Red Alert 2 Biliyom Diyen Varsa Gelsin Oynuyalım
-
outmost bunu yazdı
Anılarım depreşti bizim çaçavellayla map yapıp sabahlara kadar oynardık bunu..
Kurulumu çok bekletiyor ISOları çekip, güncellemeleri, ayarlamaları falan uygulayıp Red Alert 2 + Yuri's Revenge (v1.006 / v1.001) enson sürüm üzerinden bir derleme yaptım.
Kurulum;
1) Arşivi çıkarın.
2) SetupReg.exe'yi çalıştırın. (İsteğe Bağlı)
3) CD-Key problemi yaşamamak için KeyCreator.exe'yi çalıştırıp Generate'ye tıklayın.
4) YuriScreenResolution.exe'yi açıp ekran çözünürlüğünü değiştirin. Set game resolution to: butonuna tıklayıp kayıt edin.
5) RA2MD.exe'den oyunu çalıştırın.
İndirmek için: Tıkla!
Düzenleme: Tunngle yerine Evolve'yi öneririm.
@esrardede burdan indirebilirsin.
ZINDIK tarafından 20/Eki/12 22:08 tarihinde düzenlenmiştir -
indirdim regsetup tıkladım herhangi bir yükleme işlemine geçmiyor yardımcı olurmusun setup complet gibi bişey yazıyor
-
@piyons tamam o kadar zaten. Onu açınca otomatik reg kaydını yapıyor. Üst mesajdaki adımları takip et sadece.
ZINDIK tarafından 20/Eki/12 22:09 tarihinde düzenlenmiştir -
kusura bakmada oyun yükleme konusunda bıraz agırımdır adımları takip ediyorum ama şifreyi yazıcagım yer neresi oyunu açmak için game linki nı tıklıyorum fataly strıng diye bir hata çıkıyor yoksa benmi yalnış bişey yapıyorumm
-
piyons bunu yazdı
kusura bakmada oyun yükleme konusunda bıraz agırımdır adımları takip ediyorum ama şifreyi yazıcagım yer neresi oyunu açmak için game linki nı tıklıyorum fataly strıng diye bir hata çıkıyor yoksa benmi yalnış bişey yapıyorumm
Hacı şu oyunun exelerinin uyumluluk modunu "Windows 98" olarak ayarla. (game.exe, gamemd.exe, Ra2.exe, RA2MD.exe, YURI.exe, ...)
Sonra yönetici olarak "RA2MD.exe" den çalıştır.
ZINDIK tarafından 20/Eki/12 22:06 tarihinde düzenlenmiştir -
tşkler şimdi hallettim
-
windows 8 de alt tab yaptıktan sonra oyuna tekrar nasıl giriyorsunuz?
-
ahahaha nasıl ezdik değil mi destroy hocam :D
-
nessaj bunu yazdı
işlemlerden sonlandırıyoruz tekrar açıyoruz :D
:D
-
DE5TROY3R bunu yazdınessaj bunu yazdı
işlemlerden sonlandırıyoruz tekrar açıyoruz :D
:D
vay amk, bi aktivasyon şeyi çıktı, oyun iptal oldu amk