Redbull+Votkaci Müridler..
-
agalar ilk defa redbul votka içicem arkdasasın ısrarıyla..daha onceden duymustum alkolle zararlı oldugunu
-pet bardağa göre nekdr votka nekdr enerji koymalıyım
-gerçekten kanatlandırırmı :D
-
canım cekti şimdi yahu
ya ölcerek bicerek içilmez :)
kafana göre takıl -
yarım bardağa votka yarımınıda enerjı koyarsak bi bok olmasn
-
biri benimi çaardı :Ç aynen hacı ölçme biçme :P İçin akoim uçun :D tıpkı kadıköy bulu$masında benm olduum gibi :F ilk bardaa ölçe biçe koydum o kadar tadı iyi olmadı :B ikinci dolduruşmda heyvın ın biri koluma çarptı baya döküldü :F o kıvam iyiydi işte :D nasıl miktar veremiorm ama yarı yarıya ideal olabilü :B
-
Tehlikeli, 2 hafta önce gazetede haber vardı, votka redbulla devam eden eleman ölmüş...
Sapıttığım bi gece 4. redbullu içtikten sonra ölüyorum gibi hissettim kalbim sıkıştı, hiç böle olmamıştım, kalp krizi bile geçirmiş olabilirm yani o derece...
İçeceksen maximum 2 tane redbull iç sonrasında abartma...
Eğer alkolu acı seviyorsan limon-redbull-votka üclüsünü dene tatlı seviyorsan seftali suyu-redbull-votka üclüsünü dene...
Olabildiğinde redbullu azaltmak amacıysa söylüorum bunu, ölür gidersin bok yoluna gitti derler sonra...
Benim gene böle sapıttığım videolardan birisini vodka limon redbull ayağına youtubeda vardı izleyenler vardır belki...
-
Aç karnıma redbulu içmiş 10 dk sonra votkayı içince hayatım gözlerimin önünden geçmişti.
O gün bugündür redbul+votka karıştırmam :) sakat abiim benden söylemesi hele benim gibi bünyesi zayıf olanlar varsa uzak dursun bence
-
O redbull un arkasına baktığında ztn hiç kimse içemicekmiş gibi görünüyo :) renenin dediği gibi en fazla 2 tane iç şansını zorlama.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Benim gene böle sapıttığım videolardan birisini vodka limon redbull ayağına youtubeda vardı izleyenler vardır belki...
-----------------------------
var dır ya olmazmı :) -
waalla dün gece yaptık portakal suyu + votka bence redbulla yapma meyva suyu daha güzel
-
o redbulu nasıl içerler anlamam zaten...
-
Redbull+votka çok güzeldir. Zamanında bir redbull+votka keyfimiz vardı. Exca ve tro her hafta bizim rahmetli mekanda içerdik :P Son içmeye gittiğimizde masalara hatun bakıyordu. Özel muamele falan filan bu votkayı fazla koymuş. Getirdi bugün çok kısmetlisiniz falan(kabus yeni başlıyor) O gün beni alkol bir çarptı anlatamam. Ondan sonrada tiksindim alkolden. Bu fettoların yurdunda kalıyom diyemidir nedir aq Okumuştur pezolar.