PTT Bank Kullan Hem Sen, Hem Devlet Kazansın
-
sıra bekledim başvurumu yaptım o kadar formaliye icabı form istiyolarki sıkıntı basıyor..
Karım ne zaman gelir dedim iki üç hafta içinde gelir dediler bir ay geçti ancak geldi o zamana kadar hiçbir işlem yapamadım.Kartın gelmesi yeterli değilmiş bir de bunun şifresini ayrı gönderiyolarmış bekldik bekledik gelmedi gittim ptt şubesinden dilekçe yazdım dilekçe örneği yok tabi en yakın kırtasiyeye yürüdüm kimlik fotokopisi vs. derken en sonunda şifremi öğrendim.İnternt şubesini kullanmak istiyorum dedim tabi efendim dediler yine bir kalem tutuşturdular elime aynı şeyleri yeniden yazdım form doldurdum verdim.Ne zaman şifrem gelir ve onaylanır dedim iki üç haftayı bulur dediler halen bekliyorum.Bu süreçte ptt kargo kulandım kapıda ödeme sistemini ucuz olduğu için tercih ettim ürünlerim her defasında üç dört gün rotarlı gitti zamanında ulaşmadı bazı ürünlerim hiç yerine bile ulaşmadı
arıyorum kargom nerede diye sistemde göremiyolar o oraya yönlendiriyor diğeri bizde değil diyor başka yere.Ptt yüzünden bu giriştiğim işte en az 500 liram gitti..
Uzun lafın kısası benim memleketimin güzel insanları güler yüzlü memurları!! İlla özelleşmesimi gerekiyor işinizi iyi yapmanız için illa başınıza patron isimli bi çobanmı lazım.Büyüklerden hep işittiğim şeydir önceden istanbulda çöpçülük için ankaralardan torpil aranırmış devlet işi memurluk,iyi maaş diye ve ortalığı tabiri caizse ** götürürmüş.Şimdi ne alıyolar bilmiyorum ama asgari ücret olmalı belediyeye bağlı temizlik firmaları olduğu için..Tamam herkes devletin kurumunu sever kazanmasını ister ama gerçekten işler yürümüyor en azından ben denk gelmedim..