Regal 4K Led Tv Hakkında Görüşleriniz
-
Regal 4k 140 ekran led tv hakkında düşünleriniz nelerdir
-
800 hertzmiş. Kaldı ki televizyon alacaksan LG ve Samsung alacaksın. Regal nedir ? Vestel'in yan markası.
-
mkyb bunu yazdı
800 hertzmiş. Kaldı ki televizyon alacaksan LG ve Samsung alacaksın. Regal nedir ? Vestel'in yan markası.
Kötümü yaptık 800 hz iyi değilmi
-
4k ya ne gerek var ki televizyon için? 4k medya çok sınırlı ve monitör gibi dibinden de kullanmıyorsun.
Oled 1080p varsa o alınmalıydı bence. Veya yeni bir plazma tv bulunursa o da alınabilir.
-
Fiyat nedir ona göre soyleyim.
-
Aldıysan bu saatten sonra bi şey diyemem hocam güle güle kullan. Oled konusuna gelecek olursak daha yeni yeni yaygınlaşmaya başlıyor ve pahalı. Ek olarak tıpkı Amoled ekranlı telefonlar gibi ekran zamanla sararıp renkler soluyor.
-
vestelin en taşaklı tv'sini aldım 4k felan fişmekan... Maçlarda, TV dizilerde. Sinemalarda. Hd yayın veya kaliteli yayınlarda insanların yüzlerinin bir kısmını sarı gösteriyor. Göze çarpan bir sarı. Sadece insan bedeninde yapıyor. Kol yüz vucudunda. Hayvanda veya aynı renk tonunda başka birşeyde yapmıyor. İlettim çözüm bulamadılar. Uğraşmadım bende.
-
Kaan bunu yazdı
Açık taksit ile 3300 e aldım yani aydan aya elden para vereceğim
-
HanDSomE bunu yazdı
vestelin en taşaklı tv'sini aldım 4k felan fişmekan... Maçlarda, TV dizilerde. Sinemalarda. Hd yayın veya kaliteli yayınlarda insanların yüzlerinin bir kısmını sarı gösteriyor. Göze çarpan bir sarı. Sadece insan bedeninde yapıyor. Kol yüz vucudunda. Hayvanda veya aynı renk tonunda başka birşeyde yapmıyor. İlettim çözüm bulamadılar. Uğraşmadım bende.
Yazılımla alakalı olabilir. Samsung TV'lerin öyle bir ayarı mevcuttu. Menüyü kurcala hocam.
-
mkyb bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
Yazılımla alakalı olabilir. Samsung TV'lerin öyle bir ayarı mevcuttu. Menüyü kurcala hocam.
hocam direkt teknik servisi çağırdım. Benim olmadığım gün geldiler. Güncelleme yüklemişler birşeyleri restart etmişler. Bugün menülere bakayım. Yoksa videoya çekicem o sarı kısımları vestele atıcam.
-
serdo bunu yazdıKaan bunu yazdı
Açık taksit ile 3300 e aldım yani aydan aya elden para vereceğim
Biraz tuzlu geldi hocam. Fiyatına bakmak için internetten bakınayım dedim ama sitelerden kalkmış sanırım eski model olduğundan.