folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidleech İle Rapidshare Dosyalarını Hostunuza İndirin

Rapidleech İle Rapidshare Dosyalarını Hostunuza İndirin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

beyinsiz bunu yazdı:
    rapid den direk hostumuza ordan da pcmizemi yuklucez yani?pek mantıklı gelmıyor

Burada mantıksız olan nokta tam olarak nedir hocam?

Üstat Yanlış anlamada Diyalog Süper yahu Koptum. :) Bu arada Bana görede mantıksız olan bi durum yok neticede Videoda zaman ayarlaması yapıyorsun diyelim akşam evde yokken senin için tv de çıkan bir filmi kaydediyor buda aynı mantık. Harika bir Yol bence Arkadaşa teşekkür ederim. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Hoca şimdi mantıklı mantıklı olmasınada herkes için kullanışlı değil. isterse hostuma 1 saniyede indirsin 100mb i ama ben bilgisayarıma alırken onu yine kendi internet hızımla almıyacak mıyım?  öyle alıcam ee nerde bunun işe yarıyan kısmı? belki dostum rapide atma bu linkleri ya diyenler için geçerli olabilir ama bunu kolaylıkla atmak için premium hesap gerekli. premium hesabın varsa kendi dosyalarını rapidten hosta atmak premiumla mantıksız çünkü rapid premium için point veriyor onun yerine rapidi bedavaya getirebiliriz.ama çok kullanışlı bi site yapılılabilir buna. karşılığında kullanıcının kendi premium adresini girmesi veya free olarak yaratmak hoş olabilir.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    a.q c/p yapmışsınız. bari kaynak belirtseydiniz. bu yazıyı bildirgec.org'a ben yazdım. :)

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

beyinsiz bunu yazdı:

Üstat Yanlış anlamada Diyalog Süper yahu Koptum. :) Bu arada Bana görede mantıksız olan bi durum yok neticede Videoda zaman ayarlaması yapıyorsun diyelim akşam evde yokken senin için tv de çıkan bir filmi kaydediyor buda aynı mantık. Harika bir Yol bence Arkadaşa teşekkür ederim.

neresi komık geldi hocam birde verdiğin video ornegınden bir .ik anlamadım desem  

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı:
    Jiqsaw bunu yazdı:
    (kendi sitemde 400kb/s ile indiriyordu) dosyanız indikten sonra dosyanızı rahatlıkla kesinti telaşı olmadan bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

...

sonunda c/p demisiz hoca,ne bole ... ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

beyinsiz bunu yazdı:

mantıksız olan noktayı sana ben diyeyim hoca premiumum var ne diye önce hostuma daha sonra pcme çekeyim direk makinama çekerim ayrıca hosta attım diyelim her indirdigimde bantıma yansımayacakmı bu olay?

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Hey aq tartışmayın :@ bu olay çok mantıklı;

Sınırsız bwsi olan hostlar var onlardan bi tane varsa rapidden çekmek çok mantıklı;

Mesela 7 partlık filmin ilk linkini pcye indiriyosun,bu sırada 2. part hosta iniyo,ilk part bitince hosttan 2.yi çekion fln böyle böyle hızlanır yaani =)

Ayrıca megauploadda bi sürü dosya var yabancı forumlarda verilen linklerde.Hosta megauploaddan download yapabiliyoruz ;) avantajları var yani boş bi script olarak düşünmeyin ;)

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    localhost kurup çeksek nasıl olur ( denemek lazım :D )

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı:

Hey aq tartışmayın :@ bu olay çok mantıklı;

Sınırsız bwsi olan hostlar var onlardan bi tane varsa rapidden çekmek çok mantıklı;

Mesela 7 partlık filmin ilk linkini pcye indiriyosun,bu sırada 2. part hosta iniyo,ilk part bitince hosttan 2.yi çekion fln böyle böyle hızlanır yaani =)

Ayrıca megauploadda bi sürü dosya var yabancı forumlarda verilen linklerde.Hosta megauploaddan download yapabiliyoruz ;) avantajları var yani boş bi script olarak düşünmeyin ;)

hadi birinci part indi pcye, beklemeden hosta rapidleech ile cektık 2. parti ayni anda iyi güzel ama bunu birde hostan kendı pcmıze atma süresi var buda rapidin süresini beklemye neredeyse eş değer neden mantıklı bulmadıgımı anlatabıldımmı 

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar konu hakkında küçük bir araştırma yapanlar

premium hesap üzerinden birkaç kod ve bir sayfa adresiyle

nasıl kolayca girilebileceğini anlarsınız.

bkz. google 

Toplam Hit: 13161 Toplam Mesaj: 41