Rapidleech İle Rapidshare Dosyalarını Hostunuza İndirin
-

rapidleech script'inin ana görüntüsüGeçtiğimiz günlerde rapidshare'in kısa bir süreliğine kapanmasıyla ilgili bir yazı yazmıştım. kapanmanın sebebi sadece bir teknik sorunmuş. rapidshare'e tekrar kavuşmuşken, ücretli hesap almadan nimetlerinden yararlanmanın yollarını araştırdım. rapidleech isimli script'i buldum.
rapidleech php ile yapılmış bir remote upload script'i. Ve bu script'in en önemli özelliği de rapidshare'den hostunuza dosya indirebilmeniz.

indirme ekranıyapmanız gereken işlem çok basit. script'i kurduğunuz bedava ya da ücretli hostunuzda form alanına indirmek istediğiniz dosyanın linkini yazıyorsunuz. site rapidshare'a bağlanıyor ve normal kullanıcı gibi websitenizin arayüzü üzerinden geriye doğru sayı saymaya başlıyor. sayı dolduğunda çıkan kodu yazıyorsunuz ve dosya hostunuza inmeye başlıyor. (kendi sitemde 400kb/s ile indiriyordu) dosyanız indikten sonra dosyanızı rahatlıkla kesinti telaşı olmadan bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.
rapidshare'den indirirkenscript'in önemli özelliklerinden biri de rapidshare üzerindeki premium hesaplarınızı siteniz üzerinde kullanabilmeniz. yani geri sayım ve kod girme olmadan ard arda birçok dosyayı indirebiliyorsunuz. bu bize 2 kişi ortaklaşa aldığımız premium hesaplarını banlanma endişesi olmadan kullanmamızı sağlıyor.

indirirken proksi kullanabilirsinizdiğer bir artısı da indirirken proksi kullanabilmeniz. her ne kadar ben çözemesem de üzerinde çalışıldığında başarılı olunacağını tahmin ediyorum.
ayrıca dosyanızı e-posta adresine sorunsuz bir şekilde gönderebilirsiniz.
her ne kadar ben sadece rapidshare için bahsetsem de script RapidShare.de, Uploading.com, FileFactory.com, FileVenue.com, MegaUpload.com, Megarotic.com, MyTempDir.com, Getfile.biz ve Webfile.ru sitelerinde aynı şekilde çalışıyor.
dosya yönetim paneliindirdiğiniz dosyaları "server files" sekmesinden rahatça yönetebilirsiniz. ister direk silip, ister e-posta adresine yollayıp, ister hostunuzda zip'leyebilirsiniz dosyayı.
buna benzer sistem kullanan bir site var ama bir dosya indirdikten sonra premium account istiyor.
script'in sitesinin adresine buradan,
açıklamalı pdf dosyasına buradan,
script'in forum sayfasına buradan,
son sürümünü indirme linkine buradan ulaşabilirsiniz.
not1: demo adresi koyamadım, çünkü malum host sınırlı. artık kendi hostunuzda denersiniz.
not2: bunu bir websitesi yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımız olacaktır. zamanında bende düşünmüştüm ama öğrendim ki bu zeki rapidshare bir premium account'tan 5 günde 5gb indirmeye izin veriyormuş, yani boşuna heveselenmeyelim. :) her ne kadar durum böyle olsa da tek kişinin kullanımı ya da birkaç kişinin kullanımı için güzel bir script.c/p -
abi bari ne copy paste etmişim diye bi baksaydın üstte etiketler kalmış :D
-
rapid den direk hostumuza ordan da pcmizemi yuklucez yani?pek mantıklı gelmıyor
-
çok mantıklı ama asp olsaymış
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Burada mantıksız olan nokta tam olarak nedir hocam?
-
Jiqsaw bunu yazdı:
-----------------------------(kendi sitemde 400kb/s ile indiriyordu) dosyanız indikten sonra dosyanızı rahatlıkla kesinti telaşı olmadan bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.
-----------------------------...
-
400k sanırım bu hostunuzun hızına göre değişiyor olsa gerek şimdi şöle düşünmek lazım 400 sie et 100 k dalgalanma olmadan aldıını düşünelim sonracıma aynı zamanndada sizde bilgisayarınızdan indirdiğinizi düşünün sonra hostun kotası dolunca netçez sonuçta modemi resetleyemeyiz yani bu bize 1 daha olmadı 2 part öne atar 20 partlık bişeyde aslında nimet gibi dursada pekte bi işe yaramıcak sanırım ama sürekli hosta indire bilseydik o güzel olurdu
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------Burada mantıksız olan nokta tam olarak nedir hocam?
bence , önce hosta oradanda pc ye indirmenin mantıksız olduğunu söylüyor. yani direk pc ye indirme varken filan diye düşünüyo sanırım :|
tabi kişisel görüşüm premium olduktan sonra host a niye indiriyim ki atarım flashgete
-
ya arkadaşlar vereceksiniz 15 ytl kurtulacaksınız ne kadar çok kasıyonuz yaa çokmu para 15 ytl eğer download yapan bi insansan vereceksin arkadaş ne edelim yok reset at şunu yap bunu yap partlarla uğraş oldu amk :) bence saçma neyse sizin görüşünüzx tabi hoş emin aramızda ben 15 ytl vermem dyen arakdaşlarda olacakdır ....
-

arkadaşlar oha diyorum 32 saniyede indirdi hıza bakın 3030.39 KB/s çok süper bişey bu.. ilk denemem daha ama. ilerde ne olur bilemem.. ilk deneme için süper hızlı.. ben eksik indirdim sandım şimdi hosttan yavaş yavaş çekiyorum..
-
çok hızlı bir yöntemdir ve mantıksız değildir.
hosting işleri ile uğraşan kişiler kurudkları bir kaç makineyle istediği verimi alabilirler fakat title taglarında oynma yapmalılar çünkü
rs acc. olmadan önce google.com da intitle:rapidleech v2.3 yada 2.2 olarak aratırsanız bir sürü makina bulabilirsiniz.