Rapidshare İçin Ortak Bi Çözüm Bulalım!!
-
Geçen sene kaptan (mcyargic) ile birşey yapmaya çalıştık.. Ama iş yarım kaldı. Bi program yapmıştım modemi resetleyen.. telnet üzerinden çalışıyordu.Kullanıcı adını ve şifresini giriyorsun sonra modeme reset atıyorsun (tabi bunları otomatik yapıyor).. şimdi o program kaybolmuş :) tekrar yazacağım..
program şöyle olacak..
önceden belirtilmiş kullanıcı adı ve şifre ile rapidden dosya indikten sonra resetleme yapacak.. ayrıca tanımlama bilgisibi de otomatik silecek.. hem hızlı olacak (proxy kullananlar için diyorum) hem de bizi uğraştırmayacak.. Programa bir downloadder ekleyeceğiz.. o şekilde iştee
Sizin de önerileriniz var mı bu konu hakkında?
-
Emrow hocam yazmıştı bi tane.telnetten ip değişiyor vs.Ama çalışmıyordu :D
-
Böyle konuları seviyorum teprikler ertan ortak kafa kafaya verip tartışıp çözüm arayalım.
ip değişme dışında hiç birşey işe yaramıyor anoymause gibi sitelerte sokuyor ama güvenlik kodunu girince olmuyor
Ek olarak hide ip tarzı programlar da işe yaramıyor sanırım? cokiee leri silmek hiçmi hiç yadamıyor yaramayanları bulalımda sonra çözümü düşünek :)
-
hoca kendine ve modemine eziyet etme git aylık pre al 10lira bayıl ;) sora modem elımızde kalıverır:D
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
hoca kendine ve modemine eziyet etme git aylık pre al 10lira bayıl ;) sora modem elımızde kalıverır:D
-----------------------------söyle birşey yazacağına hiç yazma daha iyi adam akıl mantık yürütelim diyor sende bu ikisi yoksa yazma
-
burası tbt :) burda hiçbirşey için para verilmez.. :) herşye para verseydik winzip bile benden bir sürü para alırdı..
valla sen uğraşma hoca.Ben kararlıyım bu rapid için bişeyler yapmaya..
bi ara direk link üreteci yapmıştım :) bakalım şimdi bu işi halledebilecek miyiz?
-
Konuyla alakasız olacak ama ertan hocam benim internet komşudan çekilme.Bizim dingil komşu: Modemin içine girme girersen,reset çekersen bütün ayarlar bozulur diyor.Resetle ayarlar bozulur mu?
-
tmm hoca size kolay gelsin ne diyim bazıları balık gıbı atlamış hemen
-
AlienOne bunu yazdı:
Konuyla alakasız olacak ama ertan hocam benim internet komşudan çekilme.Bizim dingil komşu: Modemin içine girme girersen,reset çekersen bütün ayarlar bozulur diyor.Resetle ayarlar bozulur mu?
-----------------------------bişi olmaz :) o salak komşut modem resetlemeyle hat resetlemeyi karıştırıyo :)
Ertan direkt yapanlar var. bir kaç kere ben şahit oldum rapidden tıklıyorsun direkt link indiriyo öyle bişi olabilir bak.
-
hocam modemini görsem yazarım ama görmeden birşey yapamacayacağım...
bi bat dosyası oluştur
oluşturduğun dosyaya
telnet 0 192.168.1.1
admin
admin
bu şekilde yazarak devam edeceksin işte ama görmeden bişey diemeyeceğim...
sonra direk restartı basacaksın...
modemin içinden resetleme olayına gelince, resetleme işlemi yaparsan alet yeniden başlar, senin komşun fabrika ayarlarına geri dönle resetlemeyi karıştırıo :)
-
AlienOne bunu yazdı:
-----------------------------yok hoca benim dediğim reset öyle reset değil. Modemin açma-kapama düğmesine basma gibi..
ayrıca modem ayarları içindeki reset de bişey olmuyor.Ama standart ayarlara getirmek istemesi farklıdır.. Ben de kablosuz kullanıyodum pizzacıdan :) bağlantı var ama internete girmiyodu. Adamların modemlerine girip reset attım, tekrar internete girdi :)