Quatro Mobile 1453 - Uygun Fiyata Telefon Arayanlar Kaçırmasın
-
3G yok GPRS yok ne var lan it babaakuyok tarafından 01/Haz/14 10:40 tarihinde düzenlenmiştir
-
bi boka yaramaz kusurabakma ama, 3g yok GPS yok ne işime yarıcak bu telefon, ipod alırım daha işime yarar..
-
HoLyCat bunu yazdıqoqo bunu yazdıMustafa bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Neden böyle telefonlar alırsınız anlamıyorum valla. Hadi temiz kullandın ve yetersiz geldi telefon yükseltmek istiyorsun diyelim. Ne olacak bu verdiğin paraya? Bu telefonu satmaya kalksan üstüne telefoncuya para verirsin. En fazla 1 yıl idare eder seni sonrası yok. Telefon işi de aynı araba gibi. Bu telefon da araba piyasasının geely yada tata sı olur.
Çin mallarınında kendi çapında piyasası var. Donanımhaber'de satılıyor.
Dh üyeliğim var, biliyorum ama bu yapılan iş çok mantıksız. Çin markasının iyi olduğunu gördünüz de bu iyi olsun.
2 yil once Sony Bravia serisi lcd tv aldım. Made in china, bunu satan sony mağazası, garanti sony. Şuan gotumuzdeki boxer bile china mali iken neyi sorusturuyorsunuz ?o çin markası sana sony nin hizmetini verebiliyorumu, kalitesini veriyorumu, çin malı derken herhangi bi marka değeri olmayan merdiven altı firma diyoz biz..
-
500 tl ye 5" nette dolanabileceğin telefon
-
3g ve gps olmadığına eminmisiniz
-
EdepsizPenguen bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıqoqo bunu yazdıMustafa bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Neden böyle telefonlar alırsınız anlamıyorum valla. Hadi temiz kullandın ve yetersiz geldi telefon yükseltmek istiyorsun diyelim. Ne olacak bu verdiğin paraya? Bu telefonu satmaya kalksan üstüne telefoncuya para verirsin. En fazla 1 yıl idare eder seni sonrası yok. Telefon işi de aynı araba gibi. Bu telefon da araba piyasasının geely yada tata sı olur.
Çin mallarınında kendi çapında piyasası var. Donanımhaber'de satılıyor.
Dh üyeliğim var, biliyorum ama bu yapılan iş çok mantıksız. Çin markasının iyi olduğunu gördünüz de bu iyi olsun.
2 yil once Sony Bravia serisi lcd tv aldım. Made in china, bunu satan sony mağazası, garanti sony. Şuan gotumuzdeki boxer bile china mali iken neyi sorusturuyorsunuz ?o çin markası sana sony nin hizmetini verebiliyorumu, kalitesini veriyorumu, çin malı derken herhangi bi marka değeri olmayan merdiven altı firma diyoz biz..
Hocam bu üründe garanti veriyor. Sony nin vereceği garantiye iteleyeyim. -
imeilerinde sıkıntı çıkmasın hocam telefonun
-
"Çift hat desteği:Var" bunu gördümmü telefondan soğuyorum nedense :/
-
3g ve gps var arkadaşlar
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
bi boka yaramaz kusurabakma ama, 3g yok GPS yok ne işime yarıcak bu telefon, ipod alırım daha işime yarar..
Hocam satıcı özellikleri yazmamış tam. Sen 3G ve GPS olmayan Android telefon gördün mü ? inew v3 yaz Google'da tüm özellikler çıkıyor.
@qoqo
Şuanda kullandığın telefon nerenin üretimi hocam ? Çinliler parasına göre telefon üretiyor. 30 dolara bile telefon alabilirsin.
mkyb tarafından 01/Haz/14 12:50 tarihinde düzenlenmiştir