PTT Bank Kullan Hem Sen, Hem Devlet Kazansın
-
harbi bi boka yaramaz
1-gittim hesap actırcam adam kımlık nosunu gırıyo adres neresı varsa oraya gonderıyo elımde yurttan alınmıs ıkametgah var kabul etmıyo.ben ıstanbuldayım kart gıttı konyadakı adrese teslım alınmadı ben olmadıgım ıcın sonra gerı dondu besıktas subesıne ben aldım falan 1 ayı buldu
2-kartı aldıgım gun hemen dısarda bankamatıge soktum kartınızdakı bılgılere ulasılamamaktadır subeye basvurun dedı.bu ne amk dıyerek gıttım ıcerde sordum kadın gotten sallıyo.kartı yenı aldınız su anda acılmadı parayı burdan cekın yarın acılır dıye.parayı cektım ıcerden hallettık falan
3-1 sonrakı ay gıttım bankamatıge bı baktım kartta yıne aynı hata pendıkte sordum nolcak bu kart dıye bız ılgılenemeyız nerden aldıysanız oraya gıdın dedıler.besıktas subesıne gonderdıler ne sacma sapan bır ısse
4-besıktas subesıne gıttım.soruyom kart bozuk dıye ben bılmıyom dıyo sube mudurune o bılmıyo bu bılmıyo kım bılıyo amk.ortalıkta kalan ben oldum.halen kartım bozuk adamlar kımın yenıden cıkartacagına karar veremedı bı turlu :D gulsemmı aglasammı anlamadım.
5-ha bıde nasıl ıstır anlamadıgım para yatıyo herhalde bıraz ortalıkta gezıyo ondan sonra gelıyo falan 2-3 gunluk gecıkme oldu ama bı kere oldu dıgerlerının yanında bunu umursamıyorum bıle.
-
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------
harbi bi boka yaramaz
1-gittim hesap actırcam adam kımlık nosunu gırıyo adres neresı varsa oraya gonderıyo elımde yurttan alınmıs ıkametgah var kabul etmıyo.ben ıstanbuldayım kart gıttı konyadakı adrese teslım alınmadı ben olmadıgım ıcın sonra gerı dondu besıktas subesıne ben aldım falan 1 ayı buldu
2-kartı aldıgım gun hemen dısarda bankamatıge soktum kartınızdakı bılgılere ulasılamamaktadır subeye basvurun dedı.bu ne amk dıyerek gıttım ıcerde sordum kadın gotten sallıyo.kartı yenı aldınız su anda acılmadı parayı burdan cekın yarın acılır dıye.parayı cektım ıcerden hallettık falan
3-1 sonrakı ay gıttım bankamatıge bı baktım kartta yıne aynı hata pendıkte sordum nolcak bu kart dıye bız ılgılenemeyız nerden aldıysanız oraya gıdın dedıler.besıktas subesıne gonderdıler ne sacma sapan bır ısse
4-besıktas subesıne gıttım.soruyom kart bozuk dıye ben bılmıyom dıyo sube mudurune o bılmıyo bu bılmıyo kım bılıyo amk.ortalıkta kalan ben oldum.halen kartım bozuk adamlar kımın yenıden cıkartacagına karar veremedı bı turlu :D gulsemmı aglasammı anlamadım.
5-ha bıde nasıl ıstır anlamadıgım para yatıyo herhalde bıraz ortalıkta gezıyo ondan sonra gelıyo falan 2-3 gunluk gecıkme oldu ama bı kere oldu dıgerlerının yanında bunu umursamıyorum bıle.
-----------------------------Tek kelimeyle facia :))
-
Son yorumları alalım...
-
ptt bank online işlem şifresi kaybetseniz unutsanız nasıl alacaksınız bilen varmı asıl facia burası ptt genel merkezine dileke yazıp durumu bildirip size yeni şifreleri posta ile ulaştırmasını bekleyeceksiniz.
başıma geldi bizzat yaşadım telefondaki kadına bağırmaya başladım bu nasıl bi saçmalık diye karşılığı şu oldu beyefendi devlet memuru ile konuştuğunuzu unutmayın.
sakın ama sakın ptt bank diye banka olduğunu unutun banka değil ya neyse...
-
gelişme var gecen ay para cekerken kartımı yeniden cıkartmak ıstıyorum dedim.
ÜSTÜN zekalı sistemleri sayesinde yine ailemin ikametgah adresine yollayacaklarmış.1 bucuk aya alırım yeni kartı
-
hele büyük bir pttye yakın bi yerdeyseniz mis, takıyosunuz kartınızı postanenin atmsine paranızı çekip çıkıyosunuz sıra beklemeden.
-
haha ptt bank öneriliyor. ok hemen gidip açıyorum.
-
sistem tam otrurunca girin bence.zaten şu anda kart olmadanda işlem yapıyorsun.e devlet icin telofon actım şifre icin bir şey sorayım dedim bir ton fırca yedim..
-
muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------
personeli iğrenç çook dilim yandı ptt den onun için yanından bile geçmiyorum artık :D
----------------------------- -
Duyduguma gore daha dogrusu görevlinin söyeldıgıne gore ödemeli gönderilerde şubeler arasında kesılen tutarlar kesılmıyormus dırekt olarak ptt bank hesabına yatıyormus