folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare Accounts Checker For Tahribat.Com (RAC)

Rapidshare Accounts Checker For Tahribat.Com (RAC)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Açıklama:

Programın amacı tahribat.com müridlerine yararlı bir araç verebilmekti.

Piyasada gördüğüm bir rapidshare account checker aracına çok benzer bir şekilde yapmaya çalıştım.

Programda Arapaça ve Almanca desteği yok şuan. Çevirecek arkadaşlar piyasada yok :) Olunca onu da eklerim.

Program ilk olarak ingilizce açılacaktır. Language Options dan Türkçe'yi seçerek Türkçeleştirebilirsiniz.

Dil dosyalarındaki tahribat.com ismi silindiği taktir de program açılmayacaktır.Diğer sitelerin editlemelerine karşı bir önlem.

Program tamamen tahribat.com için hiçbir karşılık beklenmeden kodlanmıştır.

Setup yapma sebebim, exenin bir kaç ocx e ihtiyacı olduğundan dolayıdır.

Hesap yüklemek için text dosyanız belli bir formatta olması gerekir. Örnek olarak download linklerinde deneme.txt yi indirebilirsiniz. Sizin accountlarınızda bu şekilde olmalı. Ayrıca şahsi accountlarınızı denemenizi tavsiye etmiyorum. Çalınması durumunda direk suçlanma ihtimalim var. Hacklediğiniz yada internette gördüğünüz accountları deneyebilirsiniz.

İçinde herhangi bir trojan, backdoor, malware, downloader ... gibi şeyler yerleştirilmemiştir. İsteyen istediği programla içini açıp kontrol edebilir. İnanmayan varsa da kullanmak zorunda değildir. Güven testi yapmayın. 

Program bu aşamadan sonra geliştirilmeyecektir.

Programın test aşamasında ve dil çevirilrinde yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Bir kaçını about menüsüne yazabildim. 

Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.

Dark-Coder

*********************************************************************************

Programın Ekran Görüntüleri:

*********************************************************************************

Knowledge & Download Links: (Bilgi ve indirme linkleri)

Program Download Link

http://www.sendspace.com/file/5frk1j

yada

http://rapidshare.com/files/266581417/setup.rar

Deneme Hesap Dosyası Linki (listeye ekleyeceğiniz textlerin biçiminin nasıl olacağını inceleyebilirsiniz)

http://www.sendspace.com/file/ut4soj

yada

http://rapidshare.com/files/266581669/deneme.txt

Virus Kontrol Linki

Dosya setup.exe alýndýðý zaman 2009.08.12 14:39:57 (UTC)
    BULUNAMADI

Sonuç: 0/39 (0%)

http://www.virustotal.com/tr/analisis/107af95a159e45774b5288234ca74df77f3a60739f075056b011a44a8088b0a7-1250087997

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

DUYURU 1

torpedo_XL nicki arkadaşımız Almancaya çevirdi dil dosyasını,burada

Türkçe(ben),İngilizce(ben),Fransızca(kozanbayar),Rusça(alwinn) ve Almanca(torpedo_XL) versiyonlarının olduğu setup u indirebilirsiniz

http://www.sendspace.com/file/ddvroz

yada

http://rapidshare.com/files/266663074/setup.rar

DUYURU 2

Headbanger arkadaşımızla bi konu hakkında konuştuk. Aynı hesap ile bir kaç kişi aynı anda girdiğinde hesap banlanıyormuş diye birşey söyledi. Bende rapide mail attım bu konuyla ilgili (tam olarak olayı anlatmadım, arkadaşlarımla paylacağım demiştim) Gelen cevabın tercümesi ise şöyle;

bir kaç kişi aynı anda giriş yapabilir bu problem değil.Ancak aynı anda bir kaç kişi download yaparsa hesap banlanabilir.  Güvenlik için secure aktif edin v.s.vs. uzatmışlar işte..

O yüzden programla herhangi bir hesap kapanması söz konusu değildir..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    helal olsun çok güzel bir program koydun ortaya :)

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    eline sağlık hocam :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Eline koluna emeğine sağlık hocam..

Pragmatism&Realism
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    eline saglik hocam ;) tebrikler...

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    bende neden çalışmadı :|

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende neden çalışmadı :|
    -----------------------------

valla hocam bazı arkaşlar denedi ve kimsede sorun çıkmadı.. Bilemiyorum sorun neden kaynaklanıyor , çözemedim açıkçası

Diğer arkadaşlar hepinize ben teşekkür ederim. Umarım faydalı olur tüm tarikata:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    oy oy süper program.. ellerin dert görmesin..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek
    helal.

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Eğer lazımsa almanca çeviride yardım edebilirim elimden geldiği kadarıyla.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 9514 Toplam Mesaj: 35