folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare İçin Ortak Bi Çözüm Bulalım!!

Rapidshare İçin Ortak Bi Çözüm Bulalım!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Ertan direkt yapanlar var. bir kaç kere ben şahit oldum rapidden tıklıyorsun direkt link indiriyo öyle bişi olabilir bak. 

demek ki adam preminium u girmiş o makineye, öyle yapılıyor. Yoksa başka bişey olacağını sanmam

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    emrow hocanın yazdıqı program zoom marka modemlerde işe yarıyor.) proyu ac ( start ) yaz modemı dugmeye basmadan resetlıyor.) diğer modemleri bilmem bende işe yarıyor
    İndirmek İsterseniz:
    http://rapidshare.com/files/95602433/ipdegis.zip.html
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

Ertan direkt yapanlar var. bir kaç kere ben şahit oldum rapidden tıklıyorsun direkt link indiriyo öyle bişi olabilir bak.

demek ki adam preminium u girmiş o makineye, öyle yapılıyor. Yoksa başka bişey olacağını sanmam

yok adam direkt linki koymuy siteye tıklayınca iniyo :) öbürlerini biliyorum canım premium olunca çekiyorsun direkt ama bu linki koymuş benim premium yok tıklıyorum iniyo ama buna yabancı bir kaç sitede rastladım türk sitelerinde değil

ayrıca Macth demişki

emrow hocanın yazdıqı program zoom marka modemlerde işe yarıyor.) proyu ac ( start ) yaz modemı dugmeye basmadan resetlıyor.) diğer modemleri bilmem bende işe yarıyor
    İndirmek İsterseniz:
    http://rapidshare.com/files/95602433/ipdegis.zip.html

------------------------------ 

dayı değiştirip indirmeyi denedinmi? hide ip gibi değişti gösteriyo ama rapid e sökmüyo 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca dediğin olayı zaten premium şifresi olanlar yapaibliyor.Onlarda direk şifre var.ve istediği kişiye direk link verebiler..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Haci bildigim kadariyla her modemde reset(fiziksel olarak - bellegin resetlenmesi degil) destegi yok..siemens modemlerde reboot secenegi var mesela [javascript:fSelect('5'reboot.htm',")] i cagirinca direk reboot edebiliyorum modemi ama bu diger modemlerde farkli olacak kimi modemlerde hic olmayacak...yani belli bir standardi yok...yada programi piyasda yaygin kullanilan modemlere gore yapacaksiniz...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

modemlerin ipleri ve standart kullanıcı adı- şifre farklı olduğu için diğer modemlerde çalışmayabilir tabii.. biraz daha genişletse benim dediğim program gibi olacak..

çalışması için de rapid tanımlarını silmesi gerek yeni ip aldıktan sonra

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Haci bildigim kadariyla her modemde reset(fiziksel olarak - bellegin resetlenmesi degil) destegi yok..siemens modemlerde reboot secenegi var mesela [javascript:fSelect('5'reboot.htm',")] i cagirinca direk reboot edebiliyorum modemi ama bu diger modemlerde farkli olacak kimi modemlerde hic olmayacak...yani belli bir standardi yok...yada programi piyasda yaygin kullanilan modemlere gore yapacaksiniz...

güzel dedin hoca.. zaten programa ilk bi ayar kısmı olacak.Otomatik olarak her iş ona göre yapılacak.tüm modemlerin özelliklerine göre ayarlamaları yapacğaım.Sonra kullanıcı bir defaya mahsus ayarları yapacak gerisi gelir artık.. umarım anlatabildim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

hocam modemini görsem yazarım ama görmeden birşey yapamacayacağım...

bi bat dosyası oluştur

oluşturduğun dosyaya

telnet 0 192.168.1.1

admin

admin

bu şekilde yazarak devam edeceksin işte ama görmeden bişey diemeyeceğim...

sonra direk restartı basacaksın...

modemin içinden resetleme olayına gelince, resetleme işlemi yaparsan alet yeniden başlar, senin komşun fabrika ayarlarına geri dönle resetlemeyi karıştırıo :)

Hocam kullandıkları modem Cnet.İnternetten kul.adı şifre araştırdım,girdim,bizim komşu şifreyi değişmiş.Yinede teşekkürler..

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:

güzel dedin hoca.. zaten programa ilk bi ayar kısmı olacak.Otomatik olarak her iş ona göre yapılacak.tüm modemlerin özelliklerine göre ayarlamaları yapacğaım.Sonra kullanıcı bir defaya mahsus ayarları yapacak gerisi gelir artık.. umarım anlatabildim

abi modem şifresi felan isterse bi espirisi kalmıyor birde internet cafeler statik ipe geçti zorunlu hale geldi onuda biliyorsunuz. belli kesime değil her kesime hitap etmesi lazım ethernet modemi düğmeyli açıp kapatınca 2-3 dk da anca bağlanıyo beklemek zor geliyo up modemler gbibi 2 sn de bağlaya bilsek süper olur vallaha :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    yaw kardesler biz 2 kisi kullanıoz modem dier adamda kullanıcı adı sifre yok ben burdan o modeme nası reset atabılırız :S nası olcak buna bı cozum bulunsada rapid sınırsız olsa :S
Toplam Hit: 10755 Toplam Mesaj: 49