Rapidshare.Com Yenileniyor
-
RapidShare.com 2008 yılı içn tasarımını yeniliyor
2. June 2008 - New Website
We are going to launch our new website soon. We have changed our design and improved the usability.http://rapidshare.com/news.html
ins bu yeni tasarım kısıtlamaları çoğatmaz da kullanıcı lehine olur...
-
ucretsiz olarak kullanici faydasi olacagini zannetmiyorum "...sitesi" neyse ben senin verdigin siteden devam ederim..
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------
ucretsiz olarak kullanici faydasi olacagini zannetmiyorum "...sitesi" neyse ben senin verdigin siteden devam ederim..
-----------------------------ben sadece haber olarak ekledim zaten biraz rekabet ortamı olsun kazanan kullanıcılar olsun başka bişi istemiyrik
-
o kedilerle itleri kaldırmadan ağzıyla phonexi tutsa gözüme giremez
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------yeni lemek ile birde kuş çıkacakmış orda 10haft olacak 4tanesini yazacas hem kedi heö köpek hem kuşları ayıracakmışız güvenlk :D :P:P
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
-----------------------------yeni lemek ile birde kuş çıkacakmış orda 10haft olacak 4tanesini yazacas hem kedi heö köpek hem kuşları ayıracakmışız güvenlk :D :P:P
o kusların gagaları rapidin.. nese inat değilmi la isterse oragutan koysun bit pire koysun inat değil mi premium almıycam.otururum 10 dk lık download için 20 dk mahlukatı ayırırım yinede almam :S
-
seadog bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
o kusların gagaları rapidin.. nese inat değilmi la isterse oragutan koysun bit pire koysun inat değil mi premium almıycam.otururum 10 dk lık download için 20 dk mahlukatı ayırırım yinede almam :S
-----------------------------seedog al bendede o kadar.. :/
-
OF Of bu rapid amk ttnet ten fazla küfür ettmeye basladim 70 cd 3 er parti her partide modemi pandikle sanki herkez rapid kolik hep ona veriyolar linkleri
var daha 60 cd 38kb/sn dowsload hiz i ile benim torunlar kaldıgım yerden dewam ederler herhalde görünen o..
-
Zagrub bunu yazdı:
-----------------------------OF Of bu rapid amk ttnet ten fazla küfür ettmeye basladim 70 cd 3 er parti her partide modemi pandikle sanki herkez rapid kolik hep ona veriyolar linkleri
var daha 60 cd 38kb/sn dowsload hiz i ile benim torunlar kaldıgım yerden dewam ederler herhalde görünen o..
-----------------------------hoca sende yine modem varda padikliyorsun bende oda yok direk uydu bi kere indirdimi seve seve 100 dk bekleyeceksin
-
rapide küfredenleri anlamış değilim,
adamlar eşşek yüküyle para yatırmışlar bu işe, o serverlar suyla çalışmıyor hocalar..
adam babasının hayrına sana download yaptıracak değil ya, eğer beğenmiyorsan indirmezsin.
indireceksen de parasını öder istediğin gibi indirirsin.
küfredeceğinize siz kurun da böyle hizmet verip de bedava olan bir sistem biz de oradan indirelim..
-
ben suan girdimde adamlar yenilemiş siteyi yaw aslında çok sade güzel olmuş
kedicikleri göremedim ama bende mutlu saatler yazıodu..