folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Redbull+Votkaci Müridler..

Redbull+Votkaci Müridler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek

agalar ilk defa redbul votka içicem arkdasasın ısrarıyla..daha onceden duymustum alkolle zararlı oldugunu

-pet bardağa göre nekdr votka nekdr enerji koymalıyım

-gerçekten kanatlandırırmı :D

sokayım onun tezine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

canım cekti şimdi yahu
    ya ölcerek bicerek içilmez :)
    kafana göre takıl

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek

yarım bardağa votka yarımınıda enerjı koyarsak bi bok olmasn

sokayım onun tezine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

biri benimi çaardı :Ç aynen hacı ölçme biçme :P İçin akoim uçun :D tıpkı kadıköy bulu$masında benm olduum gibi :F  ilk bardaa ölçe biçe koydum o kadar tadı iyi olmadı :B ikinci dolduruşmda heyvın ın biri koluma çarptı baya döküldü :F o kıvam iyiydi işte :D nasıl miktar veremiorm ama yarı yarıya ideal olabilü :B

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Tehlikeli, 2 hafta önce gazetede haber vardı, votka redbulla devam eden eleman ölmüş...

Sapıttığım bi gece 4. redbullu içtikten sonra ölüyorum gibi hissettim kalbim sıkıştı, hiç böle olmamıştım, kalp krizi bile geçirmiş olabilirm yani o derece...

İçeceksen maximum 2 tane redbull iç sonrasında abartma...

Eğer alkolu acı seviyorsan limon-redbull-votka üclüsünü dene tatlı seviyorsan seftali suyu-redbull-votka üclüsünü dene...

Olabildiğinde redbullu azaltmak amacıysa söylüorum bunu, ölür gidersin bok yoluna gitti derler sonra...

Benim gene böle sapıttığım videolardan birisini vodka limon redbull ayağına youtubeda vardı izleyenler vardır belki...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Aç karnıma redbulu içmiş 10 dk sonra votkayı içince hayatım gözlerimin önünden geçmişti.

O gün bugündür redbul+votka karıştırmam :) sakat abiim benden söylemesi hele benim gibi bünyesi zayıf olanlar varsa uzak dursun bence

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

O redbull un arkasına baktığında ztn hiç kimse içemicekmiş gibi görünüyo :) renenin dediği gibi en fazla 2 tane iç şansını zorlama.

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim gene böle sapıttığım videolardan birisini vodka limon redbull ayağına youtubeda vardı izleyenler vardır belki...

-----------------------------
    var dır ya olmazmı :)

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

waalla dün gece yaptık portakal suyu + votka bence redbulla yapma meyva suyu daha güzel

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi

o redbulu nasıl içerler anlamam zaten...

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Redbull+votka çok güzeldir. Zamanında bir redbull+votka keyfimiz vardı. Exca ve tro her hafta bizim rahmetli mekanda içerdik :P Son içmeye gittiğimizde masalara hatun bakıyordu. Özel muamele falan filan bu votkayı fazla koymuş. Getirdi bugün çok kısmetlisiniz falan(kabus yeni başlıyor) O gün beni alkol bir çarptı anlatamam. Ondan sonrada tiksindim alkolden. Bu fettoların yurdunda kalıyom diyemidir nedir aq Okumuştur pezolar.

λ
Toplam Hit: 5666 Toplam Mesaj: 35