Red Alert 2 Biliyom Diyen Varsa Gelsin Oynuyalım
-
HolyOne bunu yazdı
j4x: bu warcraftta footmene benzemez bu Red alertciler eski strateji uzmanlarıdır ezer gecerler seni
bak 15 sene geçmiş adam unutmamış ra2 yi, hayatını vermiş
Ahahaha. Epeydir oynamadım da fena değildim oynuyoken.
-
çok iyi olduğumu söyleyemem ama oynarım yaz bendie hallediyorum hemen dosya olayını :D
Edit: bende 1.0 var onu nasıl yükseltebilirim diğerini indirmeden?
OdiN tarafından 18/Eki/12 22:57 tarihinde düzenlenmiştir -
la gelsek fena da olmaz hani ama cok uzun zaman oluyo la bırakalı :s gelip rezil olmayak bide ( 3sene öncesiydi bide )
-
Clostridium bunu yazdı
la gelsek fena da olmaz hani ama cok uzun zaman oluyo la bırakalı :s gelip rezil olmayak bide ( 3sene öncesiydi bide )
benimde lise 1 yada 2 iken oynuyordun daha dün akşam indirdim la dur nostalji yapayım diye oynamadan bi işe yaradı bari :)
-
OdiN bunu yazdı
çok iyi olduğumu söyleyemem ama oynarım yaz bendie hallediyorum hemen dosya olayını :D
Edit: bende 1.0 var onu nasıl yükseltebilirim diğerini indirmeden?
o zahmetli iş bence hiç uraşma, patch felan indirmen lazım bir sürü ohooo, direk bunu indir boyutu ufak zaten.
-
konuyla alakası yok ama ganeranger ile de oynayabilirsiniz tavsiye ederim bu programı hatta
-
Anlaşılan 5-6 kişi çıkar burdan, unutulmamış ra2, çünkü acaip güzel balance yapmışlar yaw
Kurallar ney? rush varmı? Bir ateşkes süresi olsun bence 15 dk falan yoksa iş taş kağıt makas oyununa dönüyor.
-
ilk 10 dk saldırma yok, spy olsun mu olmasın mı tartışılır, süper silahlar kapalı, kuralları yaz 2. mesaja tengri
-
insinde birileriyle oynayalım bu gece olmazmı? 4 kişi çıkarsa yaparız mesela :)
-
OdiN bunu yazdı
insinde birileriyle oynayalım bu gece olmazmı? 4 kişi çıkarsa yaparız mesela :)
ben oynarım.