folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Quatro Mobile 1453 - Uygun Fiyata Telefon Arayanlar Kaçırmasın

Quatro Mobile 1453 - Uygun Fiyata Telefon Arayanlar Kaçırmasın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://m.gittigidiyor.com/urun/115715356

Telefon inew v3 modelidir. Adamlar garantili satıyor. Fiyat gayet uygun. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Aldın mı? :D

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İş yerinde ki elamana sipariş verdim şıuan kullanıyor şahane telefon. Discovery'den iyi. Malzeme kalitesi vs harika. Fakat telefon çok ince ve narin.Yani kılıfls kullanmak şart. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Wifi yok radyo yok 3g yok yok oğlu yok

Edit:wifi varmis

livane tarafından 31/May/14 22:45 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

Wifi yok radyo yok 3g yok yok oğlu yok

Edit:wifi varmis

http://m.gittigidiyor.com/urun/aciklamasi/115715356

pSkpt tarafından 31/May/14 22:46 tarihinde düzenlenmiştir

İmza...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plusmira
    plusmira's avatar
    Erkek

Bende bugun sipariş verdim bekliyorum bu fiyata bu özellikler çok uygun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Neden böyle telefonlar alırsınız anlamıyorum valla. Hadi temiz kullandın ve yetersiz geldi telefon yükseltmek istiyorsun diyelim. Ne olacak bu verdiğin paraya? Bu telefonu satmaya kalksan üstüne telefoncuya para verirsin. En fazla 1 yıl idare eder seni sonrası yok. Telefon işi de aynı araba gibi. Bu telefon da araba piyasasının geely yada tata sı olur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bataryası çok düşük. Şarj performansı beklemeyin yani

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Neden böyle telefonlar alırsınız anlamıyorum valla. Hadi temiz kullandın ve yetersiz geldi telefon yükseltmek istiyorsun diyelim. Ne olacak bu verdiğin paraya? Bu telefonu satmaya kalksan üstüne telefoncuya para verirsin. En fazla 1 yıl idare eder seni sonrası yok. Telefon işi de aynı araba gibi. Bu telefon da araba piyasasının geely yada tata sı olur.

Çin mallarınında kendi çapında piyasası var. Donanımhaber'de satılıyor. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Dh üyeliğim var, biliyorum ama bu yapılan iş çok mantıksız. Çin markasının iyi olduğunu gördünüz de bu iyi olsun.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Dh üyeliğim var, biliyorum ama bu yapılan iş çok mantıksız. Çin markasının iyi olduğunu gördünüz de bu iyi olsun.

2 yil once Sony Bravia serisi lcd tv aldım. Made in china, bunu satan sony mağazası, garanti sony. Şuan gotumuzdeki boxer bile china mali iken neyi sorusturuyorsunuz ? HoLyCat tarafından 01/Haz/14 10:36 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 11961 Toplam Mesaj: 51