Rap Müzik Adı Altında Türkiyeyi Ele Geçiren Virüs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

dayanamıcam reisi paylaşıcam :D

https://www.youtube.com/watch?v=1lLIfZpN2LY

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Yavuz çetin yaşasaydı eğer hiç böyle dertlerimiz olmayacaktı :(

Blues müziğin dünyada yaşayan en büyük efsanesi olacaktı. Çok yazık oldu.

Şu aşağıdakiler gibi gelmis geçmiş en başarılı gitar performanslarindan, gitar konserlerinden birsürü üretmiş olacaktı.

https://youtu.be/8Pa9x9fZBtY?si=_y4ZyLXxOovuWavA

https://youtu.be/623rthVPKwM?si=ZES6xy8Mi0ubprJ-

tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

müzik denen şey başlı başına bir saçmalık zaten

hunter-gatherer zamanından kalma aşılması gereken bir ilkellik

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı

müzik denen şey başlı başına bir saçmalık zaten

hunter-gatherer zamanından kalma aşılması gereken bir ilkellik

yarildim mq :D

sex hakkinda ne dusunuyorsun kanka ?

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Konuyu açanın, ilk yazdığı şeyler ile son yazdığın şeyler iki başka konu. Değerlendirme yapıp mukayese edememiş durumu.

Verdiği örnekle neyi kanıtlamayı çalışıyorsun onuda anlamadım. Rock ortamı çok çok iyi bir ortam olduğunun mu ? :|

Ben yeni nesil rap müzik kalitesizliğinden bahsediliyor sanıyorum ve birşeyler yazdım konuya. Bir anda rap, rock ortamlarını ahlaki ve etik değerlerinden bahsetmeye başladın. Ne alaka ?

Çok değil 10 15 sene öncesine gittiğimde bahsettiğin "Rock ortamları" = "Günümüz rap ortamları" olarak görülüyordu. Az ya da çok ama o dönem öyleydi. Bir dönem rock populerdi. Şimdi rap populer.

Yazdıklarına baktığımda ya bizim ortamlarda öyleydi ama biz de en azından şu vardı bu vardı diyorsun. Biz de zamanında cigara kullandık ama biz bu kadar kullanmazdık diyorsun. Karı kız erkek seks para mevzuları dönerdi ama şu vardı diyorsun. Bu ahlaki ve normların sınırını kim koyuyor, kim belirliyor ? Kabul etmen gerek. Benzer ortamlar bunlar.

Sen az zehirlendin onlar çok zehirleniyor diyeyse bu serzenişin, "ben yaptım siz yapmayın" diyebilirsin. 

Hem rock ortamları, hem de şu an ki rap ortamları dönemsel olarak aynı kefeye koyup, bahsedilen yaşam tarzını benimsenmemesi gereketiğini düşünüyorum.

Yıllar sonra bizde de bu vardı ama biz şöyle yapıyorduk diye söylenip durursunuz yoksa...

hypnot1c tarafından 24/May/24 13:47 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

https://youtu.be/OoweJfciHDQ

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

sorun kimin ne dinlediği değil dinlediği şeyi bana dinletmesi.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kisacArsi
    kisacArsi's avatar
    Erkek

Müzik evrenseldir dostum herkes istediğini dinleyebilir. Yarock, yarap, yapop, türünden ziyade kaliteyi seçmek piyasanın kalitesinin düştüğü doğru Ama tamamen müzik türüne bütün suçu yıkarsan Norm, Defkhan, Contra, Canka, Hayki gibi ismini sayamayacağım bi çok rap sanatçısına haksızlık olur. Rap müzik yaparken amacım bu müziğin bir gün bir cafe de avm de özgürce dinlenebilmesiydi ama kastettiğim çakal uzi gibi rapuzantıları değildi.

Söylediklerinle değil yaptıklarınla yaşarsın.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

hocam trendler her geçen gün değişiyor.70s, 80s ve 90s bir kısmı rock müzik trendi vardı.
    90s patlayan hiphop/rap kültürü aynı rock müzik gibi gelişti, değişti ve evrimleşti.
    şahsen ben led zeppelin, pink floyd, ac/dc vs klasik rock diyebileceğimiz şeyleri dinliyorum ama rap'te dinliyorum tabiki. 
    ama kötü barzo rap yapan da var kaliteli müthiş teknik rap yapan da var aynı rock müzikte olduğu gibi.
    eski klasik rock dinleyicieri nirvana için ergen müziği diye dalga geçiyorlardı yani zevkler ve renkler...
    ama şunu net söyleyebilirim. günümüzdeki bu iğrrenç raplerin hepsi unutulacak ama klasik rock tarihe geçti ve unutulmayacak. daha dün gece scorpions konseri vardı adamlar 70-80 yaşında :) 

Toplam Hit: 2691 Toplam Mesaj: 29
rap rock