folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rapid Yağmuru Başadı 4

Rapid Yağmuru Başadı 4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Legion_of_doom der ki..

"anlatmasına ne gerek war aç bak bakalım bu kadar süredir tbt desin ama nedense hiçbirşeyn nerde ve nasıl olduğunu bilmiosun...bay bi çalışman lazım bn tbt üyesi olmadan önce 4 ay tbt nin içnde gezdm araştrdım damdan düşme değilz bz senn gb"

-----------

Hiçbir şeyi bilmediğimi ve çok çalışmam gerektiği kanısına nerden vardın?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

öle olmasan boş işlerle ilgili bu kadar boş konuşmazsın...öğrenmek istediğin herşeyi aç bak....

sor bakalım hz.google ne söleyecek sana rapid hack nasıl olur nasıl yapılırmış 

wesselam kardeşim özür dilerim ayrıca senden de senn sayfan üzerinden olmasına hç gerek yoktu.... 

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Dostum anlatamıyorum galiba..Rapidi kullanmıyorum ki,ihtiyaç duymadığım bir şeyi neden kasayım.İşte siz kasmışsınız millete rapidi hacklemenin taktiğini söyleyeceğine gelmiş burda artizlik yapıyorsun..

Rapid isteyen diye başlık açtığında 2 tane rapidim var diyon 23 kişi senden şifre istemiş normal olarak..İşte anlat millete nasıl yapacağını herkes kendi rapid ini alsın aynı zaman da paylaşım da tavan yapar diorum.

Neyse adamın konusu feci dağıldı .Mesajı alan aldı,anlayan anladı neyi paylaşıp,neyi paylaşmadığınızı..Uzamasın artık bu konu..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

ZyreX bunu yazdı:
    -----------------------------

Dostum anlatamıyorum galiba..Rapidi kullanmıyorum ki,ihtiyaç duymadığım bir şeyi neden kasayım.İşte siz kasmışsınız millete rapidi hacklemenin taktiğini söyleyeceğine gelmiş burda artizlik yapıyorsun..

Rapid isteyen diye başlık açtığında 2 tane rapidim var diyon 23 kişi senden şifre istemiş normal olarak..İşte anlat millete nasıl yapacağını herkes kendi rapid ini alsın aynı zaman da paylaşım da tavan yapar diorum.

Neyse adamın konusu feci dağıldı .Mesajı alan aldı,anlayan anladı neyi paylaşıp,neyi paylaşmadığınızı..Uzamasın artık bu konu..

-----------------------------

ordaki 23 kişinn 16 sına rapid  gönderdim bugnde 4 kiş pm atmış onlara werdim a nlayacağın 20 küsür oldu ve oldukçada hiç esirgemeden dewam etcem 

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

ZyreX lafım sana

eger balık değilde tutmak istoyasan arastır önce

legion_of_doom  sana izahtini yapmıs çok ta gusel yapmıs hemde agzına saglık

gelmişin tbt yi ogretmeye calısıosun

kardesım madem ogrenmek istion araştır önce biz bunu anamızın karnında ogrenmedık hazıra da konmuyoruz

tbt nin içinde her konu mevcut

2 gün önceki rapid konusunu bılıosun ama aynı gün açılan rapid hack konusunu bilmiosun sorun sende

Telegram @WVesselam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

1 tanede ben alabilir miyim

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende almak istiyom banada verinnn :)

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxlltbt
    xxlltbt's avatar
    Erkek
    ben geçenlerde almıştım fakat patladı mümkünse yenisini istiyorum teşekkürler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    hocam bana da bi tane gonderebilirsen cok guzel olurdu simdiden tesekurler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    Banada çok lazımdı atarmısın lutfen teşekkur ederim şimdiden

#....
Toplam Hit: 31476 Toplam Mesaj: 355