Rapidleech İle Rapidshare Dosyalarını Hostunuza İndirin
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar oha diyorum 32 saniyede indirdi hıza bakın 3030.39 KB/s çok süper bişey bu.. ilk denemem daha ama. ilerde ne olur bilemem.. ilk deneme için süper hızlı.. ben eksik indirdim sandım şimdi hosttan yavaş yavaş çekiyorum..
-----------------------------Bende servera 4 mb saniye ile çekiyorum :) Cok değil yani 100 mbit network üzerinde aletler..
-
hemen inclememi söylüyorum. bi kere free host'ta denemeyin.. freehostia dan host aldım ve sıçtı..
kendi hostumda indirdiğim 5 şarkılık bi albümden 4 tane şarkı sağlam çıktı.. bilginize.
-
Free hosta tabii sıçar hocam free hostlarda belli bi boyuttan büyük dosya upload edemezsin haliyle hostada atamazsın :D eet nette hazır rapidleechler var onları kullanarak megauploaddan psp oyunları çekeceğim çok sağolun valla :D sevindirik oldum sayenizde =)
-
ben bunu localhost'ta çalıştırcam :)
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------
ben bunu localhost'ta çalıştırcam :)
-----------------------------hoca deneyince söyle :D süper olur çalışırsa.
-
proxy listesi olan varmı ? denemem lazım cmod777 vermediğim için yapamadım ilkinde şimdi denemek istedim onda da bekleyin diyo.
-
stiff arat gugılda working live proxies belki vardır :) yau bide ben gugılda bulduklarımda denedim çounda olmadı bi tanesinde oldu oda benim pcden yavaş çekiyo nerdeyse :D
-
files klasörünün chmod'u 777 yaptım hala aynı hatayı veriyo :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------
rapid den direk hostumuza ordan da pcmizemi yuklucez yani?pek mantıklı gelmıyor
-----------------------------Burada mantıksız olan nokta tam olarak nedir hocam?
-----------------------------bukadar hızlı bır sekılde hosta aktırılcagını sanmamıstım tabi şimdi birazdaha mantıklı gelıyor
-
Konuyu hortlatmak istiyorum :D ayriyeten 5gigs.com 3000mb.com gibi beleş host alınabilcek site varmı?bazı beleş hostlarda script işe yarıyo sanırım :D