Rapidshare Kapatıldı!!! / Yanlış Alarmmış :)
-
setImgWidth();
-
duzeltme : host dosyasi ile calistigini soyluyor arkadaslak :|
azrail_baba ya katiliyorum istediginde bulunmuyor ama simdi herkes bende vardi patladi diyor :)
acil bir durum olmustu sagolsun protesto imdadima yetismisti :)
almayi dusunuyordum sonra vazgecmistim iyiki vazgecmistim + bircok dosyami rapid e atip acil cd bulamayinca indirme gibi bir planim vardi
demekki neymis bu devirde rapide de google da ozellikle telekoma guvenmeyecekmissin :)
elinde patlayan arkadaslara gecmis olsun
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------azrail_baba ya katiliyorum istediginde bulunmuyor ama simdi herkes bende vardi patladi diyor :)
almayi dusunuyordum sonra vazgecmistim iyiki vazgecmistim + bircok dosyami rapid e atip acil cd bulamayinca indirme gibi bir planim vardi
demekki neymis bu devirde rapide de google da ozellikle telekoma guvenmeyecekmissin :)
-----------------------------
hocam dikkatini çekerim..daha rapidshare.com un kapatıldığına dair bir yazılı belge yayınlanmadı..arıza var dendi.. -
RapidShare AÇILSA BİLE bizim Premiumlar Clean.) Yani Yeni Baştan Bayılıcaz Demektir.)
-
Tekrar yazayım
Rapid çalışanı derki donanım sorunumuz var tekrar açılacak
ayrıca serverlar isviçrede almanlar birşey yapamaz
-
yaw sakin olun.. şu smok3nin verdigi hosts dosyasını attıgımız zaman etc nin icine acılıyor.. dosya da indirebiliyorum.. yani rapid calısanı bok yiyo.. hic bi sorun yok şimdilik donanım falan.. ama sorun ne ???
-
http://www.rapidshare.de/
üzerinden calisabilirisniz ve ayrica 100 degil 300 MB dosya yükleyebiliyorsunuz tek seferde
-
rapid hacklenmis olmasin ?
-
almanlarında müyammıydı neydi onun gibi birşeyleri var. İşte haberin orjinalinin dediğine göre almanlarda youtube ve myspace'e karşı davalar açmış ve kazanmışlar aynısı rapid içinde geçerli olmuş. Bundan sonra bu tür sitelerin "bu site sadece host eder, sorumlu değildir vs." tarzındaki mesajlarla sıyrılamayacağı açık açık ortada. Almanların derdide bu zaten. Diyorlarki illegal bir kullanım söz konusu müzik film vs bu yüzden rapid sorumluluğu kullanıcıya yıkmaktan ziyade tüm içeriği kontrol etmek zorunda.
Kısaca benim kişisel görüşüme göre rapid bitti. Niye diyecek olursanız sadece böyle bir hostng sistemi ile yüklenen dosyaları kontrol edecek işcilerin ücreti ödenemez. Ödense bile bu dosyaların yaklaşık demeeyim yüzde 100e yakını zaten illegal.geçmiş olsun artık.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
duzeltme : host dosyasi ile calistigini soyluyor arkadasla :Sazrail_baba ya katiliyorum istediginde bulunmuyor ama simdi herkes bende vardi patladi diyor :)
-----------------------------benim premium hesabım var elimde patlamadı şu an 100 mb/sn ile dosya indiriyorum ;)