Quatro Mobile 1453 - Uygun Fiyata Telefon Arayanlar Kaçırmasın
-
http://m.gittigidiyor.com/urun/115715356
Telefon inew v3 modelidir. Adamlar garantili satıyor. Fiyat gayet uygun.
-
Aldın mı? :D
-
İş yerinde ki elamana sipariş verdim şıuan kullanıyor şahane telefon. Discovery'den iyi. Malzeme kalitesi vs harika. Fakat telefon çok ince ve narin.Yani kılıfls kullanmak şart.
-
Wifi yok radyo yok 3g yok yok oğlu yok
Edit:wifi varmis
livane tarafından 31/May/14 22:45 tarihinde düzenlenmiştir -
livane bunu yazdı
Wifi yok radyo yok 3g yok yok oğlu yok
Edit:wifi varmis
http://m.gittigidiyor.com/urun/aciklamasi/115715356
pSkpt tarafından 31/May/14 22:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende bugun sipariş verdim bekliyorum bu fiyata bu özellikler çok uygun
-
Neden böyle telefonlar alırsınız anlamıyorum valla. Hadi temiz kullandın ve yetersiz geldi telefon yükseltmek istiyorsun diyelim. Ne olacak bu verdiğin paraya? Bu telefonu satmaya kalksan üstüne telefoncuya para verirsin. En fazla 1 yıl idare eder seni sonrası yok. Telefon işi de aynı araba gibi. Bu telefon da araba piyasasının geely yada tata sı olur.
-
Bataryası çok düşük. Şarj performansı beklemeyin yani
-
qoqo bunu yazdı
Neden böyle telefonlar alırsınız anlamıyorum valla. Hadi temiz kullandın ve yetersiz geldi telefon yükseltmek istiyorsun diyelim. Ne olacak bu verdiğin paraya? Bu telefonu satmaya kalksan üstüne telefoncuya para verirsin. En fazla 1 yıl idare eder seni sonrası yok. Telefon işi de aynı araba gibi. Bu telefon da araba piyasasının geely yada tata sı olur.
Çin mallarınında kendi çapında piyasası var. Donanımhaber'de satılıyor.
-
Mustafa bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Dh üyeliğim var, biliyorum ama bu yapılan iş çok mantıksız. Çin markasının iyi olduğunu gördünüz de bu iyi olsun.
-
qoqo bunu yazdıMustafa bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Dh üyeliğim var, biliyorum ama bu yapılan iş çok mantıksız. Çin markasının iyi olduğunu gördünüz de bu iyi olsun.
2 yil once Sony Bravia serisi lcd tv aldım. Made in china, bunu satan sony mağazası, garanti sony. Şuan gotumuzdeki boxer bile china mali iken neyi sorusturuyorsunuz ? HoLyCat tarafından 01/Haz/14 10:36 tarihinde düzenlenmiştir