Redhack AKP'yi İhale İle Satışa Çıkardı.
-
Yigitler is basinda
helal olsun
-
sol taraftaki twitter butonu değiştirip redhacke çevirilmeli..
nasıl olsa adamlar ossursa konu açılacak buraya..
hack konu index konu ddos konu o konu bu konu...
bu nedir amk ya
-
interfector bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Neden sadece bir hack olayı olarak düşünmüyorsunuz ? Siyaseti karıştırmasanız olmuyor mu ? Neyse sustum.
hack siyasi amaçlı olunca,tartışmasıda siyasi olur...
Arkadaşım Cw ve Ayyıldız'da siyasi amaç için yapıyolar. Yapsınlar adam gibi bir hack öpeyim ellerinden. Olayın siyasi boyutu zerre kadar umrumda değil. İster pkkya destek versinler isterse maoistlere isterlerse keyfen yapsınlar. Ben işin hack boyutuna bakıyorum. Ve şunu söylüyorum yaptıkları hack gayet güzel olmuş. Hackleyenlerin siyasi düşünceleri ve karakterleri beni ilgilendirmez. Sizinde ilgilendirmesin bence.
Bilişim forumunda hacki hack olarak değilde siyasal boyutuyla tartışacaksak forumu siyaset forumuna çevirelim bence. Zaten fazla bilişim konusu kalmadı. İşimiz gücümüz kalmadı geldik buraya redhack pkk destekcisi bunun konusunu piç edelim. Yok şurda gay konusu var biraz ortalığı karıştıralım. Yapmayın arkadaşlar şu forumda adam akıllı iki kişiyle bir konu üzerine konuşamayacakmıyız. Sizin düşüncenize ters düşün bişeyde neden hemen celalleniyorsunuz. Forum kelimesinin sözlük anlamına bakın lütfen önce.
Dipnot: Hocam söylediklerim tamamen sana itafen değildir. Sadece ilk paragraf senin yazdıklarına itafen yazılmıştır. Kalanları ise içimdekileri dökmemden kaynaklıdır. Üzerine alınmazsan sevinirim :)
Redhack çıkıp türkiyenin telefon konuşmalarının %70ini dinleyebiliyoruz kesebiliyoruz hepsi elimizde falan diyor haber oluyor.
Redhack çıkıp ttneti biz hackledik,eğer internetin fişini çekmeselerdi(aklıma south parktaki internet olayı geldi kyle'ın fişi çekmesi) haber oluyor.
Ayyıldız tim diyorki biz uçak hackliyoruz tank hackliyoruz bu niye haber olmuyo tbtde :P Halbuki adamlar daha bi güzel uyduruyolar. Biri telefon konuşması diyo biri tank hackliyoz diyo :P
@barisyigit dedigine katılıyorum. Yakında redhack üyeleri ile bbg tarzı programlarda karşılaşabiliriz :P
-
Bu devletin kurumları bizlere hizmet etmek için yapılmış parası sizin cebinizden çıkan kurumlar
Bir devlet malına zarar verirseniz unutmayınki yetim öküzsüzün malına zarar vermiş gibi olursunuzinsana hizmet için kurulan sistemlere saldırılmasını dogru bulan alkış tutanlarıda buradan kınıyorum
-
EcHoLL bunu yazdı
Bu devletin kurumları bizlere hizmet etmek için yapılmış parası sizin cebinizden çıkan kurumlar
Bir devlet malına zarar verirseniz unutmayınki yetim öküzsüzün malına zarar vermiş gibi olursunuzinsana hizmet için kurulan sistemlere saldırılmasını dogru bulan alkış tutanlarıda buradan kınıyorum
katılıyorum hacı.
-
ya bunlar pkk sempatizanı değil mi ?
-
redhek neymiş bilmiyormuyşuz be
-
EcHoLL bunu yazdı
katılıyorum, buradan haber okumak yerine bişeyler yapsak olmazmı
-
BarisYigit bunu yazdı
sol taraftaki twitter butonu değiştirip redhacke çevirilmeli..
nasıl olsa adamlar ossursa konu açılacak buraya..
hack konu index konu ddos konu o konu bu konu...
bu nedir amk ya
kesinlikle katılıyorum hocam, ama dün akşamki götüne dövme yaptıran kızın konusundan iyidir en azından
-
RhiFaT bunu yazdı
ya bunlar pkk sempatizanı değil mi ?
bildiğin teröristler..