folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ramazan Ayında Karşınızda Yemek Yenmesi

Ramazan Ayında Karşınızda Yemek Yenmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Ramazan ayında karşınızda yemek yenmesinden kıllanıyormusunuz sizde benim gibi yada yolda sigara içenlerden?

Anlatılmaz yaşşanır...:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    dayan aq daha çok sevaba girersin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

biraz kızarım saygısızlık olarak algılarım ama ginede herkesin kendi tercihi bütün gün aç olan bi insanın karşısında yemek

yemek ayıptır bence.. bu aç olan kişi müslümanda olsa başka bi dindende olsa yapmamak gerekir bana göre... hele birde

yapılan şey dini vecibelerden biri ise daha dikkat etmek gerekir...bide inş. tartışma çıkmaz

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

bence bi sorun yok.karşımda öküz yese ses etmem.

banane.

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

rahatsız olduğunu belirtmen gerekli

ben oruçluyum bana saygı göster diyebilirsin.

ama yoldan geçen adam yada sen kantindeyken (mesela) orada yemek yiyen herhangi bir insana kıl oluyom ben sana karşımda yemek yeme demek gibi bir hakkın yok.

herkesin sevabı günahı kendine.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Dayak mayak diyipte yobazlık yapmayın, ama tabi saygı göstermesi gerekir oruç tutana, ben şahsen oruçluyken karşımda yemek yenilmesinden pek etkilenmem, ama yinede saygı beklerim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

valla umurumda değil ama bir deyiş vardır "sevapta, günahta gizli olmalı" diye o hesap günaha giriyorsa gizli olarak girmesi kendisi için daha hayırlı.

Birde tabi saygı hadisesi güzel birşeydir.  

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

hajı sonuça sen orucu o yemek yiyen adama tutuvermiyorsun.. yada o yemeği senin için yemiyor emin ol ;)

o yüzden yok yemek yiyor yok şunu yapıyor falan sonuçta herkesin günahı sevabı kendinedir.. bu konular gayet bana saçma geliyor..

yani dinle show yapmayalım.. senin tuttuğun orucun herşeyi kendine hatasıyla sevabıyla..

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

Hocam solye bişey var;sen orucunu adam akıllı tutuyosan karsındaki adam kuzu cevirse umrunda olmaz...

edit:Oruc tutmaktan kastım sadece ac kalmak degildir.oruc tutarken sakin olmak lazım saygılı olmak lazım..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    oruç tutmadığım zamanlar herkezin önünde hayvan gibi yiyom, laf yapanlara da "tutma o zaman aq" diom.. ama ben oruç tutarken de birisi yerse karşımda ona da bişi demiom, ben oruçluyum die adam rahatını bozmak zorunda deil :) zaten orucun asıl manası önünde yemekler varken onlara dokunmayıp nefsine hakim olabilmektir ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Benim için oruçluymuş değilmiş fark etmez,karnım acıkınca yer içerim..Bunun saygısımı olurmuş...

Her Hakkım Saklıdır
Toplam Hit: 6314 Toplam Mesaj: 51