folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Redhack'in Arkasındaki Güç?

Redhack'in Arkasındaki Güç?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Arkasında neden bir güç olsun ki bence güçleri bilgi bilgin varsa sende hackle gündeme otur yani  git güzelde bir reklamının yaptır
    gerçi wc gibi ayt gibib lamerler bilgileri olmasada iyi reklam yapıyor gündeme oturuyor kimsede bunların arkasında kim var demiyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

O değilde Halk Tv'nin Şu altyazısına çok gülmüştüm :

Saçmalık skype  hiç güvenli değil birşey olduğunda şubede direkt önünüze koyarlar yazısmalarınızı.

Devletin tüm birimlerinde microsoft işletim sistemi kullanılıyor ve bu yüzden zaman gelip istediklerinde microsfttan 

ulaşabiliyorlar.facebook tanda ulaşıyorlar .

redhack e gelirsek fazla v for vendetta izlemiş gibi bir izlenim veriyorlar 

içerisinde sol görüşün çeşitli bölümlerinden kişiler var çoğu zaman fikir ayrılığı da yaşasalar ortak gaye doğrultusunda birleşmişler gibi .Ama ilin özüne gelirsek bir kaç tane dhkp c liden başkası olamaz geri kalan gruplarda o kadar aptal adam var ki bu işi beceremezler . 

Ha nedir bunlar bişi mi yapıyor hiçbirşey yapmıyorlar anonymous taktikleri 

Ya adamlar microsoft ürünleri değilde özgür yazılım ( linux ) kullanıyorlarsa?

Skype kimin ? gnu mu ?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    underzero bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Bence içlerinde Pkk'li de var, Dhkp-c'li de var Ulusalcı da var.

Ama ortak düşman olarak Akp'yi görüyorlar. Yani bence "ortak düşman"a karşı "ortak harekat" şiarıyla hareket ediyorlar.

O yüzden de birbirlerinin siyasi görüşlerini, taraflarını bir kenara bırakmışlar.

oyle olsaydi opet hacklenmezdi

Opet ile ne alaka hocam, anlamadim ben.

ortak dusman akp dedin de

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    underzero bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Bence içlerinde Pkk'li de var, Dhkp-c'li de var Ulusalcı da var.

Ama ortak düşman olarak Akp'yi görüyorlar. Yani bence "ortak düşman"a karşı "ortak harekat" şiarıyla hareket ediyorlar.

O yüzden de birbirlerinin siyasi görüşlerini, taraflarını bir kenara bırakmışlar.

oyle olsaydi opet hacklenmezdi

Opet ile ne alaka hocam, anlamadim ben.

ortak dusman akp dedin de

sistem düşmanı olay akp b parti değil 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Saçmalık skype  hiç güvenli değil birşey olduğunda şubede direkt önünüze koyarlar yazısmalarınızı.

Devletin tüm birimlerinde microsoft işletim sistemi kullanılıyor ve bu yüzden zaman gelip istediklerinde microsfttan 

içerisinde sol görüşün çeşitli bölümlerinden kişiler var çoğu zaman fikir ayrılığı da yaşasalar ortak gaye doğrultusunda birleşmişler gibi .Ama ilin özüne gelirsek bir kaç tane dhkp c liden başkası olamaz geri kalan gruplarda o kadar aptal adam var ki bu işi beceremezler . 

Skype kimin ? gnu mu ?

Skype Microsofta ait olduğunu biliyorum.

lakin yukarıda belirttigin yere göre cevap yazmıştım.

Bir insan birseyler yapıyorsa mutlaka tedbirini almış olmalıdır.. ( örnek : Vpn client v benzeri şeyler.)

+ olarak hiç skype kullandığınız zaman çıkış ipleri gördünüzmü nereye ait olduklarına baktınızmı ?

Yada ben söyleyeyim. Veri transferinde bulunan ipler önce sohbet ettiğin kişilere sonrada israil e ait iplerdir.

Kusura bakmada hocam bu devlet microsoft ürünleri kullanıyor diye herseye erişim hakkı olduğuna inanmıyorum.

ha facebook - twitter erişim sağlıyor.. buna lafım yok canlı destek oldum.. 

twitter i çalınan birisi 1 telefon ile yeni sifresini aldı.. 

İnsanın babası AQP den milletvekili olunca hizmet sonırsız oluyor.. 

Şimdide gelelim redkek muhabbetine...

1999 - 2002 yıllarında irc.intikam.info ircd server üzerinden irc client tabanlı botnet kasıyorduk.. 

ozamanlar Emr3 - Str4ng3r - H1DD3N ( meşhur tamer ) ve nicklerini unuttuğum bir kaç kişi takılırdık..

Emr3 Denilen kişi kurbanların pc lerine rat ları botnet sayesinde yedirip eline geçirdiği ftp ve mail sifreleri ile index atardı 

RedHack Kızıl Hackerlar  başta olmak üzere sonra altına bir kaç cümle klasik index i atip bize hava atardı .. 

2003 lerin sonuna doğru Emr3 dediğim kişi en son msn de konuşmuştum ve canada ya gideceğini söylemişti.

belkide gitii ..

Ama bunu bilin bu cocuklar yada adamlar Türkiye de değiller, Türkiyede olsaydılar çoktan paket olurlardı. 

HoLyCat tarafından 06/Eyl/13 18:02 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Birey olarak kimlerdir, ne işle meşgullerdir pek büyük mesele değil. :/

Adamların idelojisi ortada. İçlerinde 3 tane ulusalcı, 5 tane sosyalist var, diyemezsiniz. Hayır demeyin abi zaten bu ne saçmalık.

RedHack, komünist bi yapılanmadır. Her fırsatta bunları kendileri de söylüyor zaten. Azıcık yazdıklarını, çizdiklerini, söylediklerini bilseniz; zaten saçma sapan teoriler üretmeye gerek duymaz, BİLİRSİNİZ.

Komünist olduklarını söylediklerinden sonra hala "arkasındaki güç" vb. saçmalıkları düşünebiliyosanız, vah vah vah, yazık.

hay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

onu bunu bilmemde adamlar sağlam meşhur oldu

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

bizim bazi amator tbt muridlerimiz her ne kadar kotu elestirsede, redhack in gercekten cok yetenekli ve profesyonel oldugunu dusunuyorm...

wh0 tarafından 06/Eyl/13 19:21 tarihinde düzenlenmiştir

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben varim.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Skype kimin ? gnu mu ?

Skype Microsofta ait olduğunu biliyorum.

lakin yukarıda belirttigin yere göre cevap yazmıştım.

Bir insan birseyler yapıyorsa mutlaka tedbirini almış olmalıdır.. ( örnek : Vpn client v benzeri şeyler.)

+ olarak hiç skype kullandığınız zaman çıkış ipleri gördünüzmü nereye ait olduklarına baktınızmı ?

Yada ben söyleyeyim. Veri transferinde bulunan ipler önce sohbet ettiğin kişilere sonrada israil e ait iplerdir.

Kusura bakmada hocam bu devlet microsoft ürünleri kullanıyor diye herseye erişim hakkı olduğuna inanmıyorum.

ha facebook - twitter erişim sağlıyor.. buna lafım yok canlı destek oldum.. 

twitter i çalınan birisi 1 telefon ile yeni sifresini aldı.. 

İnsanın babası AQP den milletvekili olunca hizmet sonırsız oluyor.. 

Şimdide gelelim redkek muhabbetine...

1999 - 2002 yıllarında irc.intikam.info ircd server üzerinden irc client tabanlı botnet kasıyorduk.. 

ozamanlar Emr3 - Str4ng3r - H1DD3N ( meşhur tamer ) ve nicklerini unuttuğum bir kaç kişi takılırdık..

Emr3 Denilen kişi kurbanların pc lerine rat ları botnet sayesinde yedirip eline geçirdiği ftp ve mail sifreleri ile index atardı 

RedHack Kızıl Hackerlar  başta olmak üzere sonra altına bir kaç cümle klasik index i atip bize hava atardı .. 

2003 lerin sonuna doğru Emr3 dediğim kişi en son msn de konuşmuştum ve canada ya gideceğini söylemişti.

belkide gitii ..

Ama bunu bilin bu cocuklar yada adamlar Türkiye de değiller, Türkiyede olsaydılar çoktan paket olurlardı. 

yanlızca skype la ilgili bildiri vereceğim bir durumdan dolayı arkadaşlar paket oldu . bilişim şubeden birşeyden anlamazlar genelde vatan nası bılmıyorum .  

yazışmaların tamamını cıkartıyorlar dava dosyalarına ekleniyor kanıt olarak

devletin anlaşmaları var microsoft ile kullanılan yazılımlarla ilgili olarak direkt olarak pc ne log yok ama bu tarz kullandıgın programlarla zaten kendı loglarını tutuyorlar bunlara erişim izni var . Olmasa neden yılda yüzmilyonlarca dolar işletim sistemi lisans ücretleri versin mantıklı geliyor mu sana ? 

adamlar pardus u kullandırtmıyor devlet dairelerinde üstelikte ücretsiz iken projeyı iptal ettirme aşamaları vardı. 

boşa mahalleden duyduğumuzu konuşmuyoruz bizzat gördüklerimi söylüyorum sana 

canada gıbı bır ulkedeler buyuk ihtimalle . Zaten çok birşey yaptıklarınıda söylenebilir mi ? 

mahzal bunu yazdı

Birey olarak kimlerdir, ne işle meşgullerdir pek büyük mesele değil. :/

Adamların idelojisi ortada. İçlerinde 3 tane ulusalcı, 5 tane sosyalist var, diyemezsiniz. Hayır demeyin abi zaten bu ne saçmalık.

RedHack, komünist bi yapılanmadır. Her fırsatta bunları kendileri de söylüyor zaten. Azıcık yazdıklarını, çizdiklerini, söylediklerini bilseniz; zaten saçma sapan teoriler üretmeye gerek duymaz, BİLİRSİNİZ.

Komünist olduklarını söylediklerinden sonra hala "arkasındaki güç" vb. saçmalıkları düşünebiliyosanız, vah vah vah, yazık.

da

@mahzal şimdi pkk da komunistiz diyor dhkp c de diyor ip de diyor gel bunları acıkla bana. arkasında kimse yokmuş bencede yokta buna bağlamak olayı saçma 2 3 kişi topu topu . Ve medya kullanıyorlar dns hack yapıp bot net le site erişim engellenmesi sosyal mühendislik site:.pdf olarak belge aratmak devlette şifreleri 123456gs seklınde sıfrelerı bulup dosya gostermek hack degıl acıkcası 

Toplam Hit: 9687 Toplam Mesaj: 57