Recep İvedik 4 Fragman
-
Seviyesiz düşük vs diyen arkadaşları görünce şu kesit aklıma geldi;
http://www.youtube.com/watch?v=euupky6zsss -
DevilKingtr bunu yazdı
kim ne derse desin bu adama gülüyorum ağa :)
kendimi buluyorum abijiim :D
beraber gitmeyek mi :)) (ciddiyim bak)
-
Karaktersiz piç ya. Geçenler de kutup ayılı fotosuna yorum attım diye engellemiş beni.
İzlersem para vererek değil korsan izlerim.
-
RETRET bunu yazdı
Torrente düşünce indirip izleyeceğim 1 kuruş vermem bu pezevenge.
-
ruhii bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
bende ciddiyim gardaşım gidek valla
-
DevilKingtr bunu yazdıruhii bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
bende ciddiyim gardaşım gidek valla
tamam haberleşiriz. :)
-
bu adamı hiç sevemedim ama insanları güldürüyo :)
-
şu saçma film bu kadar hasılat elde ediyor. sonrada rte ye laf ediyonuz. bu filmin çıktığı memleketten bu başbakanın,muhalefetin çıkması kadar doğal birşey olabilir mi?
-
trampfd bunu yazdı
--- spoiler ---
- Adın ne senin?
- Taylan
- Goyyyim de yaylan! ühühhhheehehhhh
--- spoiler ---
Gidip izleyecek olanlara ya da onların zeka seviyelerine yorum yapmaya gerek var mı hiç bilmiyorum.
Ne saçmalıyorsun sen allah aşkına.. bütün bir fragman içinden sadece o repliğimi buldun eleştirecek.. ayrıca sanane milletin zeka seviyesinden ? Adamlar farklı bir komedi anlayışı sermiş önüne ; farklı bi tipleme tabikide... dolayısıyla konuşmaları , esprileri karakter yapısına uygun olacak ne bekliyordun ki sen başka? Milleti eziklemeyi ne kadar da çok seviyosunuz öyle siz.. Şu anki bi çok komedi dalı altındaki filmler komedi kelimesinin hakkını verememiş değilken tutup binlerce kişiyi kahkahalara boğmuş bi filme bunları söyleme hakkın yok senin..Enazından adamların yaptığı emeğe biraz saygınız olsun..
-
slm müridler bu filmin full halini izliyebileceğim link arıyorum. hep bene şu arzatv deki gibi çepten çekilmiş görüntü geliyor var mı bu görüntü dışında bu filmi izliyebileceğim. Tşk.