Radyodaki Sesi Kaydeden Program Varmıdır..
-
hocalar bende yeni üye oldum mrblar bi isteğim olcak kızmassanız
ben radyoda çalan şarkı veya söylenen sözleri ses kaydı yapmak istiyorum böyle bi program vardı ama bulamadım
ya şimdi mikrofonla kayıt yapıyorum ama manyetik ortamdan sesin anası gidiyor ne ses ne bişey kalıyor
bulabilirseniz sevinirim -
Arial Sound Recorder ver.1.35
http://rapidshare.de/files/22798195/alrecod_peb_pl.zip.html
Keyinin de içinde olması lazım,normalde kısıtlı kayıt yapıyor ama program dosyasıyla beraber açılan diğer dosyadaki keyleri girersen süre sorunun kalmaz.Basit ve kullanışlı bir program.
Umarım işine yarar. -
başka varmı acaba ya
bu kısıtlı
tam anlayamadım -
iki dk ya birşeyler yazayım bakalım :)
şimdi genelde artık tüm radyoların internete radyosu vardı öyle birşey ise işin basit,yok değilse o zaman
radyonun çıkışını (hoparlöre giden kablo) pc de ki ses kartının microfon girişine tak.Sonraki iş kolay.Herhangi bir ses editör programı ile yapabilirsin kayıdı. Nero wave editor programını kullanabilirsin.Baya basit.. -
ya bende porgram yok
o dedıklerını yaparım basitte işte -
burdaki programları incele,
http://www.inndir.com/ara.php?ara=recorder
hoşuna gideni yükle, serila isterse www.cracks.am dan bul eğer bulamazsan buraya yaz yardım ederiz -
YA BEN MİKROFONLA HOPARLÖRÜN KARŞISAN GECİP KAYIT YAPIYORUM AMA SES BOZUK GELİYOR
İŞTE BUNUN İÇİN YOKSA O KADAR BÜYÜK BİŞEY DEĞİL -
arkadaşım araya bir ortam giriyor o yüzden bozuk gelecek tabii
yazdığım ilk msjı iyi oku,ben direkt bağla diyorum anlamıyorsun ki,mikrofonu karıştırma bu işe... -
BİDE İLK VERİLEN ADRESİN NASI ÇALIŞTIĞI HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ
ARKADAŞIM YÜKLEMİŞ AMA ANLAMADI -
piyasada milyonlarca program var,hepsini kurup kullanmaya ömür yetmez.. O yüzden deneyerek öğrenebiliriz.Sizde bunu yapın.Kurcalaya kurcalaya öğrenin
-
1 DEDİĞİNİ YAPTIK AMA
MİKROFONDAN YADA HOPARLÖRDEN
SES ÇIKMIYOR NASI OLCAK SONRA DEĞİŞTİRCEMMİ YERLERİNİ ESKİSİ GİBİMİ OLCAK
Toplam Hit: 3546 Toplam Mesaj: 37