folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidleech İle Rapidshare Dosyalarını Hostunuza İndirin

Rapidleech İle Rapidshare Dosyalarını Hostunuza İndirin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    rapidleech%20scriptinin%20ana%20görüntüsü
    rapidleech script'inin ana görüntüsü

Geçtiğimiz günlerde rapidshare'in kısa bir süreliğine kapanmasıyla ilgili bir yazı yazmıştım. kapanmanın sebebi sadece bir teknik sorunmuş. rapidshare'e tekrar kavuşmuşken, ücretli hesap almadan nimetlerinden yararlanmanın yollarını araştırdım. rapidleech isimli script'i buldum.

rapidleech php ile yapılmış bir remote upload script'i. Ve bu script'in en önemli özelliği de rapidshare'den hostunuza dosya indirebilmeniz.

indirme%20ekranı
    indirme ekranı
    yapmanız gereken işlem çok basit. script'i kurduğunuz bedava ya da ücretli hostunuzda form alanına indirmek istediğiniz dosyanın linkini yazıyorsunuz. site rapidshare'a bağlanıyor ve normal kullanıcı gibi websitenizin arayüzü üzerinden geriye doğru sayı saymaya başlıyor. sayı dolduğunda çıkan kodu yazıyorsunuz ve dosya hostunuza inmeye başlıyor. (kendi sitemde 400kb/s ile indiriyordu) dosyanız indikten sonra dosyanızı rahatlıkla kesinti telaşı olmadan bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

rapidshareden%20indirirken
    rapidshare'den indirirken

script'in önemli özelliklerinden biri de rapidshare üzerindeki premium hesaplarınızı siteniz üzerinde kullanabilmeniz. yani geri sayım ve kod girme olmadan ard arda birçok dosyayı indirebiliyorsunuz. bu bize 2 kişi ortaklaşa aldığımız premium hesaplarını banlanma endişesi olmadan kullanmamızı sağlıyor.

indirirken%20proksi%20kullanabilirsiniz
    indirirken proksi kullanabilirsiniz

diğer bir artısı da indirirken proksi kullanabilmeniz. her ne kadar ben çözemesem de üzerinde çalışıldığında başarılı olunacağını tahmin ediyorum.
    ayrıca dosyanızı e-posta adresine sorunsuz bir şekilde gönderebilirsiniz.
    her ne kadar ben sadece rapidshare için bahsetsem de script RapidShare.de, Uploading.com, FileFactory.com, FileVenue.com, MegaUpload.com, Megarotic.com, MyTempDir.com, Getfile.biz ve Webfile.ru sitelerinde aynı şekilde çalışıyor.

dosya%20yönetim%20paneli
    dosya yönetim paneli
    indirdiğiniz dosyaları "server files" sekmesinden rahatça yönetebilirsiniz. ister direk silip, ister e-posta adresine yollayıp, ister hostunuzda zip'leyebilirsiniz dosyayı.
    buna benzer sistem kullanan bir site var ama bir dosya indirdikten sonra premium account istiyor.
    script'in sitesinin adresine buradan,
    açıklamalı pdf dosyasına buradan,
    script'in forum sayfasına buradan,
    son sürümünü indirme linkine buradan ulaşabilirsiniz.
    not1: demo adresi koyamadım, çünkü malum host sınırlı. artık kendi hostunuzda denersiniz.
    not2: bunu bir websitesi yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımız olacaktır. zamanında bende düşünmüştüm ama öğrendim ki bu zeki rapidshare bir premium account'tan 5 günde 5gb indirmeye izin veriyormuş, yani boşuna heveselenmeyelim. :) her ne kadar durum böyle olsa da tek kişinin kullanımı ya da birkaç kişinin kullanımı için güzel bir script.
    c/p
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    abi bari ne copy paste etmişim diye bi baksaydın üstte etiketler kalmış :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    rapid den direk hostumuza ordan da pcmizemi yuklucez yani?pek mantıklı gelmıyor

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    çok mantıklı ama asp olsaymış

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

beyinsiz bunu yazdı:
    -----------------------------

Burada mantıksız olan nokta tam olarak nedir hocam?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Jiqsaw bunu yazdı:
    (kendi sitemde 400kb/s ile indiriyordu) dosyanız indikten sonra dosyanızı rahatlıkla kesinti telaşı olmadan bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

...

since 2005 // tbt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    400k sanırım bu hostunuzun hızına göre değişiyor olsa gerek şimdi şöle düşünmek lazım 400 sie et 100 k dalgalanma olmadan aldıını düşünelim sonracıma aynı zamanndada sizde bilgisayarınızdan indirdiğinizi düşünün sonra hostun kotası dolunca netçez sonuçta modemi resetleyemeyiz yani bu bize 1 daha olmadı 2 part öne atar 20 partlık bişeyde aslında nimet gibi dursada pekte bi işe yaramıcak sanırım ama sürekli hosta indire bilseydik o güzel olurdu

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

beyinsiz bunu yazdı:

Burada mantıksız olan nokta tam olarak nedir hocam?

bence , önce hosta oradanda pc ye indirmenin mantıksız olduğunu söylüyor. yani direk pc ye indirme varken filan diye düşünüyo sanırım :|

tabi kişisel görüşüm premium olduktan sonra host a niye indiriyim ki atarım flashgete  

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar vereceksiniz 15 ytl kurtulacaksınız ne kadar çok kasıyonuz yaa çokmu para 15 ytl eğer download yapan bi insansan vereceksin arkadaş ne edelim yok reset at şunu yap bunu yap partlarla uğraş oldu amk :) bence saçma neyse sizin görüşünüzx tabi hoş emin aramızda ben 15 ytl vermem dyen arakdaşlarda olacakdır ....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

arkadaşlar oha diyorum 32 saniyede indirdi hıza bakın 3030.39 KB/s çok süper bişey bu.. ilk denemem daha ama. ilerde ne olur bilemem.. ilk deneme için süper hızlı.. ben eksik indirdim sandım şimdi hosttan yavaş yavaş çekiyorum.. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    çok hızlı bir yöntemdir ve mantıksız değildir.

hosting işleri ile uğraşan kişiler kurudkları bir kaç makineyle istediği verimi alabilirler fakat title taglarında oynma yapmalılar çünkü

rs acc. olmadan önce google.com da intitle:rapidleech v2.3 yada 2.2 olarak aratırsanız bir sürü makina bulabilirsiniz.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 13504 Toplam Mesaj: 41