Puk Kodunu Nasıl Kırabilirim
-
isko olsa ne güzel davs sokar kırardı.
-
la ayni sorun bende de var yanlislikla 3kez yanlis girdim pin kodunu puk istio bilmiom hatta ta neden baksan 1000kontr e yakin kontr vardir turkcell abone merkezine gitsem actirabilirmiyim
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------isko olsa ne güzel davs sokar kırardı.
-----------------------------ya evet tel davs diye yeni bi pro bulmus galiba o :D
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
la ayni sorun bende de var yanlislikla 3kez yanlis girdim pin kodunu puk istio bilmiom hatta ta neden baksan 1000kontr e yakin kontr vardir turkcell abone merkezine gitsem actirabilirmiyim
-----------------------------tabiki actırabilirsn. dediimiz gbi hat sahibinin trkel mşteri hzmetlerini araması yetrli > 444 0 535
-
anasını siksen açamazsın bidaha adamlar sana 10 defa gir diye bişans vermiş 11 defa dememişki allahtan umut kesilmez belki açılır kolay gelsin....
-
yenisini all zaten 3 milyon falan a.q ne ugraşcan :) ama yoq ilaki bu nu istiyorsan sordugu bilgileride ögrenirsin dayından öyle ararsın.olmazsa dayına arattır olmaz mı?
-
MESSAGE DELETED
-
manyakusta bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
manyakusta bunu yazdı:
-----------------------------turkcell resmi sitesine gir
online işlem merkezine super şifreni yazarak gir
eğer bilmiyorsan sifre yaz 22 gönde gelsin sonra onunla giriş yap eğer ilk grişinse (istediğin şifreyle) onu değiştirmeni isteyecek değiştir sonra tekrar giriş ekranından değiştirdiğin şifrenle giriş yap
En alttaki bilgi sorgulamay gel Sonra bilinmeyencell in altındaki puk bilgilerine tıkla sana puk1 ve puk2 ini sölecektir. . .
sim kartı bloke durumundayken süper şifresini nasıl öğrenecek merak ettim :) söylermisin?
-----------------------------eğer biraz biligiliyse kendi numarasıyla(sms porgamı kullanarak) sifre yazar 2222 gonderir glen sifreyide bir simcard reader(smsleride okuyabiliyor) okutur . . .
-----------------------------kardeş şuna desen sen de şu olsa bu olsaaa felann heee ne o öyle biligili felannnn
-
benim puku veriyim mi işine yararsa senin olsun