R10 Uyelık Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

R10'a rakip olacak tek site var oda : wmaraci. Fuub falan hikaye.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    üyelikler açıldıgında kendi domain mailimden üye oldum, kabul ettiler 4-5 gün sonra bana mail atmışlar, üyeliginiz durduruldu, açtıgınız hesap silindi diye, nasıl iştir anlamadım , madem üye alımını açıyorsun accountu silmek neden , bari sebebini yazaydın ya, bu arada hayrına davetiye atmak isteyen olabilir, pm

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.r10.net/forumda/1340439-bayramda-alinan-uyeliklerin-silinmesi.html

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

goremez hocam konuyu uye olmadıgı icin , kısacası

dolandırıcılar ve cok kücük yasta insanın üye olması sebebiyle kurumsal üyelikler dısındaki tüm üyelikleri sildiler.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek

o üyeliklerin açıldıgı vakit bende almıştım şimdi bi deniyim dedim girdim sıkıntı yok. Davetiye olaydı atardım

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

mail sağlayabilirim 2-3 kişi için 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Mustafa bunu yazdı

R10'a rakip olacak tek site var oda : wmaraci. Fuub falan hikaye.

Rakip mi :D Yapma abicim lütfen ya :D Wmaraci iyidir güzeldir servisleri iş yapar ama r10a rakip olamaz. Neden diyeceksin normal piyasası 500tl olan işi 5 liraya bile yapacak adam var orada o derece rezalet durumda. r10 daki iş yapan kısım bırakıpta gitmez oraya. Zaten r10 daki ölücü tayfa wmaracındaki yüksek teklif verenlerden oluşuyor sen hesap et artık durumu :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    crystalmeth bunu yazdı

o üyeliklerin açıldıgı vakit bende almıştım şimdi bi deniyim dedim girdim sıkıntı yok. Davetiye olaydı atardım

bende almıştım öyle benimkide girdi ama konu açarken yada mesaj yazarken hesap dondurulmuştur diye hata veriyor.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Erdem bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı
    Erdem bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

r10 üye olduktan sonra god yada platin üyeliğe geçebilirsin daha yenilerde el değiştirdi yani eski yönetim siteyi sattı yeni yönetimde daha oturtamadı mı artık basiretsiz mi bilemicem bu sorunlar çok olmaya başladı. yakında patlar hiç üye olmak için çaba sarfetme bence :)

Patlar patlamaz muhabbetine girmeyelim, çünkü patlamaz o site

Erdem' im kardeşim iyinet içinde aynısını söylüyorlardı hatırlıyorsun karşı bi kaç oluşum çıktı ama başarılı olamadı örnekleri çoktur.

r10 iyineti bitirdi

hackhell wardomu bitirdi. 

ve eminim r10' un da zamanıdolacak ki yeni yönetimle bu zamanın dolma süreside hızlanıyor bu benim şahsi fikrimdir tabi ki...

Ah be yavrum 800 milyar verilip belli bir bölümü alınan bir sitenin batmasına izin verirlermi sence...

r10.net bitmez... He keşke bitse gram işim yok içerde ama bitmez... Ne badireler atlattı ben biliyorum arka planda neler neler geçti. 

O yüzden bitmez bitirmezler. O zamanda bitti diyorlardı oxxi çıktı bla bla çıktı ne oldu :) hepsi down oldu.

Onlar hakkında hayırlısı batsa ekime batmasada ekime yani :)

subat ayında el degıstırmıs oncesınde hıtıtajanstı cok amatorlerdı telefon edıyorsun senlı benlı konusuyorlar . Bır keresınde agzına sıcmıstım o reklam servısındekı dallamanın yalu yulu konusuyordu .Zaten onlar yuzunden bır cok kısı bıraktı sıteyi . 

r10.nettekı tıcaret olayı artık tuhaf hale geldı. Tek artısı reklam yapmanız orada actıgınız konuların cok fazla ındex alması dısarıdan ve ınsanların sızı bulması. Ben fazla faydasını bulamıyorum bunlar dısında.sıte ıyıdır kotudur vs den zıyade onemlı olarak aktıflıgı trdekı en aktıf wm sıtesı oldugu ıcın devam eder. Adamlar konu reklamlarında bıle sponsorlınklerde bıle aylık 3 lıra fılan ıstıyorlardır.Reklam gelırlerı onemsenmeyecek kadar az ekstra olarak ellerındekı dataları da kullanırlarsa ıyı ıs yaparlar. kapanması zor 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Batar batmaz bilmem,karismam ama davetiyesi olan varsa bi firt alirim :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
Toplam Hit: 6946 Toplam Mesaj: 29