Rapidshare Kapatıldı!!! / Yanlış Alarmmış :)
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
asıl konuya gelelim, millet kim şimdi bana premium uyeligini verecek kulanmam için ??
-----------------------------baba allah cezanı emi tongaya düşür bakalım milleti (:
-
gün geçtikçe internetin içine edilio..
-
Dünyaca ünlü veri depolama sitesi Rapidshare’in sunucuları çökmüş gözüküyor.
Dünyaca ünlü veri depolama sitesi Rapidshare.com’da şu aralar hareketli dakikalar yaşanıyor. Rapidshare hesabı olan binlerce kullanıcı, verilerine erişemediğinden dolayı siteyi mail bombardımanına tutsa da sunucular çalışmadığından bir açıklama yapılamıyor. Şu an için Rapidshare sunucularının çökmüş olduğu gözüküyor. Ayrıca sitenin DNS sunucularına bakıldığında;
- ns1.rapidshare.com returned (SERVFAIL)
- ns2.rapidshare.com returned (SERVFAIL)
ibaresi gözüküyor. Bu, dünya çapında yüzbinlerce üyesi olan Rapidshare’in DNS sunucularının çöktüğü anlamına geliyor. Henüz kesin hiçbir bilgi yok. İlerleyen dakikalarda ne gibi gelişmeler yaşanacak merakla bekleniyor. Eğer Rapidshare gibi bir site yeniden belini doğrultamazsa başta korsan paylaşımcılar olmak üzere büyük bir kesim büyük üzüntü yaşayacak.
Rapidshare.com’da durum böyleyken Rapidshare.de sitesi yayın hayatına devam etmekte. Kullanıcıların son umudu olarak kalan rapidshare.de’nin akıbeti ne olacak, Rapidshare bir açıklama yapacak mı ayrı merak konusu.
kaynak : http://www.electroblog.org/2008/01/19/rapidshare-kapandi-mi/
-
abi nie mileti tongaya düşürüyüm kimden istediysem bizde premium yok dediler şimdi rapidin kapatılacagını duyan herkes ah acontum gitti diye yakınıyor bari mürit olarak bizde yararlanalım arkadaşların premiumlarından rapidkapansa dahamı iidi:D
-
azrail_baba bunu yazdı:
abi nie mileti tongaya düşürüyüm kimden istediysem bizde premium yok dediler şimdi rapidin kapatılacagını duyan herkes ah acontum gitti diye yakınıyor bari mürit olarak bizde yararlanalım arkadaşların premiumlarından rapidkapansa dahamı iidi:D
şu garibana bir premium wersin :D Allah rızası için boş geçmeyelim abiler . boş geçmeyelim :) -
arkadaşlar kendinizden önce yazılan yazılara hiç bakmazmısınız siz? hala milletin bi tarafından uydurduğu şeyleri yazıyorsunuz.bir önceki sayfaya bakarsanız problemin ne olduğunu ve nasıl rapidshare.com a girebileciğinizi yazdım ama inatla görmemezlikten geliyosunuz.Garip :S
-
gharghamel bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------abi bu cümleyi kullanmakdan sıkıldım ama yine kullanıcam..
Türk Telekoma Kafam Girsin!!!
abi ne alaka turktelekomla :|
-----------------------------benim düşüncem, eğer ttnet hızlı olsaydı, indirmemiz gereken dosyaları indirirdik, link depolayıp apışmazdık :D
-
smok3 bunu yazdı:
arkadaşlar kendinizden önce yazılan yazılara hiç bakmazmısınız siz? hala milletin bi tarafından uydurduğu şeyleri yazıyorsunuz.bir önceki sayfaya bakarsanız problemin ne olduğunu ve nasıl rapidshare.com a girebileciğinizi yazdım ama inatla görmemezlikten geliyosunuz.Garip :S
-----------------------------harbi lan.. dedigin gibi yaptım.. girdi rapide..dosya da indirdi :))
ee bu ne iş a.q?? ne olmus simdi kapanmıs mı kapanmamıs mı? kapanmıssa biz nasıl girdik ??
-
smok3 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar panik yapmayın kapatıldığı falan yok :D sadece dns problemi yaşıyorlar.Eğer şuanda benim yaptığım gibi rapidshare.com dan download yapmak istiyorsanız
http://www.xup.in/dl,15733470/hosts.zip/ bu dosyayı indirip
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ bu klasöre atın.inanmıyorsanız bu adrese bi bakın :
80.239.151.7
-----------------------------Hocam aynen dediğin gibi yaptım çalıştı, Şok geçiriyordum Yazın dikkatimi çekti uyguladım Mutluyum, Allah senden razı olsun.
-
premiumu olan arkadaşlar premium şifrenizi bana pm atın hade bekliyorum:D ne cimri adamsınız:D