Pttcell: Siz İstersiniz De Biz Yapmaz Mıyız ?
-
http://www.tahribat.com/Forum-Pttcell-Geliyor-172798/1/pttcell/
Burada konusu açılmış fakat ben herkesin haberi olması için tekrar açma gereği duydum.
Avea tabnlı olan Pttcell'in tarifeleri tam keseniz göre.
Ahanda sitesi gerekli bütün tarife ve detayları bulunmakta: http://www.pttcell.com.tr/
-
Ee avea varken niye böyle bişey yapma gereği duymuşlar ki ? Avea zaten telekom un değil mi ?
-
ndmylmz bunu yazdı
Ee avea varken niye böyle bişey yapma gereği duymuşlar ki ? Avea zaten telekom un değil mi ?
Evet Telekom'un ama Telekom malum devlete ait değil.PTT'nin açılımıda Posta-Telefon-Telgraf olduğundan Telekom satılınca T'lerde biri boşta kaldı.Onlarda böyle bi şey yapmışlar.Ayrıca 14 liralık faturalı tarifesi şahanedir.Ama Avea ve Faturalı hat denilince uzak durulması gerek.
-
aveanın çekim kalitesi yerlerde arkadaşlar vodafondan geçtim ben ne kadar kötü olabilirki diyordum ama hakkaten dedikleri kadar varmış iki kere düşünün bence
-
Citizen bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Evet Telekom'un ama Telekom malum devlete ait değil.PTT'nin açılımıda Posta-Telefon-Telgraf olduğundan Telekom satılınca T'lerde biri boşta kaldı.Onlarda böyle bi şey yapmışlar.Ayrıca 14 liralık faturalı tarifesi şahanedir.Ama Avea ve Faturalı hat denilince uzak durulması gerek.
Tarifeler bi yerde güzel görünüyor. Bende avea kullanmıyorumda merak ettim. Telekom özelleşince ptt oldu pt o zaman PPT oldu :D
Posta - Pttcell - Telgraf :)
-
ndmylmz bunu yazdıCitizen bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Tarifeler bi yerde güzel görünüyor. Bende avea kullanmıyorumda merak ettim. Telekom özelleşince ptt oldu pt o zaman PPT oldu :D
Posta - Pttcell - Telgraf :)
Bayağı geride kalmışsın sen :) ptt nin açılımı 13 yıl önce değişti.
PTT = Posta ve Telgraf Teşkilatı
-
interneti sınırsız vermesi güzel alacaksın 14 lük tarifeyi sadece tabletinde kullanacaksın bunu dier haklarını kullanmasanda olur interneti sınırsız 128 kb düşer dio ama olsun
-
avea kadar şebekesi dandik hat görmedim.
adana'dan pozantıya kadar otobanda hiç çekmezmi bu hat arkadaş az bişe değil 90 100 km boyunca çekmiyor telefon ya :D
-
lanetlicocuk bunu yazdı
interneti sınırsız vermesi güzel alacaksın 14 lük tarifeyi sadece tabletinde kullanacaksın bunu dier haklarını kullanmasanda olur interneti sınırsız 128 kb düşer dio ama olsun
Hocam hayatında 128 kbps net kullandın mı :) 16kb/sn ile download yapıyosun... Kabir azabı gibi :)
-
NmC bunu yazdılanetlicocuk bunu yazdı
Hocam hayatında 128 kbps net kullandın mı :) 16kb/sn ile download yapıyosun... Kabir azabı gibi :)
Yoklukta gideri var. :)
-
Turkcell 96 kbps var bende şuan . Yoklukta gidiyor hacı