folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Quatro Mobile 1453 - Uygun Fiyata Telefon Arayanlar Kaçırmasın

Quatro Mobile 1453 - Uygun Fiyata Telefon Arayanlar Kaçırmasın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı

"Çift hat desteği:Var"  bunu gördümmü telefondan soğuyorum nedense :/

Al bendende o kadar :)

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bilen bilir Çin'den sürekli telefon sipariş veririm,  biraz kullanır sonra satarım. Neyse Cubot One marka bir telefon söyledim 250 dolar civarında. Telefon geldi bi baktım "ghost touch" var. Yani ekrana ben dokunmadan dokunmuşum gibi telefon farklı yerlere giriyordu. Sorunu videoya çekip satıcıyla iletişime geçtim. Adam eğer Türkiye'de yapılıyorsa tamir parasını yollayalım orada yaptırın dedi. Dedim Türkiye'de yapılmaz. Tamam o zaman telefonu tüm aksesuarları ile devlet postasıyla geri yollayın dediler. Bende geri yolladım. Telefon daha adamın eline ulaşmadan 10 dolar eksik olarak paramı yatırdı. 

mkyb tarafından 01/Haz/14 13:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

BEŞ PARA ETMEZ BU CİHAZ.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

BEŞ PARA ETMEZ BU CİHAZ.

neden hocam GM discoveryden çok daha iyi gibi.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Neden böyle telefonlar alırsınız anlamıyorum valla. Hadi temiz kullandın ve yetersiz geldi telefon yükseltmek istiyorsun diyelim. Ne olacak bu verdiğin paraya? Bu telefonu satmaya kalksan üstüne telefoncuya para verirsin. En fazla 1 yıl idare eder seni sonrası yok. Telefon işi de aynı araba gibi. Bu telefon da araba piyasasının geely yada tata sı olur.

Çin mallarınında kendi çapında piyasası var. Donanımhaber'de satılıyor. 

Dh üyeliğim var, biliyorum ama bu yapılan iş çok mantıksız. Çin markasının iyi olduğunu gördünüz de bu iyi olsun.

2 yil once Sony Bravia serisi lcd tv aldım. Made in china, bunu satan sony mağazası, garanti sony. Şuan gotumuzdeki boxer bile china mali iken neyi sorusturuyorsunuz ?

Yazdığımı iyi oku hocam. Çin'de üretilen mal demedim, çin markası dedim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@qoqo

Hocam ZTE, Huawei, Lenovo gibi markalarda mı dandik ? Adamlar marka bastıkları ürünü özenip yapıyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Mustafa lenovo k900 sipariş geçecem bu sıralar var mı bildiğin satıcı sen nerden alıyorsun yardımcı olabilirmisin müsait olursan

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek

Düşünülebilir bir alternatif. Ayrıca 3g gps yok diyen arkadaşlar ürün açıklamasına dikkat etsinler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

onu sıfır alıncaya kadar 2.el bi s3 bence daha mantıklı 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/quatro-f1453-cift-hatli-cep-telefonu-130158325

570 lira fiyatla tekrar satışta. 50 lira bonus var. 520 liraya denk geliyor kampanyayla.

Toplam Hit: 11970 Toplam Mesaj: 51