folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Redhack AKP'yi İhale İle Satışa Çıkardı.

Redhack AKP'yi İhale İle Satışa Çıkardı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dinogundy
    Dinogundy's avatar
    Erkek

Yigitler is basinda

helal olsun

Gecmisimi Arastirmadan Önce Tartinin Üstüne Cik Ve Kac Kilo Geldigine Bak Cikan Sonucu Dogum Tarihine Carp Bunu da Capi 1024Metrekare Olan Bir Dairenin Kendine 4 Defa Carpimina Toplayip 3 e Böl Gelen Sonucu Yasadigimiz Tarihe "Gün-Ay-Yil" Carp Gelen Sonucu Babanin Tam Dogum Tarihine Böl. Cikan Sonuc Tanidik Gelirse Beni de Taniyorsundur Demektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

sol taraftaki twitter butonu değiştirip redhacke çevirilmeli..

nasıl olsa adamlar ossursa konu açılacak buraya..

hack konu index konu ddos konu o konu bu konu...

bu nedir amk ya

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    ONEMINUTE bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Neden sadece bir hack olayı olarak düşünmüyorsunuz ? Siyaseti karıştırmasanız olmuyor mu ? Neyse sustum.

hack siyasi amaçlı olunca,tartışmasıda siyasi olur...

Arkadaşım Cw ve Ayyıldız'da siyasi amaç için yapıyolar. Yapsınlar adam gibi bir hack öpeyim ellerinden. Olayın siyasi boyutu zerre kadar umrumda değil. İster pkkya destek versinler isterse maoistlere isterlerse keyfen yapsınlar. Ben işin hack boyutuna bakıyorum. Ve şunu söylüyorum yaptıkları hack gayet güzel olmuş. Hackleyenlerin siyasi düşünceleri ve karakterleri beni ilgilendirmez. Sizinde ilgilendirmesin bence.

Bilişim forumunda hacki hack olarak değilde siyasal boyutuyla tartışacaksak forumu siyaset forumuna çevirelim bence. Zaten fazla bilişim konusu kalmadı. İşimiz gücümüz kalmadı geldik buraya redhack pkk destekcisi bunun konusunu piç edelim. Yok şurda gay konusu var biraz ortalığı karıştıralım. Yapmayın arkadaşlar şu forumda adam akıllı iki kişiyle bir konu üzerine konuşamayacakmıyız. Sizin düşüncenize ters düşün bişeyde neden hemen celalleniyorsunuz. Forum kelimesinin sözlük anlamına bakın lütfen önce.

Dipnot: Hocam söylediklerim tamamen sana itafen değildir. Sadece ilk paragraf senin yazdıklarına itafen yazılmıştır. Kalanları ise içimdekileri dökmemden kaynaklıdır. Üzerine alınmazsan sevinirim :)

Redhack çıkıp türkiyenin telefon konuşmalarının %70ini dinleyebiliyoruz kesebiliyoruz hepsi elimizde falan diyor haber oluyor.

Redhack çıkıp ttneti biz hackledik,eğer internetin fişini çekmeselerdi(aklıma south parktaki internet olayı geldi kyle'ın fişi çekmesi) haber oluyor.

Ayyıldız tim diyorki biz uçak hackliyoruz tank hackliyoruz bu niye haber olmuyo tbtde :P Halbuki adamlar daha bi güzel uyduruyolar. Biri telefon konuşması diyo biri tank hackliyoz diyo :P

@barisyigit dedigine katılıyorum. Yakında redhack üyeleri ile bbg tarzı programlarda karşılaşabiliriz :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Bu devletin kurumları bizlere hizmet etmek için yapılmış parası sizin cebinizden çıkan kurumlar

Bir devlet malına zarar verirseniz unutmayınki yetim öküzsüzün malına zarar vermiş gibi olursunuz

insana hizmet için kurulan sistemlere saldırılmasını dogru bulan alkış tutanlarıda buradan kınıyorum

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cecenya
    cecenya's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

Bu devletin kurumları bizlere hizmet etmek için yapılmış parası sizin cebinizden çıkan kurumlar

Bir devlet malına zarar verirseniz unutmayınki yetim öküzsüzün malına zarar vermiş gibi olursunuz

insana hizmet için kurulan sistemlere saldırılmasını dogru bulan alkış tutanlarıda buradan kınıyorum

katılıyorum hacı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

ya bunlar pkk sempatizanı değil mi ?

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    redhek neymiş bilmiyormuyşuz be

"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

katılıyorum, buradan haber okumak yerine bişeyler yapsak olmazmı 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

sol taraftaki twitter butonu değiştirip redhacke çevirilmeli..

nasıl olsa adamlar ossursa konu açılacak buraya..

hack konu index konu ddos konu o konu bu konu...

bu nedir amk ya

kesinlikle katılıyorum hocam, ama dün akşamki götüne dövme yaptıran kızın konusundan iyidir en azından

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdı

ya bunlar pkk sempatizanı değil mi ?

bildiğin teröristler..

Toplam Hit: 12068 Toplam Mesaj: 23