folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare İçin Ortak Bi Çözüm Bulalım!!

Rapidshare İçin Ortak Bi Çözüm Bulalım!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) eyv. hoca bilgilendirmen içn.. bana o konu hakkında müsait bi zamanıda daha ayrıtılı bilgi verirsen sevinirim

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

ertan hıjam zyxel modem kullanyom bir ağdayım şifreyi bilyom yalnı restart çekemiom nerden çekilior bu restart 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    La artık resetlemede işe yaramayacak herhalde, geçen gün 2 kere resetledim ikiside benim gibi herhalde rapidden dosya indirip modemi resetleyenlerin ip leri denk geldi ve 3. de işe yaradı, rapidsiz bir net düşünemiyorum kesinlikle bir çözüm bulmalıyız
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    İlla bişey yapmak istiyosanız 1 aylık rapid war bide 8 aylık rapid war satıyorum almak isteyen eklesin holydemon@holydemon.net :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

buzul ve presi olan biriyle anlaşıp

şifre koyup sadece tbtnin bildiği bi giriş şifresiyle buzulun hostuna rapidleech i kurup presi olan adamın presini leeche girsek

sonra depe depe indirsek olmazmı :) 

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benimde böyle bir projem vardı.ne zamana hazırlarım bilemiyorum ama şimdi diğer işlerle ilgileniyoz.

İnternet bazlı downloader.Küçük bir yazılımla internetle bağlantı kuruyordu.

İnternetteki scriptte rapidshare'le bağlantı kurup o şekilde indiriliyordu.

IP değişimi download bittikten sonra oluyordu.

Ardından modem reset atılıp diğer downloade otomatik geçiliyordu. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı:
    -----------------------------

ertan hıjam zyxel modem kullanyom bir ağdayım şifreyi bilyom yalnı restart çekemiom nerden çekilior bu restart 

192.168.1.1 yaz sonra şifre ve kullanıcı adını yaz.modemin menülerini kurcala.. orda yazar hoca.. modeminn modelleri farklı olduğu için tam olarak nerden yapıldığını bilmiyorum.. bi de telnetten yapabilirsin bunu...

başlat çalıştıa telnet yaz.

open 192.168.1.1 yaz onayla

sonra kullancı adı ve şifryi yaz

bağlandıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam reset yazacaksın.. sonra close yazıp çıkacaksın

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Emrow bunu yazdı:

benimde böyle bir projem vardı.ne zamana hazırlarım bilemiyorum ama şimdi diğer işlerle ilgileniyoz.

İnternet bazlı downloader.Küçük bir yazılımla internetle bağlantı kuruyordu.

İnternetteki scriptte rapidshare'le bağlantı kurup o şekilde indiriliyordu.

IP değişimi download bittikten sonra oluyordu.

Ardından modem reset atılıp diğer downloade otomatik geçiliyordu. 

arkadaşlar çalışmıyor dedi de..

onay kodunu nasıl açtın rapidde

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam en iyisi bir sistem kurulmasi ve herkezin 1 rapid hesabı üzerinden çekmesi ve sıralı olmasi

örnek 70partlık oyunları  70kere pc başına geçip indirmek ayrı dert bizim gibi pre sizlerin 70kere modem resetlemesi ayrı dert en iyisi tahribat torrent i kurmak ama ben denedim sonuç yok adam gibi sprit bulamadim : /

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    modem resetleyecek bir şey sadece rapid için değil bir çok alanda işe yarar. Ben mesela gittigidiyor ve hostbul üzerine çalışıyorum. Bunun gibi ip+çerez yönetimiyle kullanıcı tanımı yapan pek çok sistem var. Bence rapidshare ile kısıtlamayın bu durumu :) Bir ara konu açmıştım bununla ilgili holyone "çok kastım ama delphi ile yazabilmiştim sonunda" demişti. Allah yardımcın olsun ertan ;)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 10754 Toplam Mesaj: 49