Redhack AKP'yi İhale İle Satışa Çıkardı.
-
joe_black bunu yazdıRhiFaT bunu yazdı
ya bunlar pkk sempatizanı değil mi ?
bildiğin teröristler..
coldhackers-cmd hackers bunlar gibi terörist hack grubu ama daha çok halka oynayan daha yüzeysel olan terörist hack grubu.
ONEMINUTE tarafından 03/Kas/12 11:02 tarihinde düzenlenmiştir -
joe_black bunu yazdıRhiFaT bunu yazdı
ya bunlar pkk sempatizanı değil mi ?
bildiğin teröristler..
Evet hocam. Yahu tamam hadi teröristsin tamam ülkemizi de sevmiyorsun. Dikkat edin ama yazdıklarına. Ülkemiz falan diyo bunlar piyon iç karışıklık için yapıyorlar. Neyse.. Ama abi insan hackler tamam ama hackledin diye ne bu hava ya? İşte burdan belli lamer oldukları. Halk için hackmiş. Yok faşistlerin korkulu rüyalarıymış. Lan amk ne salaklar var yemin ediyorum tek korktuğumuz hack edilmekti zaten. wikileaks gibi önemli bir belge mi çıkardı açığa? pkk yı şikayet edenleri afişe ettiler tek sebebi "susun oturun" diye. bir şeye karışmayın diye. Mal mal konuşuyorlar yemin ediyorum hayatımda böyle mal lamer görmedim hacker okanda bile bi uslup var yahu. Anonymous daki herifler bile bu kadar övünmüyor övünsede adam gibi övünüyor adam. Hack ettinde noldu şimdi? İsraili-amerikayı neden hacklemiyorsun? ben söyleyim. egonu tatmin edemeyeceksin değil mi? Amerika sitelerine saldır kime diyeceksin? köpekliğini burada gösteriyorsun egonu tatmin ediyorsun hackerım diyorsun. hay mk.