Punto Mu Yoksa İbiza Mı?
-
temizini bulursan punto al ben 2011 de sıfırını aldım yol yol tututuşu demişler yok şu bu demişler az yakar şekilli araba istiyorsan temiz punto al ibiza ağlatır seni fiat alma diyenler fiat 1995 deki tofaş değil ayık olun
EcHoLL tarafından 28/Eyl/13 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ben getz kullanıcısıyım.bizde araç alırken getz,fiesta,punto arasında kalmıştık.getz aldık gittik(neyseki sattım) ben senın yerınde olsam bulabılırsem yeni kasa fiesta araştırırdım ne kadar yakar onu bilemem içi biraz dar ama yol tutuşu iyi.
sedan olarak sana tek tavsiyem var 2004-2006 arası kia cerato. efsane arabadır alırsan dıkkat etmen gereken turbosudur.araba dizel olmasının yanında fiyat olarak uygun.yakıt olarak cok uygun.hız olarak ise ayrı bi uygun.ama ne kadar sağlamdır bilemem.ayrıca o paraya full+full alırsın cokta kral olurdu keşke ben alsaydım yaw :))
-
Hyundai coupe fx :)
-
hocam ibiza iyidir ama parça fiyatı puntonun daha ucuzdur bildiğim kadarıyla
-
Hocam ben iki aracada sahiptim IBIZA en memnun olduğumdu, Seat'ın parçalarını bulunduğun ile göre sorun olabilir servisi pahalıdır parçası pahalıdır bu konuda sıkıntı çekersin zaten genel itibariyle pahalıdırda. Alcaksanda 1.2 DSG Style paket olan IBIZA bak derim benzinlidir ama yakıt konusunda rahattır.
Fiat Punto için Multijet alırsan yakıt konusunda çok rahatlarsın ve parça sorunu çekmeyeceğin serviste çok maliyeti olmayacak bir arabadır. alcam çok kullanmam geri satarım dersen müşterisini çok çabuk bulabileceğin bir araç çok rahat satarsın. IBIZA için öyle diyemem malesef piyasası öyle çok iyi olan bir araç değil hemen elden çıkartamayabilirsin. Sen karar ver ikiside iyi araçtır ama IBIZA'da alacağın kaliteyi puntoda bulamassın kötü demiyorum ama biraz fark vardır IBIZA'yı ucuz WV Polo gibi düşünebilirsin :)
-
Ne puntosu ne ibizasi 25 bine opel astra , honda civic , polo alabilirsin yani
-
ben olsam ikisi arasında punto yu seçerdim hocam
-
punto fiatın en sağlam ve daşaklı arabasıdır bizdeki 20 puntoda dökülme olmadı ve bunlar günde 15 saat fiilen kullanılan araçlar yaşları da 12 ayı aşmasına rağmen bir sıkıntıları yok.
-
acık ve net bayagı sacma bır soru olmus punto ve ıbızayı karsılastıramazsınız bıle ıbızanın en olusu puntonun en dırısıyle her konuda kafa kafaya gıder seatı seat olarak gormeyın tamamen vosvagel ıbızada polo motorlu polo konforlu bende bu aralar ıbıza dusunuorum ıkıncı elıde canlı ama tercıh sızın
-
lan kendi yaptığımız işi bilmesek inanacaz amk :)
vw skoda seat audi grubu fiatın parçalarından ucuz
bu arada başka marka model mi kalmadı o civarlara temiz audi a3 bak golften daha kalitelidir...
opelede bok atmayın vectra b uzay kasalar halen on numara arabadır...