folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare.Com Yenileniyor

Rapidshare.Com Yenileniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

RapidShare.com 2008 yılı içn tasarımını yeniliyor

2. June 2008 - New Website

We are going to launch our new website soon. We have changed our design and improved the usability.

http://rapidshare.com/news.html

ins bu yeni tasarım kısıtlamaları çoğatmaz da kullanıcı lehine olur... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ucretsiz olarak kullanici faydasi olacagini zannetmiyorum "...sitesi" neyse ben senin verdigin siteden devam ederim..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

thrbtcell bunu yazdı:
    -----------------------------
    ucretsiz olarak kullanici faydasi olacagini zannetmiyorum "...sitesi" neyse ben senin verdigin siteden devam ederim..

ben sadece haber olarak ekledim zaten biraz rekabet ortamı olsun kazanan kullanıcılar olsun başka bişi istemiyrik 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    o kedilerle itleri kaldırmadan ağzıyla phonexi tutsa gözüme giremez

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

yeni lemek ile birde kuş çıkacakmış orda 10haft olacak 4tanesini yazacas hem kedi heö köpek hem kuşları ayıracakmışız güvenlk :D :P:P 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

yeni lemek ile birde kuş çıkacakmış orda 10haft olacak 4tanesini yazacas hem kedi heö köpek hem kuşları ayıracakmışız güvenlk :D :P:P 

o kusların gagaları rapidin.. nese inat değilmi la isterse oragutan koysun bit pire koysun inat değil mi premium almıycam.

otururum 10 dk lık download için 20 dk mahlukatı ayırırım yinede almam :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:
    PanxeR bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

yeni lemek ile birde kuş çıkacakmış orda 10haft olacak 4tanesini yazacas hem kedi heö köpek hem kuşları ayıracakmışız güvenlk :D :P:P

o kusların gagaları rapidin.. nese inat değilmi la isterse oragutan koysun bit pire koysun inat değil mi premium almıycam.

otururum 10 dk lık download için 20 dk mahlukatı ayırırım yinede almam :S

seedog al bendede o kadar.. :/ 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zagrub
    Zagrub's avatar
    Erkek

OF Of bu rapid amk ttnet ten fazla küfür ettmeye basladim 70 cd 3 er parti her partide modemi pandikle sanki herkez rapid kolik hep ona veriyolar linkleri

var daha 60 cd 38kb/sn dowsload hiz i  ile benim torunlar kaldıgım yerden dewam ederler herhalde görünen o.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    Zagrub bunu yazdı:

OF Of bu rapid amk ttnet ten fazla küfür ettmeye basladim 70 cd 3 er parti her partide modemi pandikle sanki herkez rapid kolik hep ona veriyolar linkleri

var daha 60 cd 38kb/sn dowsload hiz i  ile benim torunlar kaldıgım yerden dewam ederler herhalde görünen o.. 

hoca sende yine modem varda padikliyorsun bende oda yok direk uydu bi kere indirdimi seve seve 100 dk bekleyeceksin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

rapide küfredenleri anlamış değilim,

adamlar eşşek yüküyle para yatırmışlar bu işe, o serverlar suyla çalışmıyor hocalar..

adam babasının hayrına sana download yaptıracak değil ya, eğer beğenmiyorsan indirmezsin.

indireceksen de parasını öder istediğin gibi indirirsin.

küfredeceğinize siz kurun da böyle hizmet verip de bedava olan bir sistem biz de oradan indirelim.. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

ben suan girdimde adamlar yenilemiş siteyi yaw aslında çok sade güzel olmuş

kedicikleri göremedim ama bende mutlu saatler yazıodu.. 

...
Toplam Hit: 8767 Toplam Mesaj: 39