Radyodaki Sesi Kaydeden Program Varmıdır..
-
arkadaşım radyodaki çıkışı yani radyonun hoparlör çıkışını bilgisayardaki mikrofan girişine tak ve kayıt programını çalıştır ve radyoyu da çalıştır.kayıt ederken ses çıkmaya bilir.Onun ayarı da var da salla.Neyse kayıt işlemi bittikten sonra birşey yapmana gerek yok.Kayıt edilen şeyi programdan çalıştırabilirsiniz.Bak ses kartındaki hoparlör çıkışına gidip radyodaki çıkışı bağlamayın.Radyodakini ses kartındaki mikrofon girişine bağlayacaksınız.Sanrım pembe renkli olana..
-
KARDEŞ BEN NETTEKİ RADYODAN KAYIT YAPCAM
-
o zaman mikrofon ile hoparlörü birleştir ses kartında...
eğer ip adresi ve port nosu varsa o radyodaki müzikleri kaydedebilirim.. -
KARDES SEN KAYDEDİYOSUNDA
BEN NE ZAMAN KAYDETCEM BELLİ OLMUYOR
BANA DA ÖĞRETİRMİSİN
MSN ADRESİMİ VERSEM KONUSSAK -
arkadaşım eğer ip ve port numarası yoksa o radyonun o zaman işe yaramaz.ben ip ile bağlanıyorum radyoya,eğer varsa deneyeyim olursa o zaman programı veririm
-
KARDES RADYONUN ADI
RADYO 7 AMA BEN
DE İSTİYORUM PROGRAM ATARMISIN -
programın yapımı bana aittir. aşağıdaki linkteki dosyayı indir.içindeki mswinsck.ocx dosyasını windows/system32 nin içine kopyala.sonra başlat çalıştır a regsvr32 mswinsck.ocx yaz sonra onayla.Kayıt işlemi başarıyla gerçekleştirilmiştir dedikten sonra programı aç. Programda;
server kısmına yayin.yayindayiz.biz
port kısmına da 8100 yaz. tune in tuşuna bastığın an kaydetmeye başlar.
Not: Yukarıda verdiğim adresler radyo 7 ye aittir.Şuan kapalı ama,radyo çalışmıyor yani..
http://www.hemenpaylas.com/download/1174835/radyo_mp3.rar.html -
kardeş radyoyu kapama ya
çalsın eskisi gibi ama nolursun
allahını seversen
radyoyu istemiyorum
iyiliğin için saol ama
eskisi gibi olsun -
tune dedikten sonra
nası ses kaydını dinlencek
stop diyincemi ses kaydını nereeye kaydediyor
herşey için saol ama radyonun yayını kesilmesin olurmu
radyo çalsın hep ben böylede idare ederim
ALLAH INI SEVİYOSAN RADYOYA DOKUNMA
SONSUZ SAYGILAR SSİZ HERŞEYİ YAPARSINIZ
SİZE İNANIYORUM -
vallaha ben biliyom ama anlatmak uzun sürecek anlatmak kısa sürse sen anlamayacaksın ses denetiminden kayıtı seç ordan oyna..... Sony soundforge kullan :D
Toplam Hit: 3572 Toplam Mesaj: 37