Pttcell: Siz İstersiniz De Biz Yapmaz Mıyız ?
-
Lotus bunu yazdı
avea faturalı var bendede 500 dk 5000 sms paketim var 21 lira ne hikmetse bu ay 42 lira geldi neyi aştım nasıl aştım fikrim yok kurcalamadımda , ama çekim gücü ile ilgili evin bazı odasında çekiyor bazı odasında çekmiyor kafasına göre yani turkcellden avea geçince çekim gücü epey bir farkettiriyor
bayram öncesi buluşma yapak mı la?
-
Citizen bunu yazdıNmC bunu yazdılanetlicocuk bunu yazdı
interneti sınırsız vermesi güzel alacaksın 14 lük tarifeyi sadece tabletinde kullanacaksın bunu dier haklarını kullanmasanda olur interneti sınırsız 128 kb düşer dio ama olsun
Hocam hayatında 128 kbps net kullandın mı :) 16kb/sn ile download yapıyosun... Kabir azabı gibi :)
Yoklukta gideri var. :)
:D ahah aynen yoklukta gideri var
-
ALT yapı turkcell olsun bu fiyata olsun bütün hatlarımı kapatır geçerim :)
-
noname bunu yazdılanetlicocuk bunu yazdı
interneti sınırsız vermesi güzel alacaksın 14 lük tarifeyi sadece tabletinde kullanacaksın bunu dier haklarını kullanmasanda olur interneti sınırsız 128 kb düşer dio ama olsun
Aynen öyle yapıyorum
Şebekesi çekmiyor diyen arkadaşlar da haksızlık ediyorlar tamam 3 operatörün en düşük çekim gücüne sahip olanı olabilir ama turkcell interneti 5kbps a düşürürken avea 128 e düşürüyor hadi dandik olsun 96 kullan fena mı
Almanyada 64e düşüyor flat internet tarifeleri kotadan sonra
10 euro 500 mb bitince de 64 kbit olacak iş mi /: he 150 sms var bi de yanında çerez
Ay yıldız 128e düşürüyor. Sen ne kullanıyorsun öyle 500 mb10 Euro
-
beyler avea dandikse varsın dandik kalsın ve siz de sakın ama sakın avea kullanmayın :) Turkcell'e 400 - 600 arası fatura ödediğim zamanları hatırlarım. aveada maksimum ödediğim fatura 170 liradır ve benim nasıl telefon kullandığımı bir kısmınız biliyor, telefonu kapatmam ben. ülkeyi sürekli dolaşan birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki çekim kalitesiyle ilgili sorun yaşamadım ve ses kalitesi de yeterli neden gidip daha fazlasını ödeyeyim ki, mantıklı bir sebebi olmalı.
-
Bu hizmet Avea tarafından sunulmakta olup,
tüketici memnuniyetine ilişkin her türlü husustan Avea sorumludurçok iyi ya :)
KaRaKuLe tarafından 11/Eki/13 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
2 aydır kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.Bazen hızı düşürmeyi unuttukları oluyor.
-
Citizen bunu yazdı
2 aydır kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.Bazen hızı düşürmeyi unuttukları oluyor.
elle mi düşürüyorlar sanki tek tek :|
-
Bende 20 gündür kullanıyorum 14lük tarifeyi. Bi sorun görmedim.
-
PTT = Posta Telgraf Teleks oldu :) posta telgraf teşkilatı veya türevi değil arkadaşlar.