folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Punto Mu Yoksa İbiza Mı?

Punto Mu Yoksa İbiza Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocam audia3 baktımda pahalı en ölü modelleri. Kia rio nasıl acaba. Honda ve diğer araçlarda normalin üstünde biraz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

hocam audia3 baktımda pahalı en ölü modelleri. Kia rio nasıl acaba. Honda ve diğer araçlarda normalin üstünde biraz.

sahibindende istanbulda otomatik yeşil bi a3 vardı temiz görünüodu satıldımı bilmiom km yüksekte olsa önemli değil audi de

25k ya kadar temiz 7. jenerasyon civic fln bulursun rahat düşünüyorsan

kia fln alınmaz o arabalar be hocam zaten 2. elde satmaya kalksanda zor satarsın onu herkesde dandik marka düşüncesi olduğundan...

vectra b bak düşünürsen sahibindende kasası güzel olan oynanmamış birkaç araba var jilet gibi...

alternatif çok 25 e ya birazcık daha çıksan 98 e200 komp. fln bulursun temiz belki adam arabası istiosan...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar aylar geçti benim araba fikrim hala sabitleşmedi. Galeriden 0 otomobil almayı düşünüyorum. Clio 75hp 1.2 motor var 32 bin civarında sahibi tanıtık diye 28-29 civarına satıyor ama 1.2 motoru araştırdım baya güzel diyen var salla diyen var. GEnel olarak bu arabadan bağımsız da olsa 1.2 motorlu arabalar alınır mı sizce ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Daha öncede yazmıştım şekil araba istiyorsan hyundai coupe fx alıcaksın hocam o fiyata çok güzel bulabilirsin:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

az daha zorla şirokko al

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocam sıfır clio ile o bahsettiiğin hyundai 2.el fiyatı aynı. Ayrıca şurokko çok pahalı be 2.eli bile sıfır aracın üstünde

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Gençler yine araştırdımda ibiza 1.4 style modeli nasıl sizce?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

İbiza tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum. Yol tutuşu iyi kendi sınıfındaki renolardan falan çok daha iyi bence. Bende 2005 1.4 dizel ibiza s-rider var. Genel olarak memnunum bir sıkıntım yok.

Alacağın model yılına göre değişiyor ama style ise dolu modeli olması lazım. Bende dijital klima, abs, otomatik katlanan aynalar var.

DarkSkull tarafından 14/Tem/14 16:40 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Kia Rio kullandım hiç bulaşma. Çin malı cherryler gibi aynı :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-geely-26000-klm.de-hb-emgrand-171915737/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-geely-yetkili-geely-bayii-ertugrul-otomotivden-emgrand-ec7-1.5-basic-170016748/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-geely-2011-geely-emgrand-premium-162724668/detay

Bende bunlara bayılıyorum :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Arabayı almaya giderken mutlaka iyi anlayan biri olsun yanında. Ve mutlaka iyi bir ustaya gösterin. Benim ilk aracımdı fazla kazıklanmadım ama ilk aracını alanlar kazıklanıyor genelde.

Toplam Hit: 5439 Toplam Mesaj: 34