Puk Kodunu Nasıl Kırabilirim
-
agalar benim telefpn sapıttı kendi kendinie sim ploke etmiş puk istiyor bende aradım müşteri hizmetlerini hat dayımın üstüne bende aldım bilgileri aradım şerefsizleri ama bana başka şeylerde sordular onları bilemiyince kançıklar veremeyiz dediler neyse fazla uzattım bunu nasıl halllede bilrim
-
10 hakkın var puk için. super şifren varsa tcell için netten gorukuyor. yoksa dayın arasın :)
-
Bunu halledebilmenin tek yolu turkcell i aramak ve puck kodu almak kardesim
-
MESSAGE DELETED
-
10 şansın var, okadar şansla siksen kıramazsın
hattı kır, git bi bayiiisine hat bloke oldu de, cep numunu, bide hat kime aitse onun nufut kağıdını götür yeni sim versinler
-
puk u kıramazsın, trkcel için online işlem merkeznde var fakat 10 kereden fazla yannış grersen hat iptal oluo..
daha sora yeniden actırılıomu bilmiorum ama muhtemelen oluodr :|
-
agalar şunları söylemeyi unutmuşum(bide salak gibi iki konu açmışım nasıl olduysa neyse) hat vodafone dayımda köyde
-
manyakusta bunu yazdı:
-----------------------------turkcell resmi sitesine gir
online işlem merkezine super şifreni yazarak gir
eğer bilmiyorsan sifre yaz 22 gönde gelsin sonra onunla giriş yap eğer ilk grişinse (istediğin şifreyle) onu değiştirmeni isteyecek değiştir sonra tekrar giriş ekranından değiştirdiğin şifrenle giriş yap
En alttaki bilgi sorgulamay gel Sonra bilinmeyencell in altındaki puk bilgilerine tıkla sana puk1 ve puk2 ini sölecektir. . .
-----------------------------
sim kartı bloke durumundayken süper şifresini nasıl öğrenecek merak ettim :) söylermisin? -
kelv1n sana katılıyom zuhahahha kapalı tel nasıl msj gondersin gariban aq
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
Bunu halledebilmenin tek yolu turkcell i aramak ve puck kodu almak kardesim
katılıyorum! -
tagext sana deyyom valla benim bildiim puk kodu 10 kez olmuyodu :D