Psikolojik Bunalım Geçiriyorum
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Şapka takmamak da yasak bende konu açayım çıldırıcam kimse şapka takmıyor aman Allah'ım beni bi psikoloğa götürün die:| Oldumu bu yaptığın..
-----------------------------:) ya işte görüyor musun tartışlmaz sizinle.Zaten tartışma konusuda değilde fakat sayenizde dönüyor yavaş yavaş.
ÇArşaf konusuna gelince ne bileyim içinde ne var kim var ne nedir.Modernlik bu mu arkadaş ???türban tamam, baş örtüsü tamam.Modern birşeydir o.ÇArşafın neresi modernlik??
Avrupa birliğine girme inancınız mı var ???
Bir bakın sokaklara Türkiyedeki eğitim, sağlık, tarım, sanayi durumuna bakın.
Bir keneyle kaç yıldan beri baş edemedi uzmanlar.Ünvierstelerin hali bu ünvierstelere bakn.
eğitim ve öğretim yuvarı olacka olan okullardaki eğitime bakın sıfır nerdeyse öğretim öğretim öğretim...
Ya biraz gerçekçi olun.Avrupa birliğinin bize tek ihtiyacı askerimiz olmasındandır.Yoksa bize neden ihtiyacı olsun?Zaten değerli bütün adamlarımız ya Türkiye de kalıp ölüyor yada bşaka ülkelere gidiyor..
Gerçekçi olun ve çıkın çarşıya bakın.PArasızlığın insanları nasıl bencilleştirdiğne bakın.Tarifkte rahat rahat görebilirsiniz.Yeşil yanar yanmaz korna çalanlara bakın, ben geçeyimde başkası önemli dğeil dşüncesine sahip şöfrlere bakın bakacak çok şey var.
Peki çözüm??Çözümü bulmuşsunuz ülkeyi satmak.Bulgaristana gitti geldi dedem.KArpuz dilimle satılıyor, meyve sebze yok olanların çok azı iyi diyor.Bunca doal güzellik bunca süper şeyler bitiyor.
Bor var yumruk kadar bor 1 ay seni şehirde idare ediyor.Arabana koyuyorsun tamam.Peki çalışma ??Yok neden 340 milyar dolar borçla ameirka izin vermiyor.
Peki ne yapyoruz borçları ödemek için?Hiç sözde özelleştirme peki özelleştirmenn parası ??O kadar özelleştirme 340 milyar olacağı halde düşürmez miydi!!!
-
zorkaya msn e gir çevrimiçi ol
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------
en basta geçmiş olsun sen bu kafayla antropoza girmediğine dua et
neden bu insanların çarsafı seni bu kadar geriyor hocam sanane
yobaz derken jipe binişindenmi anladın yobaz olduğunu nasıl anladın ha anladım kıyafetinden ama sana sunu söyleyeyim
o insanlar dini gereği çarsaf giyerler neden çarsaf dersen kurani kerimde her zaman mütevaiz olunuz gösterişden uzak yaşayınız dikkat cekmeyecek kıyafetler giyin ve davranın der bunlarda inancı gereği giyerler hocam sanane?
bir mini etekli jipe binerken eli cebinde bilmem neresini kurcalayarak kadını dikizleyen ve o kadının mini etek giyerek o insanları ve kendini günaha sokması yobazlık değilde
carşaf giymesi yobazlık : ) ben öyle yobazın ayağına kurban olurum hoca çıplaklık sana göre medeniyet aydınlıksa ben öyle medeniyete yuvarlim
yani jeepe binen mini etekli olsaydı aydın olcakdı öylemi allam ne komik bi durum ya bu tarz düşünerek esas kendi yobaz bağnazlığınızı gösteriyorsunuz
ha sunuda dim sen bi tatil yap hocam söle çıplaklar kampına falan git aydınların içinde takıl gecer allah yardımcın olsun
sen çarsaflılar sakallılar yüzünden bunalım geciroyosan sanırım o bunalımdan hiç çıkamıycan cünkü onlar hep vardı olucakda
-----------------------------bende en başta söyliyeyim ki kesinlikle siyaset konusu olsun diye açmadım tartışmayacağım.Çarşaf giymelerine kızmamın endeni çarşaf kılık kıyafet yönetmeliğine göre yasaktır.Kanunen suç işliyorlar.Türban demiyorum çarşaf.Gözleri açıkta kalıyor.
Neyse ne çokta umrumda fakat NEDENSE kapalı olanların, çarşaflı olanların, 5 metre sakal olanların altlarındaki arablar, oturdukları evler, ceplerindeki paralar şekil değiştirip kalite atlıyor.Tarikatlerden olmasın sakın???Düzcenin en lük yerinde yemek yerken 6-7 kişilik bir gurupta bütün kapalılar ay geçen sene burdaydım şimdi nereye gitsem vs.. konuşuyor..Diyeceksin ki normal kazanmış olamaz mı?OlabilirBu yüzden tartışmaya girmiyeceğim.Çünkü baktığımız noktalar o kafar farklı ki.Akp şöyle diyorum chp gelse ne yapacaktı, bundan önceliker ne yapacaktı?Hemen bu şekilde savunmaya geçiyorsunuz fakat özelleştirmeleri Türkiye için gerekli kurumların, tarımın, sanayinin, eğitimin, hukuğun, askeriye ve polislerin ne durumda olduğunu nasıl batırıldığını görmüyorsunuz.
Dış borcun nasıl 70 milyar dolardan o kadar özelleştirme ile birlikte 340 milyar dolarlara çıktığını görmüyorsunuz.bu yüzden sizinle tartışmayacağım.
Sen diyorsun ki mini etek ahlaksızlık tamam kabul ettim diyelim sonra kalkıp bana mini etekle başörtüsünü kıyaslıyorsun.Baş örtüsüde ahlaksızlığın önde gideni olmuyor mu zaman ??Daha ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz.Kaldı ki en ufak bir etek şöyle demedim.
Sürekli cinselliğinizi bastırmışlar sizlerin 2.5 yaşında yiğenim var vivadaki striptiz yapar gibi kızlar var onlara bakıyor.İşte böyle zamanda siizn aileleriniz bakma ayıp, günah, olmaz diye bunu batırıyor.Tam çocuğun kendi cinsiyetini ve karşı cinsiyeti tanıdığı anda bunu engellemeye çalışıyor.Tabi ki aa soyunalım ellesin demeyeceksin fakat çokta kısıtlamayacaksın.
Ondan sonra gördüğü her bacakta şeyi kalkar..Ben niye mini etekli gördümü terbiyesizlik olarak algılamıyorum öküz gibi bakmıyorum??Çünkü onu istiyorsa giysin umrumda değil.Çünkü ben baktıımda en ufak göğüs çatalı, bacak gördüğümde şeyim kalkmıyor cinselliği bastırıp bastırıp sonradan bu şekilde açığa çıkartan bir ailem olmadı.türban olsa onuda taksın fakat kara çarşaf olmaz!!Türbanı ünvierstede de taksın.Özgürlük bu şekilde olur.
FAkat nedense türbanlılar çoğaldı bunun amacı kesinlikle tarikat.Aldıkları apraları inkar mı edeceksin?İnkar et kendini kandır.Hayat kadınları en azından bedenlerini satıyor bunlar??Ruhlarını satıyor daha aşşağılık birşey.İşte bu bnei delirtiyor.
Türkiyenin durumunun kötüye gitmesindeki etken onlar onlar beni delirtiyor.Bu yüzden bunalım geçiriyorum...
----------------------
Boşuna konuda tartışmaya girmeyin.siyasi bir konu olsa deirn konulara açardım.Başka yerlere çekip öküz altında buza da aramayın.Fakat hepimiz biliyoruz ki akp bu ülkeyi mahfediyor buna ramen destek çıkıyorlar niye ??sebebi basit '$'
en basta saçmalamıssın belirtmek isterim oda bunalımından kaynaklandığını varsayıyorumumrumda değil demişsin umrunda olmasa bunalıma sokmazdı seni umrundaki direk çarsaflılarla baslamıssın sözüne belkide bunalıma sokan onlardır : )
hocam yüzlerce jeep kullanan arasında sen 5 tanesini sakallı görmüşsen cok değil ve ayrıca bir işadamı olamazmı bir şirket holding sahibi olamazmı o gördüğün çarsaflıların eşi??
basötülüler coğaldı demişsin evet coğalcakda cünkü insanların kalp gözü acılıyor artık araştırıp doğru yolu buluyorlar emin ol sende biraz araştırıp o manevi huzuru yakalarsan bu bunalımdan kurtulur hayattan tad alır ne kadar bağnaz ve yobazca düşündüğünü kendinde anlarsın
bastırılmış duygular demişsin : ) nnapsaydık hocam herkes orda burda kız erkek kucaklarda dolaşsa bunlar haram yasak olmasa herkes duygusunu yaşasa nolur biliyormusun türkiyenin nufusu 70 80 milyonsa 160 milyona fırlar : )
evet duygularına hakim olcak nefsine yenilmiyceksin bunada şeytanın emelleri diyoruz şeytanın tuzakları diyoruz
sen ona bastırılmış duygu de neye kafanı yorarsan beynin o yönde işler ortada cıplaklıkla mini eteklerle dolaşan lar oldukca şeytan da genclerimizi erkeklerimizi kızlarımızı tuzağa düşürmesi cok daha rahat olcakdır
kısaca anlatmak istediğim budur kendini kandırma manevi boşluğunu çarsaflı kadınlar a jipli sakallılara yükleme biraz kendi dünyanda ara acaba bendeki manevi eksiklikden kaynaklanıyor olamazmı de
bende senin gibiydim ama araştırdıkca ne kadar boş yaşadığımı anladım sanada tavsiye eder allahdan senin için doğruyu görmeni doğruya ulaşmanı niyaz ederim
-
çarşaf kıyafet yönetmeliğine göre yasaktır diyorsun. Bu nasıl bir anlayış ozaman seninde yaptığın herşey Allah'ın emirlerine karşı? peki seni devletmi milletmi o uyduğun yasalarmı yoksa Allah'mı kurtaracak?Senin giydiğin kıyafette benim hoşuma gitmiyor? ee nolacak soyun soyunmanı istiyorum. Veya benim isteğime mi göre giyinceksin. En nefret ettiğim şey milletin din dil ırk giyim tarzına göre muamele görmesi.
Tüm müslümanlar fakir doğup fakirmi ölmek zorunda sanane milletin arabasından. Benim mahallemde İnş cehennemin dibini boylar naylon faturacı çok altında jeepmi dersin bwm'nin sayılı arabalarından birimi dersin. Onlar medeni süper şerefsizlik yapıp para kazananlar süper. Ama bi sakallının altındaki Mercedes gözünüzemi batıyor. Neden ön yargılı davranıyorsunuz. Gidip sordunmu araştırdınmı. Hep ön yargı ile hareket edin.
AKP'ye laf atıyorsunuz özelleşti heryer satıldı diyorsunuz. Tamam haklısın veya değilsin. Ozaman akp'den iyi bir parti çıksın. Oy vermessem o partiye en adi şerefsizim. Kime verim. DTP mi MHP mi CHP mi kime? onlar kendilerini yönetemiyor ülkeyimi yönetecek.
Dış borcun arttığını veya azaldığını nerden biliyorsunuz. Hiç bi araştırma yaptınızmı. Anca Yargıtay gibi gooogleden suç bulun.
Neyse bir insanın beynine kazığı yargıları değiştirmek. Mucize gibi birşeydir. Sen hala devam et. Psikolojini öbür dünyada düzeltirler korkma. -
olum zumsuk atla gel küçükkuyu'ya demedim mi lan :B
70'li dedelerle at yarışı koşturur ıkdum amk :F muhabbetler bomba ztn sittir et eskişehiri sana bi de oda tutarız 40 kaada günlük :B
sessiz sakin sahil bizimle :|
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------Tabi ki aa soyunalım ellesin demeyeceksin fakat çokta kısıtlamayacaksın.
bastırılmış duygular demişsin : ) nnapsaydık hocam herkes orda burda kız erkek kucaklarda dolaşsa bunlar haram yasak olmasa herkes duygusunu yaşasa nolur biliyormusun türkiyenin nufusu 70 80 milyonsa 160 milyona fırlar : )
----------------------------- -
söylediklerinin bir kısmına katılarak diger kısmına katılmayış nedenimi psikolojik bir bunalım için geçerli bir sebebin olmayışıdır anlattıklarının diye açıklıyorum.
Tamam adam yobaz sadece düzce'de değil heryerde var ama psikolojik bunalım bunun için çok ağır,
eğer gerçekten psikolojik bunalım için kötü bir şey olmadıysa ve gerçekten bu konuda bunalımdaysan ,
bence asıl düşüneceğin konu böyle şeyleri nasıl kafama takıyorum olmalıdır...
yazdıklarında katıldığım konu yobaz meselesindeki gerçekliktir.bunun halk dilinde 'kroyum ama para bende' gibi bir cümleyle açıklanması da örnektir.
sürç-i lisan ettiysek affola.
-
siyasi değil demişsin ama kendin siyasete cekmişsin konuyu koun akp chp ile ne alakası var ii bak yazılanlara
-
HanDsomE bunu yazdı:
çarşaf kıyafet yönetmeliğine göre yasaktır diyorsun. Bu nasıl bir anlayış ozaman seninde yaptığın herşey Allah'ın emirlerine karşı? peki seni devletmi milletmi o uyduğun yasalarmı yoksa Allah'mı kurtaracak?Senin giydiğin kıyafette benim hoşuma gitmiyor? ee nolacak soyun soyunmanı istiyorum. Veya benim isteğime mi göre giyinceksin. En nefret ettiğim şey milletin din dil ırk giyim tarzına göre muamele görmesi.
Tüm müslümanlar fakir doğup fakirmi ölmek zorunda sanane milletin arabasından. Benim mahallemde İnş cehennemin dibini boylar naylon faturacı çok altında jeepmi dersin bwm'nin sayılı arabalarından birimi dersin. Onlar medeni süper şerefsizlik yapıp para kazananlar süper. Ama bi sakallının altındaki Mercedes gözünüzemi batıyor. Neden ön yargılı davranıyorsunuz. Gidip sordunmu araştırdınmı. Hep ön yargı ile hareket edin.
AKP'ye laf atıyorsunuz özelleşti heryer satıldı diyorsunuz. Tamam haklısın veya değilsin. Ozaman akp'den iyi bir parti çıksın. Oy vermessem o partiye en adi şerefsizim. Kime verim. DTP mi MHP mi CHP mi kime? onlar kendilerini yönetemiyor ülkeyimi yönetecek.
Dış borcun arttığını veya azaldığını nerden biliyorsunuz. Hiç bi araştırma yaptınızmı. Anca Yargıtay gibi gooogleden suç bulun.
Neyse bir insanın beynine kazığı yargıları değiştirmek. Mucize gibi birşeydir. Sen hala devam et. Psikolojini öbür dünyada düzeltirler korkma.
-----------------------------ya arkadaş anlamadığınız konu bu Türkiye neden müslüman bir ülke oalrak yaşasın ??Laik bir ülke olsun kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın
peki birşey sorucam sana şimdi kalkıp neden çarşaf giyenlere kılsın diyeceksin biliyorumÇArşaf giyenlen müslümansa başörtüsü takanlar günah işliyor o zaman??Bunu nasıl açıklayacaksın.Ya dini kendinize göre yorumlamayın.Müslüman başörtüde takıyor çarşafta peki neden ?Kuranda siyah çarşaf içinde olmazsanız sizi yakarız mı diyor ??Ne saçmalıyorusnuz ya işte çarşaflılar dini sömüren adamlardır.
Avret duydun mu hiç ??Kadınların git bi oku bka bakalım yüzde giriyor mu buna..Bende kıçımdan din uydurup içkisiz dolaşmak günah derim Din belli aret yerleri örtülecek çarşaf ne oluyor siz biraz saçmalıyorsunuz.
Fakat sizin anlamadığınız nokta şu ben diyorum ki Türkiye kötüleşiyor kimsenin kimseye saygısı yok.Fakat diyorsunuz ki kendi kafasına göre dini uygulayanlarada saygı duy sebep ??HAdi mini etekli dinsiz tamam dinsizlik diye birşey var fakat dinler belli uydurma yapılamaz.
akp,chp ve mhp yi desteklemiyorum Türkiyede desteklediğim parti = yok bu kadar enden mi?Çünkü adam akılı siyasetçi yok.. Olanlarda bi şekilde bitirildi.
-----
------Eğer son seçimlerdeki chpnin seçim bildirgesini falan okursan orda yazıyor.REsmi sitelerde de mutlaka vardır chp kıçından atacak değil ya??
Ayrıca benim dini inancım kimseyide ilgilendirmez başkasına karışmadığım sürece.bakalım diğer dünya varmı bakalım orda dinsiz olan ve iyiliklerle dolu olan mı kazancak yoks amüslüman olup her pisliği yapanmı ..Düşünce burda yanlış msülümansan kurtuldun..
-----------
-
ben o yobazların içinde büyüdüm kimse bilemez onların ne kadar yobaz olduklarını
sanane onların giyiminden kuşamından diyenler var saygı bakımından diyorlar insanların inançlarına saygılıyım ama benim inancıma saygıları kadar saygı gösteririm
o çarşaflı yobazların arasında büyüdüm çocukları namaza gidiyordu giderken mahalledekileri çocukları da alıyordu
bir cuma günü sordular bana sen neden kılmıyorsun? cumadan dönmüşlerdi bende mahallede duruyordum
kılmıyorum neden kılayım ki dedim. kılmak zorundasın tabi dediler. işim vardı gelemedim dedim. olur mu öyle şey dediler allah sana başka bi iş verir dediler :|
benim kılmıyor olmama saygı göstermediler. bende onların kıldığı namaza saygı göstermedim.
ve kılmıyorum inancımda namaz yok. buna saygı göstermeyen adamın namazına niyazına saygı göstermem ben.
Türkiye'de bir Alevi'ye çok değişik bir gözle bakılıyor. Yobaz zihniyet bizi öü gibi görüyor. Sanki fırsat bulsak hepsini yakıp yıkacağız. Yakılan yıkılan biz olmamıza rağmen.
Ama aynı göz Hristiyanlara aynı şekilde bakmıyor. :\ herşey çıkar olmuş herşey menfaat için satılır olmuş..
Bu vatanı bu vatanın toprağını onlardan milyonlarca kat fazla seviyorum. kültürümü onlardan milyarca kat daha fazla koruyorum.
Yobaz zihniyetin hepsi arap hayranı arap özentisi. bir dönüp baktılar mı geçmişine bizim geleneğimiz göreneğimiz nasıl yaşamış dini?
araplar gibi dindeki farklı bir yoruma farklı bir görüşe inananlara saygıları yok.
bunu anlatamadık mı size? saygı? hepsinin saygısı yok diye birşey de yok tabi.
en güzel örneği vereyim. retreM(hp32,vs.... hepsi aynı kişi)
adam fetullah güleni seviyor. bende Ali'yi seviyorum
o benim ne olduğumu bende onun ne olduğunu biliyorum. o beni bölye bende onu öyle seviyorum.
inançlarımıza göre arkadaşlığımızı yönlendirmiyoruz. SAYGI budur.
bu saygıyı göstermeyen herkes yobazdır. Zihniyeti körelmiştir.
artık bırakın arap hayranı olmayı ve onların yaptıklarını savunmayı.
Yobazların içinde bende mutlu değilim tabi ama benm inancıma saygı gösterenlere her zaman saygım var.
Saygı kelimesini çok kullandım farkındayım ama İnanca saygı olmadan hiç birşey olmuyor..
benim söyleceğim bu kadar itiraz eden varsa sölesin(!)
yaşadıklarımdan çıkardığım birşey bu yanlış düşünüyosun diyen varsa açıklasın neresi yanlışsa bende ona göre açıklıyım....