Red Alert 2 Biliyom Diyen Varsa Gelsin Oynuyalım
-
HolyOne bunu yazdı
Compatibility de açtım windows8 de ama mouse tekliyor.
o grafiklere tapıyoduk bu çıktığında şimdi gözlerim bozulacak diye bakamiorum ekrana
mouse teklmeiyor bende ama alt tab yapınca oyun kitleniyor
-
geliyooom
-
Listeye eklerseniz güzel olur, katılırım ben de.
-
Nasıl bir şeymiş indireyim bilgisayara karşı oynayım bakayım sararsa öğrenip damlarım bende
-
HolyOne bunu yazdı
o grafiklere tapıyoduk bu çıktığında şimdi gözlerim bozulacak diye bakamiorum ekrana
Ekran donuk donuk çalışıyor bendede, Win8
-
Tengri bunu yazdıwert bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
beyler birşey söyliycem oyuna girmiyor bende ana menü geliyor orda takılıyor hani tıklıyorum ses geliyor ama ekranta hiç birşey yok sonra alt + tab yapıp tekrar geçiyorum oluyor ama her menüde yapmak gerek neyse bunu nasıl düzelttiniz ?
sistem : 64 bit w7uhacı bendede o sistem var bir sıkıtı yok
uyumlulukta felan dene
yok be uyumluluktan değil, wsock.dll yi atmamış, red alert 2 klasörüne. O dosyayı indir red alertin içine at.
denedim hala aynı sorun
-
yaz hocam akşamlar atabiliriz bi kaç el
-
DE5TROY3R bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Ekran donuk donuk çalışıyor bendede, Win8
sorun buymuş hocam, nessajın da win8 onda da aynı sorun, holy de de aynı sorun sende de aynı sorun. Win7 ye dönün siz :D
-
Ka1nsha bunu yazdıTengri bunu yazdıwert bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
beyler birşey söyliycem oyuna girmiyor bende ana menü geliyor orda takılıyor hani tıklıyorum ses geliyor ama ekranta hiç birşey yok sonra alt + tab yapıp tekrar geçiyorum oluyor ama her menüde yapmak gerek neyse bunu nasıl düzelttiniz ?
sistem : 64 bit w7uhacı bendede o sistem var bir sıkıtı yok
uyumlulukta felan dene
yok be uyumluluktan değil, wsock.dll yi atmamış, red alert 2 klasörüne. O dosyayı indir red alertin içine at.
denedim hala aynı sorun
verdiğim ra2 yi mi indirdin yoksa sende olan ra2 de mi denedin?
Tengri tarafından 19/Eki/12 14:30 tarihinde düzenlenmiştir -
akşama 4vs4 bir kapışsakmı :D