R10 Uyelık Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

arkadaşlar uye olacam r10 a da davetıye de olsa sıkıntı cıkarıyorlar yok maıldı yok bılgın neydı vsvs

bunların dırek ucretıyle gold uyelıgını alayım dıyorum maıl atıyorum dönüş alamıyorum. numaraları vardı bır ara arayabılıyorduk aradım taradım bulamadım numarasını bılen varsa arayayım ya da gold almam ıcın alternatıf onerısı olan varsa makbule geçr

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Aynı sorundan muzdaribim...

Ne abuk subuk bir site yönetimidir bu ya..

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

r10 üye olduktan sonra god yada platin üyeliğe geçebilirsin daha yenilerde el değiştirdi yani eski yönetim siteyi sattı yeni yönetimde daha oturtamadı mı artık basiretsiz mi bilemicem bu sorunlar çok olmaya başladı. yakında patlar hiç üye olmak için çaba sarfetme bence :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

önce kayıt ol ondan sonra panelden gold veya silver vs alabilirsin paypal ile, 1-2 gün içinde hesabına satın aldığın statüyü verirler.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek

ben almıştım üyelik açtıklarında davetiye yerini göremedim varsa davetiyemiz göndeririz hacular çükünüz sağolsun

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek

Bende mail atmıştım birkaç kez hiç geri dönüş olmadı

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

r10 üye olduktan sonra god yada platin üyeliğe geçebilirsin daha yenilerde el değiştirdi yani eski yönetim siteyi sattı yeni yönetimde daha oturtamadı mı artık basiretsiz mi bilemicem bu sorunlar çok olmaya başladı. yakında patlar hiç üye olmak için çaba sarfetme bence :)

Patlar patlamaz muhabbetine girmeyelim, çünkü patlamaz o site

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

patlar dedi ya la

JpOMvUw.gif%20%28500×266%29

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Erdem bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

Erdem' im kardeşim iyinet içinde aynısını söylüyorlardı hatırlıyorsun karşı bi kaç oluşum çıktı ama başarılı olamadı örnekleri çoktur.

r10 iyineti bitirdi

hackhell wardomu bitirdi. 

ve eminim r10' un da zamanıdolacak ki yeni yönetimle bu zamanın dolma süreside hızlanıyor bu benim şahsi fikrimdir tabi ki...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    Erdem bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

Erdem' im kardeşim iyinet içinde aynısını söylüyorlardı hatırlıyorsun karşı bi kaç oluşum çıktı ama başarılı olamadı örnekleri çoktur.

r10 iyineti bitirdi

ve eminim r10' un da zamanıdolacak ki yeni yönetimle bu zamanın dolma süreside hızlanıyor bu benim şahsi fikrimdir tabi ki...

r10 yönetminin yarısı siteyi bırakıp oxxi.net'i açtı. Tam tersi gerilemesi gereken r10 felaket bir ivme ile yükselmeye devam etti, ve hala aynı hızda devam ediyor.

Kaç saat sitede takılarak bu kanıya vardın çok merak ediyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    Erdem bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

r10 iyineti bitirdi

Ah be yavrum 800 milyar verilip belli bir bölümü alınan bir sitenin batmasına izin verirlermi sence...

r10.net bitmez... He keşke bitse gram işim yok içerde ama bitmez... Ne badireler atlattı ben biliyorum arka planda neler neler geçti. 

O yüzden bitmez bitirmezler. O zamanda bitti diyorlardı oxxi çıktı bla bla çıktı ne oldu :) hepsi down oldu.

Onlar hakkında hayırlısı batsa ekime batmasada ekime yani :)

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 6631 Toplam Mesaj: 29