PTT Bank Kullan Hem Sen, Hem Devlet Kazansın
-
ben memnunum
para gönderme ve kargo olayında.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
fatihari41 bunu yazdı:
Nedir Bu isyan ?
Anlayamıyorum bazen.hangi hukumet hangi parti iktidara gelse HIRSIZ İŞİ BİLMEYEN VS VS oluyor her gelen parti kotuleniyor hırSIZ basbakan hırsız o hırsız bu? günah keçisimisiniz siz? kimi personel kotu kimi yerdeki parkeler kotu abartıyorsunuz ben mi göremiyrum bu devletin çaldıklarını? YOKSA SADECE BENMİ GÖRÜYORUM DEVLETİN CANIM TÜRKİYEM İÇİN YAPTIKLARINI !!!
size en basitinden
iş bankası (devletin bankası ) : kart ücreti almıyor
ama 2 ay önce bana çıkartılan yapı kredi bank.kartından 35 tl anında kilitledier?
devlete sövmeye devam edin nasılsa özel bankalar sizi tirtikliyor bundan da memnunsunuz !!!!!
-----------------------------1) Devlete sövmeye kimsenin götü yemez ( Devlet'in ne olduğunu hala öğrenemediniz )
2) İnsanların isyanı hükümete - hükümetlere ( Çünkü devlet politikası ayrıdır - hükümet politikası ayrıdır )
3) Sen hükümetin yaptıklarından sadece görmek istediklerini görüyorsun, istemediklerini görmüyorsun olay bu
4) İş bankası devlet bankası değil ( Özel bankadır, ortaklarından birisi CHP'dir )
5) Yapı Kredi bankası kamu bankası iken özelleştirildi günün şartlarına göre iyi bir karardı )
...
devlete sövmeye göt yemeZ diyorsun burda hiç mi denk gelmedin peki sen? ben cok denkl geldim..
Akp iyi değil de 2 secimdir kazanıyor ondan mı iyi olmadıgı için mi?
Ben devletin yaptıklarını da görüyorum ama adamlar bi faturaya zam yapıyor Allaah sanki memleketin **na koymuşlar ihtilal cıkarmışlar bilmemne yapmışlar basıyorlar yaygarayı..Evet her yaptıkları iş tabiki doğrudur demiyorum ama göz var nizam var devletin yabtıklarına iyi yönden bakın ayıptır ya .. -
Şu an milliyetçi moda girip bazı arkadaşlar gaza gelmişler anlaşılan...
Öncelikle devlet bankaları zaten insanların yapacağı üç kuruşluk havalelere ve öğrenci hesaplarına muhtaç değil. Aklı olan birçok insan zaten hayatı boyunca kazandığı birikimleri (onlarca milyardan bahsediyorum) devlet bankasına yatırır. Gidip batma riski olan özel bankalara bu kadar parayı yatırmak akıl kârı değildir. Diğer yandan devlet bankaları çeşitli üniversite ve kuruluşlarla yaptıkları anlaşmalarla insanları kullanmaya zorluyor.
Fakat gelelim işin diğer yönüne;
Devlet bankalarının bankamatiklerinde para biter, çalışmaz günlerce bakan olmaz.
Pos cihazlarının bağlantısı her Allah'ın günü gider.
Para yatırma işlemleri bankamatikten çok nadir yerlerde yapılır.
İnternet şubeciliği ilkeldir.
Çalışanlar memur olduğu için sallabaştır, suratsızdır.
Hesabınızda para kaybolabilir peşinden koşmanız gerekir.
İşlem yapmaya şubeye gidersiniz. Diğer bankalarda 6-7 gişe birden çalışırken orda sadece 2 gişe bakar.
ve daha gördük görmedik tonla problem.
Devlet bankaları küçük paralarla günlük işlemlerin halledilebileceği türden değildir. Burnunuzdan getirirler. -
FireX bunu yazdı:
Şu an milliyetçi moda girip bazı arkadaşlar gaza gelmişler anlaşılan...
Öncelikle devlet bankaları zaten insanların yapacağı üç kuruşluk havalelere ve öğrenci hesaplarına muhtaç değil. Aklı olan birçok insan zaten hayatı boyunca kazandığı birikimleri (onlarca milyardan bahsediyorum) devlet bankasına yatırır. Gidip batma riski olan özel bankalara bu kadar parayı yatırmak akıl kârı değildir. Diğer yandan devlet bankaları çeşitli üniversite ve kuruluşlarla yaptıkları anlaşmalarla insanları kullanmaya zorluyor.
Fakat gelelim işin diğer yönüne;
Devlet bankalarının bankamatiklerinde para biter, çalışmaz günlerce bakan olmaz.
Pos cihazlarının bağlantısı her Allah'ın günü gider.
Para yatırma işlemleri bankamatikten çok nadir yerlerde yapılır.
İnternet şubeciliği ilkeldir.
Çalışanlar memur olduğu için sallabaştır, suratsızdır.
Hesabınızda para kaybolabilir peşinden koşmanız gerekir.
İşlem yapmaya şubeye gidersiniz. Diğer bankalarda 6-7 gişe birden çalışırken orda sadece 2 gişe bakar.
ve daha gördük görmedik tonla problem.
Devlet bankaları küçük paralarla günlük işlemlerin halledilebileceği türden değildir. Burnunuzdan getirirler.
-----------------------------1) Kimsenin gaz'a geldiği felan yok hoca, herkesi kendiniz gibi dizel yakıtla çalışan motorlara benzetme huyundan vazgeçin allah aşkına
2) Devlet bankaları ile özel bankaları sen iyiki karşılaştırmışsın bizim aklımız buna dünyada yetmez, saol
3) Devlet bankalarının bizim 3 kuruş bilmem ne ücretine ihtiyacı olmayabilir, en azından istihdam sağlanıyor, vatandaş işini hallediyor.
4) Bak bakalım tbt konularına, özel bankaların havale ücretlerinden muzdarip kaç insan var,
5) Ben bu konuyu ptt bank ortağı, acentası, yalakası olduğum için açmadım, son zamanlarda tbt içindeki banka mağduru arkadaşların durumlarına istinaden açtım
6) PTT Bank daha öncede söylediğim gibi en azından havale ücreti bakımından tercih edilir, yoksa ptt bank SANA yüksek faiz oranları ivaad edip gel paranı bize yatır diye kıçını yırtmıyor, sen ptt bankdan faydalansan ne olur faydalanmasan ptt bank'ın çokda umrunda
7) Avatarıma bakarakdan sürekli olarak milli, milliyetçi, gaza gelme gibi saçma sapan etikerler yapıştırmakdan kurtulun artık
Saygılar
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
1) Kimsenin gaz'a geldiği felan yok hoca, herkesi kendiniz gibi dizel yakıtla çalışan motorlara benzetme huyundan vazgeçin allah aşkına
2) Devlet bankaları ile özel bankaları sen iyiki karşılaştırmışsın bizim aklımız buna dünyada yetmez, saol
3) Devlet bankalarının bizim 3 kuruş bilmem ne ücretine ihtiyacı olmayabilir, en azından istihdam sağlanıyor, vatandaş işini hallediyor.
4) Bak bakalım tbt konularına, özel bankaların havale ücretlerinden muzdarip kaç insan var,
5) Ben bu konuyu ptt bank ortağı, acentası, yalakası olduğum için açmadım, son zamanlarda tbt içindeki banka mağduru arkadaşların durumlarına istinaden açtım
6) PTT Bank daha öncede söylediğim gibi en azından havale ücreti bakımından tercih edilir, yoksa ptt bank SANA yüksek faiz oranları ivaad edip gel paranı bize yatır diye kıçını yırtmıyor, sen ptt bankdan faydalansan ne olur faydalanmasan ptt bank'ın çokda umrunda
7) Avatarıma bakarakdan sürekli olarak milli, milliyetçi, gaza gelme gibi saçma sapan etikerler yapıştırmakdan kurtulun artık
Saygılar
Yazdığın 2. maddeye katılıyor daha fazla birşey demiyorum. -
Bankalarda asgari havale ücreti 20.00 TL'den başlarken PTT Bankda 1.00 TL'den başlamakta.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
boyle bişey yok ya, reklam yapacaz diye saçmalamıslar,
gayet guzelde bedavaya yapıyorum ben havaleyi
-
fth_ bunu yazdı:
Bankalarda asgari havale ücreti 20.00 TL'den başlarken PTT Bankda 1.00 TL'den başlamakta.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
boyle bişey yok ya, reklam yapacaz diye saçmalamıslar,
gayet guzelde bedavaya yapıyorum ben havaleyi
-----------------------------Hoca ne yalanı, ben yapıyorum havale işlemi,
Daha geçen gün 750.00 tl havaleye 5.00 tl ödedim,
-
http://www.akbank.com/ucret-ve-komisyonlar-2194.aspx
yapı kredi ve hsbcninde ucret almadıgına eminim
-
internet bankacılığı kullanırsan ucuz oluyorda, yiyorsa bi bankanın şubesine git sana ne kadar havale masrafı diyecekler :)
1 milyondu eskiden ne güzel pttden, şimdi 1.5 olmuş ama genede ucuz çokda sıra olmuyor, bir hesap açmak lazım
birde ben hangi bankaların şu an devlette olduğunu merak ediyorum ??
-
vayy be :) posta telefon telgraf şimdilerde posta banka lojistik :)