Radyodaki Sesi Kaydeden Program Varmıdır..
-
hoca radyo yu ben kapatmadım, radyo 7 nin adamlar kapatmıştır.
şunu dene bakalım
server: yayin.mavifm.com
port: 8000
tune ye bastığında kayit.mp3 olarak kaydeder.program masaüstünde ise kayit.mp3 de masaüstündedir. Stop a bastığında da kayıt biter.Radyo yine çalar elbette ama kayıt biter.durdurma olarak düşünebilirsin -
tamam hacım ama tune dedikten sonra bi tek stop seceneği kalıyor
ondan sonra nası oluyor anlamadım yani
verilen ilk programda ilk 1. cvp ta
program sadece 1 dk kaydediyor daha çok mesela 10 dk yapcaz da nerden hangi tuştan bi bilen varmı hacum saolasın ya ellerin dert görmesin -
hoca ilk programı bilmem ben,benim programı soruyorsan o da istediğin an durdurabilirsin.stop dediğinde kayıt işlemi sona erer bu kadar,başka birşey yok..
-
herşey güzel de
stop dediğimizde nereye kaydediyor anlamadım ya kusra kalma -
hocam kayit.mp3 diye yazıyor değil mi.Bilgisayarınızda aram yapın kayit.mp3 diye bakın nereye kayıt etmiş
-
Ertan senin kadar sabırlı adam görmedim valla helal olsun kardeşim
-
biz hayatı yaşayarak öğrendik :) hata yapa yapa doğruyu gördük.O yüzden sabretmeyi de iyi bir biçimde öğrendik.Sabretmek büyük bir erdemdir. sabretmek boyun eğmek değildir,mücadele etmektir..
-
KARDEŞ KALBEN İSTEDİKTEN SONRA NEDEN OLMASIN
KARDEŞ Bİ GÜNDE BİZİM YARDIMIMIZ DOKUNCAK DİMİ
YA BEN STOP DİYORUM DA
KAYIT MP3 ÇIKMIYOR BİLİYORUM SENİ ZORLADIM HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM
SYOP DİYORUM ÖYLE BOŞ ÇIKIYOR YAYINDAYIZA RADYO VERDİM YA İŞTE YOKSA RADYO MASTERLERİ Mİ ENGELLİYOR -
hocam şu radyo 7 çalmıyor onu bilemem.ama sana önce mavifm inkini verdim onda deneyebilirsin.radyo 7 çalması için o adminlere mail at,sor bakalım neden http://yayin.yayindayiz.biz:8100/ çalmıyor diye
-
abi ben sistem 32 inmin içine kaydetmedim ondan mı olmuyor acaba kaydetmem de
kusra bakma windows32 yani sistem32 demek pc demek yapamam
başka kayıt olmazmı
Toplam Hit: 3567 Toplam Mesaj: 37