Rapidshare Accounts Checker For Tahribat.Com (RAC)
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer lazımsa almanca çeviride yardım edebilirim elimden geldiği kadarıyla.
-----------------------------Güzel olur hocam.. istersen msnini özel mesaj olarak gönder dosyayı ben vereyim sana istersen programı yükle.
Program Files\Rapidshare Accounts Checker\Lang klasöründe dil dosyaları mevcut. turkish.lng dosyasını notepadile açıp almancaya çevirebilirsin :) Fazla uzun birşey yok zaten
-
tmm ok en kötü ihtimalle yarın çeviririm :D
-
tebrikler çok hoş =))
-
saçma sapan boktan bir konu açsan çok hit alırdı
ama müridlerin böyle emek verip uğraştığı yararlı olabilecek konular ne yazıkki hit almıyor
buda beni üzüyor programı yapan arkadaşların ellerine sağlık ama ilk resimdeki logomu ne çok amatör olmuş çok janjanlı yapmışsınız :)=
elleriniz dert görmesin
-
merak ettiğim verdiğin deneme listesindeki tüm şifrelerin yanlış olmasının sebebi sen mi ölesine bastın şifreler uydurdun yoqsa janım mürit kardeşlerim mi bastı şifreleri değiştirdi :)
-
Dj_alper teşekkür ederim bu konuda tamamen haklısın :) Maalesef arkadaşlar geyik konularına rağbet ediyorlar. Birisi bana ben bunu geliştiririm hangi dille yazdın kodlarını bana verir misin deseydi verecektim ama anladım ki kimse hak etmiyor böyle birşeyi :) o yüzden bu saatten sonra isteseler de kodları vermem.. Kıymet bilmeyene hiçbirşey yok. Youtube downloader yapıp mantığını da anlatacaktım ondan da vazgeçtim. Tabii kimse zorla yaptırmıyor ama insanın hevesini kaçırıyorlar. Tahribata son hediyem olsun bu program :) Ayrıca splash screen activeskin programını kullanarak oluşturdum.Üstündeki tux da ben kendim koydum.. grafikerliğim yoktur, zamanında tbtnin simgesiydi o. Neyse
@drexler, o şifreler internetten alınmaydı.O listeyi düzenleyip koydum.Eskiden çalışan hesaplarmış sanırım. Benim rapid hesabım yok.O iki hesap da arkadaşlarındı.Bek kullanmıyorum birşeyi, gerek de yok zaten :)
edit: torpedo_XL nickli arkadaşım sağolsun almancaya çevirmiş. ikinci mesaja tekrar bir setup linki koyacağım. Almanca destekli :)
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------Dj_alper teşekkür ederim bu konuda tamamen haklısın :) Maalesef arkadaşlar geyik konularına rağbet ediyorlar. Birisi bana ben bunu geliştiririm hangi dille yazdın kodlarını bana verir misin deseydi verecektim ama anladım ki kimse hak etmiyor böyle birşeyi :) o yüzden bu saatten sonra isteseler de kodları vermem.. Kıymet bilmeyene hiçbirşey yok. Youtube downloader yapıp mantığını da anlatacaktım ondan da vazgeçtim. Tabii kimse zorla yaptırmıyor ama insanın hevesini kaçırıyorlar. Tahribata son hediyem olsun bu program :) Ayrıca splash screen activeskin programını kullanarak oluşturdum.Üstündeki tux da ben kendim koydum.. grafikerliğim yoktur, zamanında tbtnin simgesiydi o. Neyse
@drexler, o şifreler internetten alınmaydı.O listeyi düzenleyip koydum.Eskiden çalışan hesaplarmış sanırım. Benim rapid hesabım yok.O iki hesap da arkadaşlarındı.Bek kullanmıyorum birşeyi, gerek de yok zaten :)
edit: torpedo_XL nickli arkadaşım sağolsun almancaya çevirmiş. ikinci mesaja tekrar bir setup linki koyacağım. Almanca destekli :)
-----------------------------hoca tbt de byle şeylere alışsan iyi olacak konu rabet etmezler 1 ay sonra gelriler bunu nasıl yaptıydın :)
hocam yap sen yap hatta ben siteye rapid hesaplarını girşi yapıyodum kendi siteme mesela rapid hesaplar bir yerde toplanacak onların çalışıp çalışmadığpını nasıl rapidde sorgulayacağımı arıyodums en açtın konuyu :)
bitince alırım senden sen bakma boşver devam et çok güzel olacak wordlistden deniyo dimi şifreleri
peki proxy kullanıyormusunuz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca tbt de byle şeylere alışsan iyi olacak konu rabet etmezler 1 ay sonra gelriler bunu nasıl yaptıydın :)
hocam yap sen yap hatta ben siteye rapid hesaplarını girşi yapıyodum kendi siteme mesela rapid hesaplar bir yerde toplanacak onların çalışıp çalışmadığpını nasıl rapidde sorgulayacağımı arıyodums en açtın konuyu :)
bitince alırım senden sen bakma boşver devam et çok güzel olacak wordlistden deniyo dimi şifreleri
-----------------------------1- Aslında ben senden çok daha eskiyim tbt den,bu nick arkadaşımın ara sıra takılıyorum..
2- Hep umut etmiştim değişir diye ama eski tas eski hamam:)
3- wordlistini ekleyebilirsin tabii format şekli kullanıcıadı-şifre şeklinde olmalı
deneme-12345
deneme2-123456
gibi yani. Eğer istersen "-" işareti yerine farklı işaretlerde kullanırız, sana özel yaparım ben, sorun değil o
5- Proksi ile alakası yok programın. inet ile siteyi sorguluyorum ve belli değerler elde ediyorum..
6- Bu önemli söylemeyi unuttum. Biraz sonra forumdaki ikinci mesaja bak oraya yazacağım :)
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------1- Aslında ben senden çok daha eskiyim tbt den,bu nick arkadaşımın ara sıra takılıyorum..
2- Hep umut etmiştim değişir diye ama eski tas eski hamam:)
3- wordlistini ekleyebilirsin tabii format şekli kullanıcıadı-şifre şeklinde olmalı
deneme-12345
deneme2-123456
gibi yani. Eğer istersen "-" işareti yerine farklı işaretlerde kullanırız, sana özel yaparım ben, sorun değil o
5- Proksi ile alakası yok programın. inet ile siteyi sorguluyorum ve belli değerler elde ediyorum..
6- Bu önemli söylemeyi unuttum. Biraz sonra forumdaki ikinci mesaja bak oraya yazacağım :)
-----------------------------yeni moda çıktı ben senden daha eskiyim ama üye olmamıştım :) len eski olsan ne olmasan ne beyin önemli senin maşallahın var
rapidcraker da aynı ipden bilmem kaç defaa deneyince banlanıyo diye proxyi zormuştum sende yazmışsın şimdi bu işlem flooda girmiyomu? rapid banlarmiki ilerleyen zamanlarda boş bir zamanımda test ederim ben bunu
hem konu uplansın hemde emeğii geçen herkesin ellerine sağlık
-
:) ben eski üyeydim neyse gereksiz bir konu haklısın.
rapid desteğe flood yapsam ne olur diyemem.. Inet de bir nevi giriş yapıyor ama webbroser gibi değil. Denemek gerek bu olayı. Herkes senin gibi kötü amaçlı kullanmaz sanırım :) Gerçekten işe yarar bişey olsa prokside eklerim ben :)