Redbull+Votkaci Müridler..
-
geçen sene 8 bardak kadar içtim eve nasıl gittim bilmiyom bide kullandığım bi ilaçtan hemen sonra içtim klavyede harfleri karıştırıyodum yarım bardakta...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Tehlikeli, 2 hafta önce gazetede haber vardı, votka redbulla devam eden eleman ölmüş...
Sapıttığım bi gece 4. redbullu içtikten sonra ölüyorum gibi hissettim kalbim sıkıştı, hiç böle olmamıştım, kalp krizi bile geçirmiş olabilirm yani o derece...
İçeceksen maximum 2 tane redbull iç sonrasında abartma...
Eğer alkolu acı seviyorsan limon-redbull-votka üclüsünü dene tatlı seviyorsan seftali suyu-redbull-votka üclüsünü dene...
Olabildiğinde redbullu azaltmak amacıysa söylüorum bunu, ölür gidersin bok yoluna gitti derler sonra...
Benim gene böle sapıttığım videolardan birisini vodka limon redbull ayağına youtubeda vardı izleyenler vardır belki...
-----------------------------Ben izlediiiim,ben izledim :))):)
-
hocam fazla kaçırmadıın sürece bişi yok çou bardada vodka-redbull fix içecektir zaten.
-
Hoca bu konu tam üstüne gelmiş daha dün götürdüm vodka+redbull. Bunca yıldır ilk kez ne yaşadağımı hatırlamayacak kadar sarhoş oldum, arkadaşlar anlattıda bilimum yere kusma faslını geç elimdeki bira şişesini kırıp kendi elimi, ayağımı kesmişim, arkadaşları yaralamışım, belim şu an sızlıyo, mide bulantım sabahtan beridir geçmedi artık kusacak bir şey yok içerde şunu geçirmenin bir yolunu bilen varsa yardım etsin hocalar, şimdi mide hapı getircekler onu alacam bakalım geçer umarım. Vodka Redbull harika bir şey ama benim gibi ayarını kaçırınca böyle sürünürsün alkolden tiksindim aq. Bide tavsiyem az kaldı bitsin diye vodka şişesini dikme :|
-
Evet 2 taneden fazla içme zaten üstündede yazıyo 500ml den falza içmeyin die(buda 2 redbull eder)
Vodka+redbull çok süper dir en sevdiimdir:D.yarım yarım koysan olr=)
-
ııcene pahalılaştırdılar redbulu amk :D
-
yok hiç bişi olmuyor aga rahat rahat içç
-
vişne suyu + votka güzel
portakal suyu + votka güzel
şeftali suyu + votka ho$
redbull + votka öldürücü..
milletin lafıyla hareket etme eğer fazla kaçırırsan kaçırırsın aklını , ayrıca çok çbk çarpılırsın , farkına varamayabilirsin o yüzden fazla asılayım deme .. votkayı bardağın 4\1 i kadar doldurmaya çalış ilk defa içeceksen..snra milim milim arttırırsın.
-
dene bi bak nasıl oluyor diye ama abartmadan redbulla çok zararlı oluyor zamanla. birşeyi fazla abartınca anlamı kalmıyor en güzeli vişne yada limon yada portakalla.
-
öyle ayar falan gerekmiyor. ben cokca votka dolduruyorum az biraz votka. o senin zevkine göredir. cogu zamanda votkayı sek doldurur fondip yaparım. bir kaç kadehten sonra iyi kafa yapıyor. votka+limonda güzeldir.