Rapid Yağmuru Başadı 4
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------
heza bunu yazdı:
ya hacı dün aldım bir tane 10 part bişe indirdim sonra hata veriyo "You have exceeded the download limit.Your account is credited with 5 Gigabytes per day. 5 Gigabytes are equal to 5.000.000.000 Bytes" kardeşim ben daha 5gb indirmedim günlük kota nasıl doluyo
sadece sen kullanmıyosun bunu hacısenle beraber gerçek sahibi bide tbt müridi varsa toplam 3 4 kişi
saat 1den sonra hesap resetlenir sonra sömürürsün
-----------------------------arkadaslar 2 kısıye 1 hesap werıorum...
-
vesselam bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
ya hacı dün aldım bir tane 10 part bişe indirdim sonra hata veriyo "You have exceeded the download limit.Your account is credited with 5 Gigabytes per day. 5 Gigabytes are equal to 5.000.000.000 Bytes" kardeşim ben daha 5gb indirmedim günlük kota nasıl doluyo
sadece sen kullanmıyosun bunu hacısenle beraber gerçek sahibi bide tbt müridi varsa toplam 3 4 kişi
saat 1den sonra hesap resetlenir sonra sömürürsün
saol hacım geceyi beklerim bende -
offf Tam isTediğim $ey :S in$. ßanada Çarpar ßu $ans
-
ixn5r bunu yazdı:
offf Tam isTediğim $ey :S in$. ßanada Çarpar ßu $ans
gönderdim -
bana da yollayabilirmisin?
-
ValentinoRossi bunu yazdı:
bana da yollayabilirmisin?
gönderdim -
Kaldıysa bende istiyom
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Kaldıysa bende istiyom
olmamı la tahribatı rapide bogacam dedim sözüümü tutarım =) -
bende istiyorum bitane diğer verdiğin şu an patlamış durumda 1 haftadır kullanamıyorum şifre değişmiş indirecek şeylerde birikti şu an :S yeni bir hesap daha verirsen çok çok sevinirim vesselam hocam :)
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------bende istiyorum bitane diğer verdiğin şu an patlamış durumda 1 haftadır kullanamıyorum şifre değişmiş indirecek şeylerde birikti şu an :S yeni bir hesap daha verirsen çok çok sevinirim vesselam hocam :)
gönderdim sömür hemen