Rapidshare Kapatıldı!!! / Yanlış Alarmmış :)
-
rene bak abi geçen gün yaşasın prenium acountu diye mesaj atmıştın,ne oldu dememeli ne olacak demeli :D
-
a.q bende 1 senelik aldıydım 2 ay oldu olmadı banada girdi..
-
Korsancılık haklarımı geri istiyorum! Rapidshare hayati çok kolaylastirmisti. Warezcilik 5 sene geriye döndü.
-
premium lazım olsa istesek cimriliginden kimse vermez derki yok die şimdi herkes gelmiş konuda diyorki acontum gitti ne iş?
-
yaa vallaha account da degilim iki bucuk ay girdi banada ama...Biz kullanıcılar icin buyuk kayıp...
-
82gb dosya upload etmem gerekcek :( böyle olmıycak anacım tayvan olur çin olur server yapsak öyle olcak. ölüyom :( gitti dosyalarım
-
bence rapid bunları hesaba katmıştır ve işleri yoluna koyacaktır.
-
abi o ingilizce yazıda sanki endişe gerektirecek bi şeyler yazmıyomuş gibime geldi bana. rapid deposunu başka biseteye kopyalatacakmış gibi bi şeler yazmıyo mu orda. kimsenin presine bi şey olmayacaktır bence. advance ingilizce bilen biri açıklayabilir mi işin aslını?
-
internete reset çekmiş almanlar :D
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
premium lazım olsa istesek cimriliginden kimse vermez derki yok die şimdi herkes gelmiş konuda diyorki acontum gitti ne iş?
-----------------------------
istedünde vermedükmü la ... aq çok kötü vurgun oldu ... account bakımından giren bişi olmadı pre daha yeni bitmişti ama yinede kötü oldu aq
Toplam Hit: 24233 Toplam Mesaj: 97