folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ramazan Ayında Karşınızda Yemek Yenmesi

Ramazan Ayında Karşınızda Yemek Yenmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    başka birinin karşımda yemesi içmesi hatta sigara içtiim halde karşımda içmesi koymuyor hiç ama genede saygılı olmaları gerektiğinden kızıyorum. He birde bulutbey süper biyere temas etmiş aslında ramazan dışındada dışarda elimizde simit ekmek gezmemeliyiz dediğini gibi bulamayanlar da var onu

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

rahatsız etmiyor. saygı önemli

örneğin oruç tutmayan işyerinde abi vardır belli etmez yediğini içtiğini. oruç tutmadığınız biliriz:))

iftarda yemekhanede karşı karşıya otururuz oda bekler iftarı. yemez yani beraber başlarız oda tutuyor gibi yapıp  :))9 yani saygı önemli...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

SWAT güzel demiş

madem oruç tuttugunda karşındakine sinirleniyorsun orucun amacına ulaşmışmı oluyor o zaman? kuru bir açlık olarak mı düşünüyosun orucu.Nefsine hakim olmaktır genel itibariyle.Sinirlenmeyeceksin buda bi tür nefsine hakim olma durumu

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Açık olmak gerekirse karşımdakinin de günaha girdiğini düşününce cok büyük bi zevk alırım :D

Şaka bi yana Valla önümde ne yerse yesin rahatsız olmam. Saygılı olup çaktırmadan yese daha güzel tabi..

Ayrıyetten birisini bişey yerken görürdüğümde "Oruçlu musun" diye sormayı cok severim..
    Bana yediği şeyi paylaşma amacı güderek uzatıp yermisin diyip ardından oruçlu musun diye sorana da kıl olurum :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ya orucun mantığı zaten nefsini tutmak değil mi?

e siz orucu kolaylaştırmak için okul saatlerini değiştirirseniz, sigara içen adama kahvece dalarsanız, oruc tutmayanı dereye atarsanız nerede kaldı nefsi tutmak.

oldu olacak hap olsun bir tane sahurda atın ağzınıza gün boyu aklınıza yemek yemek gelmesin...

ibadetleri kolaylaştırmaya çalışmak ne demek ya...

saygısızlık falan değil bence...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Madem karsinda yemek yiyiyor, rahatsiz oluyorsan kalkacaksin masadan kardesim. Sen oruc tutuyorsun diye adam yemegini rahat bir sekilde yemesinmi, ne yani?

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    mobydick64 bunu yazdı:
    -----------------------------

hajı sonuça sen orucu o yemek yiyen adama tutuvermiyorsun.. yada o yemeği senin için yemiyor emin ol ;)

o yüzden yok yemek yiyor yok şunu yapıyor falan sonuçta herkesin günahı sevabı kendinedir.. bu konular gayet bana saçma geliyor..

yani dinle show yapmayalım.. senin tuttuğun orucun herşeyi kendine hatasıyla sevabıyla..

Show Felan Yapan YOk Sen Herhalde Yanlış Anladın Adam Ne Diyor "Arkadaşlar Ramazan ayında karşınızda yemek yenmesinden kıllanıyormusunuz sizde benim gibi yada yolda sigara içenlerden?" Soru Sormuş Siz Ne DÜşünüyorsunuz Sen Bunu Sov Olarak Görüyosan Senin Görüşlerinde Bir Problem Var Demektir...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    FaTHeR bunu yazdı:
    mobydick64 bunu yazdı:

hajı sonuça sen orucu o yemek yiyen adama tutuvermiyorsun.. yada o yemeği senin için yemiyor emin ol ;)

o yüzden yok yemek yiyor yok şunu yapıyor falan sonuçta herkesin günahı sevabı kendinedir.. bu konular gayet bana saçma geliyor..

yani dinle show yapmayalım.. senin tuttuğun orucun herşeyi kendine hatasıyla sevabıyla..

Show Felan Yapan YOk Sen Herhalde Yanlış Anladın Adam Ne Diyor "Arkadaşlar Ramazan ayında karşınızda yemek yenmesinden kıllanıyormusunuz sizde benim gibi yada yolda sigara içenlerden?" Soru Sormuş Siz Ne DÜşünüyorsunuz Sen Bunu Sov Olarak Görüyosan Senin Görüşlerinde Bir Problem Var Demektir...

Bu arada herkes kendi hareketlerinden sorumludur. 

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    ramazandaki en büyük eylencemdir, bile bile gidip önlerinde bişiler yer içerim, kebaplardan bahsederim, iyice canı ceker, ta bi bunları yapmamım amacı karşımdakinin daha çok sevap kazanmasından kaynaklanmaktadır.... ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    o diil bizim derdimiz biz kimiz evde yemeği hazırlayan zavallı kesim :( eve gel yemek yap, yensin sofrayı topla bulaşığı doldur yıkansın makineden çıkar diz, çay yap, topla yine gir mutfağa ulan bide gece yapıyoruz aynı şeyleri insan biraz saygılı olur bide yemeği beğenmezsiniz zıkkım yiyin, heh tv de seyredemeyiz karşısına kurulursunuz iki dizi seyrediyoruz onunla alay edersiniz bi reklama girdimi gitti kumanda bide sonra kadın erkek eşit nah eşitiz.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
Toplam Hit: 6319 Toplam Mesaj: 51