folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Psikolojik Destekmi Almalıyım?

Psikolojik Destekmi Almalıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalfa
    kalfa's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------
    ilk önce kıza ait ne kadar reesim foto döküman vırt cırt varsa hepsini YOKET. sen onlara baktıkça kalbindeki bişiler nüksediyor. böyle olunca kafana yerleştiriyorsun ben onu unutamam ben sana burdan kısaca ksr bakma NAH demek istiyorum. unutursun anam unutursun hatta o kadar rahatlarsınki unuttukktan sonra yeni yeni AŞK laırın peşinden gidersin. Psikologa gidip görüşsen hem senin açından hemde ailenin açısından çok daha iyi olur. sonuçta geleceğini bir kız yüzünden üstelik senle alay edermişcesine bir adım gelip sonra geri kaçan bir kızla ?? sence mantıklımı mantığımı kullanamıyorum diyorsun. aslında kullanıyorsun ama bunu bir türlü kabullenemiyorsun kardeş....
    -----------------------------

hacı katılıyorum  her kız unutulur bizde sevdik bundan başkasını sevemem dedik ama unuttuk geçti gitti hacı sen kafanı rahat tut ortam değiştir unutursun sende

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Erkek

kardeş, hemen hemen aynı şeyler bnmde başımdan yakın zamanda geçti.. ama bi şekilde atlattım.. sana tavsiyem "enya" filan dinlemeye başla :D herkes içerken arabesk filan dinlerr ama bn diğerlerinin aksine enya, mercan dede :D dinlemye başladım... ve sonuç olarak biraz büyü... :D ne biliim bnde böle erme,hırka giyme,tasavvufa kayma, ilahi aşkı yakalama hatta fenafillah olma durumları oldu :D tawsiye ediorm... belki bazı arkadaşlar dalga geçiorm filan sanabilirler ama sonuçç bu!!ama söleyim çocuk,  işin zor! aşk zor iş...

Love is nothing without fucking!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    bboy_kaya hocam yaptım onlarıda yaptım bi şekilde ama kalp bu "vazgeçersin ama unutamazsın!" derler ya işte öyle..
    Hocam her insana bir cennet verilmiş o cennetide sadece bi kişinin gözlerinde görebiliosun..yeni yeni aşklar denemeye kalktım hepsinden iğrendim çünkü sadece bi insanda var bu..ruh ikizliği..kaf'ın ardında bir damla su bekler beni..gidip boğulmazsam neyler sonra? hadi toprağa karışıp çamur olursa..!

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Simdi hoca..

1 sey diyecegim konu ile alakali..

Dusunsene,kizla ciktin,cok sevdin,evlendiniz,kiz seni aldatti ya da evliyken bunlar basina geldi..Daha beter bir durum olurdu bence,dul Sufi kalirdin :D Bence bu tip olaylarin bekarken gerceklesmesi ve ne mal olundugunun anlasilmasi daha hayirli bence..Bu yuzden sukretmelisin bence ve Sil melisin Ask-i Gamze'yi hayatinda:) Silemiyorsan, cizik cekeceksin..Hala diyorsan ki unutamiyorum,sahip ol,insan sahip oldugu seye Asik olmaz..

...
Toplam Hit: 5776 Toplam Mesaj: 55