folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ramazan Ayı İçin Sahur-İftar Vakitleri Sıkıntısı

Ramazan Ayı İçin Sahur-İftar Vakitleri Sıkıntısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Selamlar,

.......

hacım çok doğru demişsin de bu ülke sözde laik olarak zaten din hakkındaki düşünmeyi kaybetmiştir. fetvayı devlet belirliyorsa laikliği göremedim ben. gerçi belki de asıl kastettikleri laiklik dine devletin hükmetmesidir. sonuçta Laiklik kelimesi var ama açıklaması yok.

en güzeli müslümanım diyen açacak kitabı okuyacak 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Selamlar,

.......

hacım çok doğru demişsin de bu ülke sözde laik olarak zaten din hakkındaki düşünmeyi kaybetmiştir. fetvayı devlet belirliyorsa laikliği göremedim ben. gerçi belki de asıl kastettikleri laiklik dine devletin hükmetmesidir. sonuçta Laiklik kelimesi var ama açıklaması yok.

en güzeli müslümanım diyen açacak kitabı okuyacak 

O zaman Diyaneti kapatalım.Devletin bütçeside rahatlamış olur.Aslında laik ülkede diyenetin olması yanlış.Kaldıracaksın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

Adamlar herşeyi kendilerine göre değiştiriyor bu nasıl iş anlamıyorum benim bildiğim sabah ezanına kadar sahur yapılır, bu ne iş anlamadım imsakta sahurmu olur yahu kime göre neye göre hiçbir açıklaması yok bu adamların deyimiyle namaz saatleride oynanıyor o halde o zaman ben akşamı yatsıda kılayım veya sabah kalkmayayım sabahı öğlende kılayım bu o hesap..

Aganta Burina Burinata
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

2 3 saatlik bir sapma söz konusu değil. bu adamda tırt. diyanetin hesaplamarı hatalı. lakin max 30 40dk bir sapma var.

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
Toplam Hit: 5093 Toplam Mesaj: 45