Pttcell: Siz İstersiniz De Biz Yapmaz Mıyız ?
-
Aceba bimcell gibi avea'nın altyapısınımı kullanacaklar?
Ucuzluğu tamamda heryerde çekecekmi oda var işte :W -
tolgaStain bunu yazdı
Aceba bimcell gibi avea'nın altyapısınımı kullanacaklar?
Ucuzluğu tamamda heryerde çekecekmi oda var işte :Wzaten avea altyapısında hocam :)
-
Biraz zaman geçti ama deneyimlemelerimi yazmak istedim.
Şimdi bildiğiniz üzere PTTCell Avea altyapısını kullanmakta.
Ben hergün Pendik-Avcılar arası gidip gelmekteyim.
İnternet ve aramalarda hız gerçekten iyi.[Telefon Samsung Galaxy Mega i9200]
Paket zaten iyi, bunların hepsi bir araya geldiğinde bundan iyisi şamda kayısı diyorsunu kısaca.
Paket: Her yöne 250 dk, her yöne 250 sms, sınırsız internet[250 mb sınırından sonra hız fatura dönemi sonuna kadar 128 kbps'ye düşer.] 14 TL
[Bu arada bu paket 14 TL fakat bana bu ay 10,95 TL geldi fatura.Böyle sürprizler de var.] :)
Ayrıntılı bilgi için www.pttcell.com.tr
LethaLImpacT tarafından 10/Eki/13 22:19 tarihinde düzenlenmiştir -
LethaLImpacT bunu yazdı
Paket zaten iyi, bunların hepsi bir araya geldiğinde bundan iyisi şamda kayısı diyorsunu kısaca.
Paket: Her yöne 250 dk, her yöne 250 sms, sınırsız internet[250 mb sınırından sonra hız fatura dönemi sonuna kadar 128 kbps'ye düşer.] 14 TL
[Bu arada bu paket 14 TL fakat bana bu ay 10,95 TL geldi fatura.Böyle sürprizler de var.] :)
Bende 10 gündür geçmek istiyorum kaç sefer gittim adam elimizde hat geçiş için hat yok dedi.Genel merkezden istiyoruz ama gelmiyor diyor.İstersen sıfır hat açayım dedi.Çok yoğun talep varmış.Bayramdan sonraya kaldı benim iş.
-
LethaLImpacT bunu yazdı
paket iyiymiş. geçsem mi demeye başladım.
-
Mardin beyazsu da .. turkcell vevodafone hiç çekmiyordu şebeke yok diyordu... avea full çekiyordu..
-
lanetlicocuk bunu yazdı
interneti sınırsız vermesi güzel alacaksın 14 lük tarifeyi sadece tabletinde kullanacaksın bunu dier haklarını kullanmasanda olur interneti sınırsız 128 kb düşer dio ama olsun
Aynen öyle yapıyorum
Şebekesi çekmiyor diyen arkadaşlar da haksızlık ediyorlar tamam 3 operatörün en düşük çekim gücüne sahip olanı olabilir ama turkcell interneti 5kbps a düşürürken avea 128 e düşürüyor hadi dandik olsun 96 kullan fena mı
Almanyada 64e düşüyor flat internet tarifeleri kotadan sonra
10 euro 500 mb bitince de 64 kbit olacak iş mi /: he 150 sms var bi de yanında çerez
-
Saglam tarife. Kiz arkadasiniza viber kurun 14 tl ye sinirsiz msjlasma ve konusma olarak size geri donsun.
Sinirsiz neti 2 sene kullanmis biri olarak cok buyuboyutlu olmadigi surece her uygulamayi yol ustu indirip kurarsiniz. Facebook paylasim yapar her web sitesinden haber makale okur rahat efersiniz. Bi youtube sorunlu video kaldirmiyor.
-
Faturalı dedimi biri tiksiniyom hocam ya :D 14lük dediğinin parasını versek kullansak iki gün sonra o parası bu parası diye geçirecekler.
Ödemeyecem avukat parasıda eklenecek. Fazla para vereyim önceden ödeyeyim
Avea da 23 lira yüklüyom
500 dk her yöne
5000 mesaj
1gb internet arada az çekiyo ama olsun.
-
avea faturalı var bendede 500 dk 5000 sms paketim var 21 lira ne hikmetse bu ay 42 lira geldi neyi aştım nasıl aştım fikrim yok kurcalamadımda , ama çekim gücü ile ilgili evin bazı odasında çekiyor bazı odasında çekmiyor kafasına göre yani turkcellden avea geçince çekim gücü epey bir farkettiriyor