Rapidshare Accounts Checker For Tahribat.Com (RAC)
-
Eline sağlık hocam, rapid kullanmasamda müridlerin işine yarayacağı açık.. Ufak da olsa destek vermek için örnek dil dosyasını bi arkadaşıma gönderdim. "Rusça" ya çevirmesi için en kısa zamanda dönüş olacak inş ;)
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------
Eline sağlık hocam, rapid kullanmasamda müridlerin işine yarayacağı açık.. Ufak da olsa destek vermek için örnek dil dosyasını bi arkadaşıma gönderdim. "Rusça" ya çevirmesi için en kısa zamanda dönüş olacak inş ;)
hocam sağolasın ama rusça ya çevrildi :)türkçe,ingilizce,rusça,almanca,fransızca var şuan :)
-
hmm .. ben indirdiğimde rusça boş gibi görünüyodu bende bulunmadı sandım , sağlık olsun :)
-
yok hocam şuan son setupla denedim ve herşey sağlam çalışıyor :) eski versiyon vardı onu kaldırıp kurdum yoksa geçerli olmadı yapılan değişiklikler :) yine de düşüncen için teşekkürler
-
hocam ben anlamadım ya tam olarak ne işe yaradığını bu programın..
bi anlatırsan aynı anda rapidden download yapabilecekmiyiz..
-
Confusion bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben anlamadım ya tam olarak ne işe yaradığını bu programın..
bi anlatırsan aynı anda rapidden download yapabilecekmiyiz..
-----------------------------Hayır hocam bu downloader falan değil. Eğer elinde rapidshare şifreleri varsa bir liste falan. Onların hepsinin çalışıp çalışmadığını, kalan kotayı, secure durumunu, bitiş tarihini gibi bilgileri tek tek öğrenmek yerine bu programla yapabileceksin. Hangi şifrelerin çalıştığını görebilirsin yani.Tabii elinde bir liste olması gerek :)
-
çok sağolasın. eline emeğine sağlık hocam :)
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------torpedo_XL bunu yazdı:
Eğer lazımsa almanca çeviride yardım edebilirim elimden geldiği kadarıyla.
-----------------------------Güzel olur hocam.. istersen msnini özel mesaj olarak gönder dosyayı ben vereyim sana istersen programı yükle.
Program Files\Rapidshare Accounts Checker\Lang klasöründe dil dosyaları mevcut. turkish.lng dosyasını notepadile açıp almancaya çevirebilirsin :) Fazla uzun birşey yok zaten
-----------------------------istersen bi ara azericesinide ben çevireyim :)
-
:) canın istiyorsa çevir hocam.. eklerim onu da..
-
eline sağlık dostum.. denemeye değer..tek tek uğtaşmaktansa böylesi daha iyi..