folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Redbull+Votkaci Müridler..

Redbull+Votkaci Müridler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek

OpTeR10 bunu yazdı:
    -----------------------------

O redbull un arkasına baktığında ztn hiç kimse içemicekmiş gibi görünüyo :) renenin dediği gibi en fazla 2 tane iç şansını zorlama.

işte ondan tırstım ya

sokayım onun tezine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

redbull+vodka+burn :) tavsiye ederim, içine scheppes denen nanedende azcık koyarsan bomba gibi oluyo.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Veritas
    Veritas's avatar
    Erkek

eLeman yarım saatte 26 bardak vişne bombası yani vişne-redbull-vodka karışımı içerek alkol dolu bedeninin şaftına kaymıştır.redbull-vodka içerken pek bişi anlamazsın hele de hoşuna giderse bırakmazsın.Kendine hakim ol fazla kaçırma 20 dakika sonra etkisini fena şekilde gösterir.Sonra banyoya kadar yerde surunerek yurursun :)) Vodkalardan tavsiye ve başlıgın altını güzelleştirmek amacıyla bir kaç sunum yapım ;

AbsolutSmirnof

istanblue

Mr.Bener
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

pet bardakda 4te1 vodka 4te3 redbull biraz daha yumuşak bişi istiyorsan cappy portakalla aynı ölçüde dene

4-5 kişi içiyorsanız 70 lik size yeter sakın sakın tekel votkası alma limonsuz kolanya gibi :S bazooka alın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

Ben mideme güvenmiyorum tarağı yemek istemiyorum diyosan içmeye başlamadan 1 saat önce yarım çay bardağı zeytinyağını kafaya dik.

Redbulu her türlü içkiyle denedim ama votkayla daha bir etkileşime giriyor tam kelle yapan mide zken oluyor.En son 1.5 ay önce sayesinde antidepresanla aynı anda içince alkol komasına girdim.Tad olarakta yakıştırmıyorum böyle şurubumsu bir tad oluyor, portakallı cappy iyidir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Zuahha harbi firex  :D ne günlerdi be :F istanbula gelince yeni yerler keşfettim oralara götürcem seni :F  Ya bizim 120 kg lık dev adam PROTESTO  5-6 tane vodka içio :D bi türlü ölemedi pezo :| hatta çevresine zararda verdi (demir sandalye kırmak gibi) 

Ama hakikatten rene hocann dedii gibi fazlası zarar oluormu$ bünyeye vi$ne suyuyla iyi gidior.. zaten redbull un üzerinde "kesinlikle alkolle karıştırmayın" yazıo. eheh  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

daha almadıysanız absolut citron alın. limon suyu ve limon kabugu koyup icin. orgazm olun :B

redbull-vodka diosan. bana kalırsa sek ic :D ama redbull ile iciceksen bogazını yakmıcak kadar az koy vodkayı i$te.

edit : arkada$ın dedigi gibi, redbull yerine meyve suyu al hem daha ucuz hem o kadar carpmaz. ilk iciosan bi de :O

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

vodka redbull cıgere doldu yeah 8) iç bısey olmaz super oluyoo vala :D zaten vodkadan baska ıcıkı ıcmem :D bıra cok nadır :D amz o ıkılı benı bıtırıyo vodka redbull..

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

100 gram vodkaya bir kutu redbullu bosaltin icine 6-7 buz atin. tecrubeliyim bilirim iciciyim...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:

Zuahha harbi firex  :D ne günlerdi be :F istanbula gelince yeni yerler keşfettim oralara götürcem seni :F  Ya bizim 120 kg lık dev adam PROTESTO  5-6 tane vodka içio :D bi türlü ölemedi pezo :| hatta çevresine zararda verdi (demir sandalye kırmak gibi) 

Ama hakikatten rene hocann dedii gibi fazlası zarar oluormu$ bünyeye vi$ne suyuyla iyi gidior.. zaten redbull un üzerinde "kesinlikle alkolle karıştırmayın" yazıo. eheh  

muauahahha bide karıştırmayın diyomuş :D:D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 5665 Toplam Mesaj: 35