Ramazan Ayı İçin Sahur-İftar Vakitleri Sıkıntısı
-
unbalanced bunu yazdı
Selamlar,
.......
hacım çok doğru demişsin de bu ülke sözde laik olarak zaten din hakkındaki düşünmeyi kaybetmiştir. fetvayı devlet belirliyorsa laikliği göremedim ben. gerçi belki de asıl kastettikleri laiklik dine devletin hükmetmesidir. sonuçta Laiklik kelimesi var ama açıklaması yok.
en güzeli müslümanım diyen açacak kitabı okuyacak
-
joe_black bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
Selamlar,
.......
hacım çok doğru demişsin de bu ülke sözde laik olarak zaten din hakkındaki düşünmeyi kaybetmiştir. fetvayı devlet belirliyorsa laikliği göremedim ben. gerçi belki de asıl kastettikleri laiklik dine devletin hükmetmesidir. sonuçta Laiklik kelimesi var ama açıklaması yok.
en güzeli müslümanım diyen açacak kitabı okuyacak
O zaman Diyaneti kapatalım.Devletin bütçeside rahatlamış olur.Aslında laik ülkede diyenetin olması yanlış.Kaldıracaksın.
-
Adamlar herşeyi kendilerine göre değiştiriyor bu nasıl iş anlamıyorum benim bildiğim sabah ezanına kadar sahur yapılır, bu ne iş anlamadım imsakta sahurmu olur yahu kime göre neye göre hiçbir açıklaması yok bu adamların deyimiyle namaz saatleride oynanıyor o halde o zaman ben akşamı yatsıda kılayım veya sabah kalkmayayım sabahı öğlende kılayım bu o hesap..
-
2 3 saatlik bir sapma söz konusu değil. bu adamda tırt. diyanetin hesaplamarı hatalı. lakin max 30 40dk bir sapma var.